Oltári csajok (2017–2018) 32

Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. Angéla, Hajnal és… [tovább]

Képek 7

Szereposztás

Horváth AnnaErdész Angéla
Hartai PetraErdész Hajnal
Michl JúliaErdész Piros
Jaskó BálintFarkas Márk
Dér ZsoltHegyi János
Ember MárkHerczeg Kornél
Fördős Zéönmaga
Nagy EnikőHerczeg Lili
Dózsa ZoltánVadász Béla
Agócs JuditGyémánt Szilvia

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

christine 

Eléggé meghatározó ez a sorozat a számomra, Angéla karakterében sok olyan dolgot megismertem, amire eddig szükségem volt. Persze a többi szereplők is mély benyomást tettek rám – hogy jót vagy épp rosszat, az a bejegyzésből kiderül.

https://zivataroskonyvek.blogspot.com/2019/03/sorozataj…

farkas_niki 

Nagyon-nagyon tetszett ez a sorozat! A szereplők nagyon sokszínűek voltak, valakiket nagyon szerettem már az elejétől, valakiket csak a végére szerettem meg, és voltak olyanok is, akik örök utálatomat érdemelték ki. Tetszettek fordulatok, a váratlan események, és azoknak a megoldása is. És ez a sorozat is hozzájárult ahhoz, hogy a magyar filmek/sorozatok is megállják a helyüket a ranglétrán!

Kathleen 

Kedvesen csacska, és csak annyira fordulatos, hogy ha hetente egy este tudom nézni, akkor sem vesztem el a fonalat. Csak néha fogom a fejem, hogy lehet ennyi mérsékelten tehetséges színész ebben az országban…

Łaetitia

Elkezdtem leírni, hogy kik volt azok a színészek, akik nagyon idegesítőek voltak, de rájöttem, hogy majdnem mindenkit meg kellene említenem. Angéla, Márk és Karola voltak azok, akiknél nem éreztem azt, hogy erőltetett a játékuk. Talán még a Béláé, de ő meg csak simán tenyérbemászóan ellenszenves volt, lehet emiatt elfogult vagyok. Alapjában véve szórakoztató kis sorozat volt, azonban szerintem a vége nagyon el lett kapkodva.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján