Szívek doktora (2011–2015) 100

A new yorki Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított mellkas-sebészi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebell-ben köt ki, ahol azonban nagy meglepetés éri: dr. Harley Wilkes, aki mellett praktizált… [tovább]

angol
magyar

Képek 26

Szereposztás

Rachel BilsonDr. Zoe Hart
Cress WilliamsLavon Hayes
Jaime KingLemon Breeland
Scott PorterGeorge Tucker
Wilson BethelWade Kinsella
Kaitlyn BlackAnnabeth Nass
Tim MathesonDr. Brick Breeland
Brandi BurkhardtCrickett
Josh CookeJoel Stevens
Ross PhilipsTom Long

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 69

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

Charityy 

Imádom *-*
Rengeteg dráma, érzelem, szerethető szereplők. Szinte mindenkit megszerettem a részek során és tökéletes lezárást is kapott a sorozat, nem lett elnyújtva, mint a rétestészta.
TeamWade

5 hozzászólás
Theana 

Visszagondolva így is öröm volt nézni nap mint nap a sok drámát, veszekedést, egymásra találást, a sok fesztivált és ünnepségeket, az új barátságokat, a hatalmas poénokat, a szomorúbb és vidám, az aranyos és nevetséges jeleneteket ezzel a remek szereplőgárdával, amelyek azonnal belecsöppentettek Bluebell világába. Nagyszerűek. :) spoiler Szerintem megfelelő lezárást kapott a sorozat. :))
Az egy csillag levonás a spoiler.

agi89

Jaj hát vége lett az utolsó évadnak. :'(
Pedig húztam-nyújtottam, hogy minél később jöjjön el ez a pillanat, de csak eljött…

Az utolsó évad 10 részes. Az 5 résztől kezdve folyamatosan úgy éreztem hogy 'na majd most fog kicsordulni az első könnycsepp', de egy hős vagyok! Az utolsó részig vissza tudtam tartani. De ott aztán csőstül rám szakadt az ég. :D

Annyira a szívemhez nőtt egész Bluebell.
Hiányozni fognak!

9 csillagot adtam neki tavaly, de most befejezve hozzáadtam azt az utolsót is, mert én nem tudom lehúzni egyetlen ponttal se. Annyira imádni való az egész!

ScarlettBlair

Én is Bluebellben akarok élni, és azt akarom, hogy Lemon legyen a legjobb barátnőm. Lavon pedig minden nap reggelivel várjon. Zoeval jókat beszélgetnénk a divatról, és Wade, na hát ő … *.*

Osli75 

Szeretem nézni, vicces, kikapcsol. Szívesen élnék Bluebell-ben, pedig én is nagyvárosi vagyok lélekben. Tetszik a sokféle fesztivál, hogy mindig van okuk ünnepelni, de persze van sok dráma, kiakadás, egymásra találás. Nagyon megszerettem a szereplőket is. Biztos, hogy nézni fogom tovább is.

krlany 

1. évad
Szeretem a kisvárosi sorozatokat… Ez egy kis limonádé a jobbik fajtából. Néha azért kiosztanék Zoenak pár pofont. Annyit bír vekengeni… De azért nézem tovább… naná, hogy nézem tovább!:)
2. évad
Valaki csináljon már valamit Zoe-val, mert egy kibírhatatlan, önző picsa. Vajon van-e még ennél lejjebb? Nélküle jobb lenne a sorozat, vagy gyorsan adjatok neki valami jellemfejlődést, vagy a kardomba dőlök.

dezirel

A tökéletes Gilmore Girls pótlék, cuki rosszfiúval, szerelmi sokszögekkel, drámákkal, poénokkal, kisvárosi hangulatban, fantasztikus zenékkel :)

tataijucc 

Az egyedüli sorozat/film, amiben elviselem a country zenét – és olykor még élvezem is, de erről psszt!
Nem mellesleg erősen hajaz a Gilmore Girls-re, viszont nekem ez jobban bejött – mindezt úgy írom, hogy korábban hatalmas GG rajongó voltam. Tetszettek benne a karakterfejlődések (Lemon, Zoe, Wade), az egész hangulata. Igazi limonádé, ahol nem zavarnak a más sorozattal való átfedések. Magyarul és angolul egyaránt nézhető, és asszem gyakran elő fogom kapni az úgy néznék valami jó kedvet generáló… valamit napjaimon.
spoiler

5 hozzászólás
Little_Sunshine 

Kisváros, városi fesztiválok, csinos ruhák, szerelmi sokszögek, és Wade♥ :)
+jó zenék

Zsinus

Nagyon jó kis sorozat, tökéletes Gilmore girls pótlék, ahogy többen is írták már előttem. Bemutatja az igazi kisvárosi hangulatot, mindenki ismer mindenkit, és mindenki mindenkivel összejön legalább kétszer, amiből bonyodalmak sora következik. A néző meg eközben vagy jól szórakozik vagy a haját tépi. Én nagyon szerettem ennek a bolondos kisvárosnak a történetét az őrült lakóival együtt. *-*


Népszerű idézetek

Theana 

Zoe (Lavonnak): Csak legyek őszinte velük? A világ legrosszabb barátnője vagy!

2x01

Theana 

Lavon: Ha soha nem bánunk meg semmit, nincs értelme élni.

1x04

Theana 

Wade Kinsella: Á, szia doki! Érzed, hogyha megjelenek, pattognak a szikrák?
Dr. Zoe Hart: Ha ez tetszik, hozom a sokkolómat.

(1. évad, 3. rész)

Theana 

Zoe: Brick! Tételezzük fel, hogy két ember teljesen különböző és soha nem tesznek semmi mást, csak veszekszenek. Van bármi esélyük egy romantikus jövőre?
Brick: Dr. Hart… Most randevúra hív?
Zoe: Ö, nem.

2x09

Theana 

George Bricknek: Maga orvos, miért akar engem kinyírni?

2x11

Theana 

Lavon: Ez itt az elvarázsolt erdő. Csak ellenkezőleg…

1x18

Little_Sunshine 

– Mennünk kéne nem?
– Olyan mint egy autóbaleset, nem tudok félrenézni.

Theana 

Wade George-nak: Lehet, hogy az a te rúzsod…

1x10

Theana 

Wade Lavonnak: Talán szeretnéd elfordítani a fejed, mielőtt búcsúcsókot adok a nőmnek!

2x11


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján