Szívek doktora (2011–2015) 122

A new yorki Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított mellkas-sebészi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebell-ben köt ki, ahol azonban nagy meglepetés éri: dr. Harley Wilkes, aki mellett praktizált… [tovább]

Képek 26

Szereposztás

Rachel BilsonDr. Zoe Hart
Cress WilliamsLavon Hayes
Jaime KingLemon Breeland
Scott PorterGeorge Tucker
Wilson BethelWade Kinsella
Kaitlyn BlackAnnabeth Nass
Tim MathesonDr. Brick Breeland
Brandi BurkhardtCrickett
Josh CookeJoel Stevens
Ross PhilipsTom Long

További szereplők

Kedvencelte 80

Várólistára tette 115


Kiemelt értékelések

Charityy 

Imádom *-*
Rengeteg dráma, érzelem, szerethető szereplők. Szinte mindenkit megszerettem a részek során és tökéletes lezárást is kapott a sorozat, nem lett elnyújtva, mint a rétestészta.
TeamWade

5 hozzászólás
Theana 

Visszagondolva így is öröm volt nézni nap mint nap a sok drámát, veszekedést, egymásra találást, a sok fesztivált és ünnepségeket, az új barátságokat, a hatalmas poénokat, a szomorúbb és vidám, az aranyos és nevetséges jeleneteket ezzel a remek szereplőgárdával, amelyek azonnal belecsöppentettek Bluebell világába. Nagyszerűek. :) spoiler Szerintem megfelelő lezárást kapott a sorozat. :))
Az egy csillag levonás a spoiler.

agi89

Jaj hát vége lett az utolsó évadnak. :'(
Pedig húztam-nyújtottam, hogy minél később jöjjön el ez a pillanat, de csak eljött…

Az utolsó évad 10 részes. Az 5 résztől kezdve folyamatosan úgy éreztem hogy 'na majd most fog kicsordulni az első könnycsepp', de egy hős vagyok! Az utolsó részig vissza tudtam tartani. De ott aztán csőstül rám szakadt az ég. :D

Annyira a szívemhez nőtt egész Bluebell.
Hiányozni fognak!

9 csillagot adtam neki tavaly, de most befejezve hozzáadtam azt az utolsót is, mert én nem tudom lehúzni egyetlen ponttal se. Annyira imádni való az egész!

ScarlettBlair

Én is Bluebellben akarok élni, és azt akarom, hogy Lemon legyen a legjobb barátnőm. Lavon pedig minden nap reggelivel várjon. Zoeval jókat beszélgetnénk a divatról, és Wade, na hát ő … *.*

Osli75 

Szeretem nézni, vicces, kikapcsol. Szívesen élnék Bluebell-ben, pedig én is nagyvárosi vagyok lélekben. Tetszik a sokféle fesztivál, hogy mindig van okuk ünnepelni, de persze van sok dráma, kiakadás, egymásra találás. Nagyon megszerettem a szereplőket is. Biztos, hogy nézni fogom tovább is.

krlany 

1. évad
Szeretem a kisvárosi sorozatokat… Ez egy kis limonádé a jobbik fajtából. Néha azért kiosztanék Zoenak pár pofont. Annyit bír vekengeni… De azért nézem tovább… naná, hogy nézem tovább!:)
2. évad
Valaki csináljon már valamit Zoe-val, mert egy kibírhatatlan, önző picsa. Vajon van-e még ennél lejjebb? Nélküle jobb lenne a sorozat, vagy gyorsan adjatok neki valami jellemfejlődést, vagy a kardomba dőlök.

evé

A tökéletes Gilmore Girls pótlék, cuki rosszfiúval, szerelmi sokszögekkel, drámákkal, poénokkal, kisvárosi hangulatban, fantasztikus zenékkel :)

tataijucc

Az egyedüli sorozat/film, amiben elviselem a country zenét – és olykor még élvezem is, de erről psszt!
Nem mellesleg erősen hajaz a Gilmore Girls-re, viszont nekem ez jobban bejött – mindezt úgy írom, hogy korábban hatalmas GG rajongó voltam. Tetszettek benne a karakterfejlődések (Lemon, Zoe, Wade), az egész hangulata. Igazi limonádé, ahol nem zavarnak a más sorozattal való átfedések. Magyarul és angolul egyaránt nézhető, és asszem gyakran elő fogom kapni az úgy néznék valami jó kedvet generáló… valamit napjaimon.
spoiler

5 hozzászólás
Dreamer_ 

Kisváros, városi fesztiválok, csinos ruhák, szerelmi sokszögek, és Wade♥ :)
+jó zenék

Shauna 

Nehezen tudok erről a sorozatról úgy nyilatkozni, hogy ne süssön minden mondatomból, hogy mennyire imádtam!
Bluebell egy őrült kisváros, tele buggyant szereplőkkel, idióta rendezvényekkel, de épp ettől annyira vicces és szerethető. A sorozat évadaiban voltak ugyan hullámvölgyek, és a harmadik évad nem sikerült olyan jóra mint a többi, de ettől függetlenül szinte minden rész nagyon tetszett.
Sokszor csinált önmagából és a karaktereiből viccet a sorozat, mint például a szerelmi sokszögek ecsetelése vagy amikor összegzik, hogy ki kinek az exével jött össze. Valahogy ettől még szerethetőbb volt a sorozat.
Zoe, főszereplő létére nem volt a kedvenc szereplőim között (Rachel Bilsont pedig rettentően túl sminkelték, ami irritáló volt). Sokszor az agyamra ment, viszont a legőrültebbek közé tartozott, és eszméletlenül sokat nevettem a szerencsétlenkedésein. A barátságát Lavonnal imádtam. A közös reggelik Lavon konyhájában, pedig határozottan a sorozat kiemelkedő jelenetei közé tartoznak.
Lemon és Wade karakterfejlődése említésre méltó, mert a négy évad során mindketten egy elég hosszú utat tesznek meg, és azt hiszem, hogy az utolsó évadban kapott befejezést mindketten kiérdemelték.
A negyedik évad bár picit kapkodós volt, nekem nagyon tetszett és az utolsó résznél még a könnyeim is potyogtak. Én semmiképp sem búcsúztam el végleg Bluebell-től, mindenképp újranézem a sorozatot, ha nem is az összes évadát, de egyes részeket biztosan.
És végezetül: TeamWade!! :P


Népszerű idézetek

Theana 

Lavon: Ha soha nem bánunk meg semmit, nincs értelme élni.

(1. évad, 4. rész)

Theana 

Zoe: Brick! Tételezzük fel, hogy két ember teljesen különböző és soha nem tesznek semmi mást, csak veszekszenek. Van bármi esélyük egy romantikus jövőre?
Brick: Dr. Hart… Most randevúra hív?
Zoe: Ö, nem.

(2. évad, 9. rész)

Theana 

Zoe (Lavonnak): Csak legyek őszinte velük? A világ legrosszabb barátnője vagy!

(2. évad, 1. rész)

Theana 

George Bricknek: Maga orvos, miért akar engem kinyírni?

(2. évad, 11. rész)

Theana 

Wade Kinsella: Á, szia doki! Érzed, hogyha megjelenek, pattognak a szikrák?
Dr. Zoe Hart: Ha ez tetszik, hozom a sokkolómat.

1. évad 3. rész – A konyhafőnök
Dreamer_ 

– Mennünk kéne nem?
– Olyan mint egy autóbaleset, nem tudok félrenézni.

Theana 

Lavon: Ez itt az elvarázsolt erdő. Csak ellenkezőleg…

(1. évad, 18. rész)

Theana 

Gigi: Megvédtél egy hasi tasit!

(1. évad, 9. rész)

krlany 

Tom: – (…) Lennél a szexyodám?
Wade: – Nem! Nem leszek a szexyodád, kölcsönözz ki egy Ryan Gosling filmet!

2. évad 16. rész – Menni, vagy nem menni?
Dreamer_ 

– Tizenkilenc részt kellett felvennem a kedvenc sorozatomból a gyűlések miatt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján