Apatigris (2020–) 41

Péter, az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien, Laura és Szandra kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Scherer PéterPéter
Rujder VivienVivien
Schmidt SáraLaura
Michl JúliaSzandra
Gryllus DorkaDorka
Kamarás IvánArtúr
Simon KornélKornél
Balla EszterKriszta
Medveczky BalázsGábor
Szalay BenceTomi

További szereplők

Apatigris (2020–)
Forgatókönyvíró

Gyártó
RTL Klub

Kedvencelte 11

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

brena 

Nagyon kevés magyar film/sorozat az ami elnyeri a tetszésem,de ez nagyon nagyon jó volt!!! Imádtam a szereplőket és a storyt is!Nagyon remélem lesz még folytatása!!!! Végre egy normális sorozat!

Irasalgor

A kapkodós narratíván és a sokszor a valóságtól elrugaszkodott élethelyzeteken és tempón túllépve azonban tényleg piszok szórakoztató az egész, ami abszolút kikapcsolja az embert, pont annyira, amennyire kell. A színészek játéka jó, a feldobott témák tényleg megfelelnek a kortárs fiatalság/középkorúak problémáinak, a sorozat tényleg rendkívül vicces, a romantikus kapcsolatok érzékeltetése aranyos – még ha személy szerint kicsit sok is a végére –, szóval igazából egy újabb minőségi, de kiemelkedőnek nem nevezhető magyar sorozat kerül a TV-képernyőkre, még akkor is, ha a nyolc rész kicsit rohanóssá is tette a narratívát.

Értékelés: 7.5/10

Sister 

Szerintem egy egy teljesen korrekt sorozat, ráadásul nem valami gagyi utánzat, hanem teljesen saját kútfőből származik az egész.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem Scherer Péter miatt kezdtem bele (naná, hogy miatta <3), de közben arra is rájöttem, hogy a többi szereplő is abszolút szerethető. Van, aki kimondottan meglepett, mások hozták a szokásos szerepüket, de összességében egyikükre sem lehet panasz. Az itt-ott következetlen forgatóköny sem volt zavaró, és a párbeszédek is kifejezetten frappánsak és humorosak voltak.

Egyedül azt sajnálom, hogy csupán nyolc epizódra futotta, mert épphogy beindult a történet – emiatt érezhető is némi siettség az alkotók részéről. Mindenesetre kíváncsian várom a következő évadot, remélem, mihamarabb a képernyőre kerül majd! :)

Chris90 

Maga a pilot hihetetlenül gyenge volt, gyakorlatilag még az alapszituációt sem tudták felvázolni rendesen. A történet alapja ugyebár az, hogy adott Scherer Péter apafigurája, aki három kamasz-fiatal felnőtt lányával él együtt, mert a(z ex) felesége mindig épp valahol külföldön van. Nos, az első részben a három lányból kettőt ismerünk meg, a harmadik csak a második epizódban tűnik fel, abban is két jelenetben, és a 2. epizód végén költözik csak haza. Vagyis: a sorozat 25%-a eltelt, mire egyáltalán elindul valami. A történet pedig olyan, mint a Válótársak: nézi-nézi az ember, de nem nagyon halad előre a cselekmény, a karakterek ne fejlődnek, és az első évad végén jóformán ugyanott vagyunk, ahol kezdtük. Nem tudom, hogy milyen lesz majd a fogadtatása ősszel a tévében, de mivel a Válótársak is elég népszerű volt biztos vagyok benne, hogy ez is megkapja a berendelést a 2. szezonra. A kérdés csak az, hogy lesz-e értelme folytatni.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Péter: Mondtam már, hogy bármire képes vagyok a lányaimért? Egyszer hetvenkét órán keresztül nem aludtam, amikor egyszerre kaptak el valami vírust, és felváltva hányták össze a fürdőszobát. Egyszer elvittem őket egy együttes koncertjére, akiknek azóta se tudom a nevét, csak arra emlékszem, hogy két órán keresztül azért könyörögtem, hogy valaki döfjön már végre fogpiszkálót a dobhártyámba. 168 alkalommal néztem meg velük a Szaffit. 350 sajtos szendvicsre rajzoltam vigyorgó fejet ketchuppel. Közel négyszázszor kellett nekik eljátszanom Gollemet a Gyűrűk Urából. Drágaszágom.

1. évad 8. rész
Bogesxd 

Péter: Még fiatal vagyok. Illetve nem vagyok öreg. Van még pár jó évtizedem. Illetve évem.

1. évad 1. rész
Bogesxd 

Péter: Vivi, Laura, Szandra.
Dorka: Olyan szépek. Biztos a mamájuk is nagyon szép.
Péter: Hát még az apukájuk.

1. évad 1. rész
Bogesxd 

– Magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, epilepszia, szívbetegség?
– Ezeket kapjuk, ha bemegyünk?

1. évad 2. rész

Hasonló filmek címkék alapján