Oltári csajok (2017–2018) 43

Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. Angéla, Hajnal és… [tovább]

magyar · angol

Képek 22

Szereposztás

Horváth AnnaErdész Angéla
Hartai PetraErdész Hajnal
Michl JúliaErdész Piros
Jaskó BálintFarkas Márk
Dér ZsoltHegyi János
Ember MárkHerczeg Kornél
Fördős Zéönmaga
Nagy EnikőHerczeg Lili
Dózsa ZoltánVadász Béla
Agócs JuditGyémánt Szilvia

További szereplők

Kedvencelte 20

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Lucy 

Anno nem értékeltem, úgy hogy legyen most (így másodjára).
Nagyon szerettem, és habár a „meghökkentő” fordulatok most nem ütöttek akkorát, azért így másodjára is sok szívmelengető pillanattal és nevetéssel teli filmnézést nyújtott.
Az ízlésemnek azért eggyel több „nyálas” romantikus pillanat és ármánykodós cselszövés volt, de igazából nem volt ez sem zavaró.
És habár elsőre nem voltam kibékülve a végével, most azt hiszem egészen okés ez a lezárás így.
TÉNYLEG spoiler

christine

Eléggé meghatározó ez a sorozat a számomra, Angéla karakterében sok olyan dolgot megismertem, amire eddig szükségem volt. Persze a többi szereplők is mély benyomást tettek rám – hogy jót vagy épp rosszat, az a bejegyzésből kiderül.

https://zivataroskonyvek.blogspot.com/2019/03/sorozataj…

farkas_niki 

Nagyon-nagyon tetszett ez a sorozat! A szereplők nagyon sokszínűek voltak, valakiket nagyon szerettem már az elejétől, valakiket csak a végére szerettem meg, és voltak olyanok is, akik örök utálatomat érdemelték ki. Tetszettek fordulatok, a váratlan események, és azoknak a megoldása is. És ez a sorozat is hozzájárult ahhoz, hogy a magyar filmek/sorozatok is megállják a helyüket a ranglétrán!

Kathleen 

Kedvesen csacska, és csak annyira fordulatos, hogy ha hetente egy este tudom nézni, akkor sem vesztem el a fonalat. Csak néha fogom a fejem, hogy lehet ennyi mérsékelten tehetséges színész ebben az országban…

Łaetitia

Elkezdtem leírni, hogy kik volt azok a színészek, akik nagyon idegesítőek voltak, de rájöttem, hogy majdnem mindenkit meg kellene említenem. Angéla, Márk és Karola voltak azok, akiknél nem éreztem azt, hogy erőltetett a játékuk. Talán még a Béláé, de ő meg csak simán tenyérbemászóan ellenszenves volt, lehet emiatt elfogult vagyok. Alapjában véve szórakoztató kis sorozat volt, azonban szerintem a vége nagyon el lett kapkodva.

judybee 

Gáz. Zéró személyiségfejlődés, egy helyben topogás. Kb. oda lyukadunk ki, hogy ezek a lányok pont azt is érdemlik, amiket kapnak. És ez jó. Nem igaz? Csak akkor minek filmre vinni? Pláne sorozatot csinálni belőle? A butaságról írt… tragikomédia? Shakespeare forogna a sírjában, ha lenne neki. A vége fele elkezdtem a negatív figuráknak drukkolni, hogy ha már valaki alapból ilyen mély gödröt ás magának, legyen aki be is temesse. Lécci, lécci!

Amúgy pedig felejtsétek el! Hogy létezett, azt is! Láttam már rosszabbat, de jobbat sokkal többet szerencsére. Bánom, hogy belefogtam, de kíváncsi voltam, visz-e valahova. Igen, vitt, bele a még mélyebb, latyakosabb, szúnyogosabb, csípős bogarasabb erdőbe. Jó kirándulást! Vagy kiábrándulást?

littlepepper

Ne haragudj, Márk, de ezt még miattad sem tudom végignézni.
Pedig én megpróbáltam, néha csúszik a romcom, de ez egyszerűen túl naiv, túl butuska és túl sok az ismétlés.


Népszerű idézetek

Lucy 

Piros: Lehet tök gazdag vagy, de belül nincs semmid.

1. évad 31. rész
Lucy 

Lehel: Mert nyerő páros vagytok. Vagyis lennétek, ha egyszer végre párosodnátok.

1. évad 36. rész
bkata12 

Kornél: Piros, te olyan vagy, mint az anyám! Egy MiniLili!

Lucy 

Jani: Arról van szó, hogy egy ideje szeretlek… de mindegy.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján