Everwood (2002–2006) 71

0 díj · 1 jelölés

Lehet, hogy Dr. Andrew Brown zseniális idegsebész, de apaszerepben egyszerűen csődöt mond. Mikor azonban egy tragédia folytán egyedül marad két gyermekével, Dr. Brown úgy dönt, hogy maga mögött hagyja Manhattan forgatagát, és családjával egy apró coloradói városba, Everwoodba költözik, ahol… [tovább]

Képek 49

Szereposztás

Treat WilliamsAndy Brown
Gregory SmithEphram Brown
Emily VanCampAmy Abbott
Vivien CardoneDelia Brown
Chris PrattBright Abbott
Debra MooneyEdna
Tom AmandesHarold Abbott
Stephanie NiznikNina Feeney
Marcia CrossDr. Linda Abbott
Jayne BrookMrs. Rogers

További szereplők

Kedvencelte 34

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

Dreamer_

Olyan életszerű ez a sorozat, pont ezért szeretem, sok nevetéssel és sírással, és tele elgondolkodtató mondatokkal. Biztos még újra fogom nézni, mert mindig találok benne valami újdonságot.

Kontra_Judit 

Csodaszép filmsorozat egy családról, ahol apa egyedül neveli kamaszodó fiát és kisiskolás lányát. A mellékszereplőket is nagyon eltalálták, tele van érzelemmel a film.

Silence1989 

Everwood Colorado állam egy festői kis faluja,ahova Andy Brown a new york-i agysebész és két gyereke (Ephram és Delia) költözik egy családi tragédia után.A falu családorvosa dr. Harold Abott egy hepciáskodó természetű ember aki feleségével a polgármesterrel (Rose) és gyerekeivel (Amy és Bright) él itt.Ez a sorozat a leglélekemelőbb melyet valaha is láttam.Tele van bölcs gondolatokkal mindamellett hogy drámai percek és humoros percek váltogatják egymást.Imádtam mind a négy évadot.

kiscsillag0310

nagyon szerettem, mikor a tévében ment, újra kéne nézni.

Lunemorte

Szerethető karakterek, senki sem idegesített durván. Sajna az utolsó két évad változó színvonalú, eléggé lehet sejteni előre, mi fog történni. Erőltetett sokszor, de azért még szórakoztató viszonylag. Életszerű, emiatt tetszett. Kedvencem egyértelműen Harold doki volt. Olyan durva, hogy Stephanie Niznik színésznő meghalt tavaly…


Népszerű idézetek

Tíci

Edna: Először is, ha fel akarok dobódni, kikölcsönzöm a Terminátort, mint máskor.

Silence1989 

A hiba az élet része. Ha nem hibázol, nem tanulsz, és ha nem tanulsz, soha nem változol.

S_Bíborka 

Dr. Brown: – Demokratikus döntést hozunk, úgyhogy szavazzunk! Aki költözni akar … és lovat, emelje a karját!

Dr. Brown: – Nos, eldöntetett.
Ephram: – Hiszen megvetted a szavazatát!
Dr. Brown: – Igen. Ez az amerikai demokrácia.

Silence1989 

Talán ezért van a múltnak ekkora hatalma felettünk: egy idő után csak arra emlékszünk, amit el akarunk felejteni.

Dreamer_

– Sose tudtam, mi van a miseruha alatt!
– Menő trikók.

Pennmenelien

A zene az egy tiszta dolog, ami megáll a saját lábán. Egy tökéletes dolog, aminek nincs más célja, minthogy erőt adjon a világnak.

Silence1989 

Nem voltam tanúja a napnak amelyen Dr. Andy Brown élete örökké megváltozott,de hogy Everwood lakósságának zöme én is elégszer hallottam hogy elégszer elmeséljem;ott kezdődik ahol számos történet New York városában ahol Dr Brown élt családjával.Beköszöntött az este és vihar közeledett.Sokászos módon Dr. Brown késő éjjelig dolgozott,annyira hogy még a kórházban volt,mikor a szörnyű hírrel érkeztek.Bizony baleset történt,Dr. Brown felesége meghalt.

Silence1989 

Michelangelo szerint akkor tudjuk eldönteni egy szoborról, hogy melyek a nélkülözhetetlen részei, ha ledobjuk egy hegyről. A felesleges részek úgyis letörnek róla. Néha az élet is pont ilyen, letaszít minket a hegyről. Amikor leérünk az aljára, csak a fontos dolgok maradnak velünk, és tisztán látunk, amikor kitartunk amellett, amit tudunk.

Silence1989 

Minél több dolog változik, annál több marad ugyanaz. Nem tudom ki volt az, aki először mondta ezt, talán Shakespeare, vagy talán Sting, de ebben a percben ez az a mondat, ami megmagyarázza a legnagyobb hibámat. Képtelen vagyok megváltozni! Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel, minél többet tudok meg az emberekről, annál jobban észreveszem, hogy mindenkinek van hibája. Nem akarok megváltozni, ameddig csak lehet, ilyen akarok maradni, ettől jobban érzem magam, mert ha szenvedsz valamitől, legalább ismerős a fájdalom. Ha rászánod magad a változásra, mindig valami váratlan történik. Ki tudja, milyen fájdalmak várnak rád odakint, lehet, hogy ennél sokkal rosszabbak! Jobb neked a régi állapot, válaszd a járt utat, az nem lehet olyan rossz. Nem követhetsz el hibákat, nem vagy drogfüggő, nem öltél meg senkit – kivéve talán saját magadat.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján