Szégyentelenek (2011–) 72

0 díj · 1 jelölés

Az eredeti angol sorozat amerikai változata, melyben egy munkás Chicago-i nagycsalád, Gallagherék szórakoztató mindennapjait követhetjük figyelemmel. Az egészet ez jellemzi. A kínosan vicces és valós mindennapok. Az apuka alkoholista, aki rendszerint a nappali padlóján köt ki, míg a gyerekek… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

William H. MacyFrank Gallagher
Emmy RossumFiona Gallagher
Jeremy Allen WhiteLip Gallagher
Cameron MonaghanIan Gallagher
Ethan CutkoskyCarl Gallagher
Emma KenneyDebbie Gallagher
Shanola HamptonVeronica Fisher
Steve HoweyKevin Ball
Kerry O'MalleyKate
Joan CusackSheila Jackson

További szereplők

Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Shameless – Szégyentelenek

16 tag · 3 karc · Utolsó karc: 2017. augusztus 7., 20:50 · Bővebben


Kedvencelte 74

Várólistára tette 106


Kiemelt értékelések

negike 

Imádom a sorozatot, szerintem fantasztikusan van felépítve, remek szereplők és az igazi amerikai életbe tekinthetünk be. Egyszer már elkezdtem akkor is imádtam csak egyszerűen nem volt időm rá, most sincs nagyon de ezt nem lehet abba hagyni! :D
1. évad: Jobban megismerjük a szereplőket, belelátunk az életükbe, meglátjuk hogy milyen nehéz dolgokon kell átmenniük és hogy mennyire fontosak egymásnak. A szereplők részről részre fejlődnek, mindegyik rész eseménydús és nagyon is leköti az embert.
Kedvenc szereplőim: Az egyik legkedvencebb Ian, de szeretem Lipet, Stevet, Fionát, Franket, Carl-t, Debbiet, Sheilát, Kevet, Veronicát, meg a kicsi Liamet is.! :D
Akiket nem birok az: Karen, az elején birtam de most már nagyon nem, meg Jasmint de őt nagyon nem.
A legboldogabb mikor spoiler összejönnek.! :D
A legszomorúbb rész amikor spoiler elmegy! :(
https://www.youtube.com/watch…
Alig várom hogy nézhessem a következő évadot. :D
2.évad: Valami zseniális is volt ez az évad, az elejétől a végéig. Annyi minden történt, és annyi jó dolog is meg nagyon rossz is. Ebben az évadban is látszik hogy a Gallagher család mennyire összetartó. Vannak új szereplők aki annyira nem rosszak, a régiek meg még mindig zseniálisak! :D Kedvenceim még mindig a Gallagher család,meg persze Kevin és Veronica. de bírom, Mickey-t, Mandy-t, Sheilát,Steve Jodiet, Estefania-t, meg Monica se idegesített annyira.
Akit a legjobban utáltam ebben az évadban az Karen volt, huu.
Rengeteg jó pillanat volt, de az egyik legjobb a tizenkettedik vége amikor spoiler
A ez egyik legszomorúbb rész az utolsó előtti volt az nagyon durva volt.
Kíváncsi vagyok a 3-dik évadra. :D
3.évad: Ez az évad is zseniális volt, nekem nagyon tetszett, izgalmas, a szereplők is rengeteget változtak és fejlődtek, semelyik rész sem volt unalmas. De ebben az évadban több olyan rész is volt ami siratós, meg olyan részek is amik borzasztóan szép dolgokat mutattak be. Eddig ez az évad volt a kedvencem.
Kedvenceim: Még mindig a Gallagher család, Mickey, Sheila, Mandy, Kevin, Veronica, Steve.
Akit nem szeretem az Karen volt, meg a vége felé Jodie is idegesített.
A Legszebb rész az az utolsó volt, valami zseniális volt ez a rész! :))
A legszomorúbb is az utolsó rész, ez ebben teljesen kitettek a írók magukért.
Már nagyon várom a 4-dik évadot.
4.évad: Valami zseniális volt ez a sz évad, eddig beismerem ez tetszett a legjobban, érzelmes, vicces, komor, eseménydús, és szerintem ez az évad mutatta be hogy milyen valójában az élet. A szereplők rendesen fejlődnek vagy éppen olyan dolgokat tesznek amit senki sem várt volna tőlük, itt értem Fionára. Olyan dolgok derültek amik rettenetesek, de vannak amik nagyon jók is. Vagyis nagyon imádtam ezt az évadot.
Kedvenc szereplőm: Még mindig a Gallagher család, de ott legfőképpen Ian és Carl, de persze még mindig nagy kedvenceim a többiek is, Lipet csak imádni lehet! :D Micky-t is nagyon szeretem, Kevint és Vee-t is, Mandy, meg az apját is nagyon bírom, Sheilla,Svetlána és én nagyon bírom Sammit és Chucky-t is, nagy arcok! :D
Akit nem kedveltem ebben az évadban: Amanda, engem nagyon idegesít, meg Bonnie, és Holly is az volt.
Kedvenc részeim: Rengeteg volt, szeretem mikor Carl és Frank együtt voltak, a Lipes részek mind jók voltak, meg a Chucky-s részek is, vagy mikor Ian táncolt, meg amikor spoiler.
Legszomorúbb rész: Az a 11-es rész volt, huu azt kb végig sírtam.
Imádom ezt a sorozatot, várom már az 5-dik évadot! :D
5-dik évad: Ez az évad is jó volt, igaz hogy a negyedik évad sokkal mélyebb volt, de nekem azért ez is tetszett. Sok dolog volt benne, sok minden történt, szegény Iannal, meg Carl is elég rossz helyre került. Fionát és Debbiet ebben az évadban nagyon nem értetem, főleg hogy mért kellete ezt csinálniuk. Frank meg sokat változott. Sheila sajnos elment, pedig jó szereplő volt.
Kedvenc szereplőim: Gallager család, Kevinék, Mickey, Sean, Gus, Chucky, Mandy, Helen, Bianca.
Akiket nem bírtam: Amanda meg spoiler
Kedvenc részek: Szeretem mikor Carl volt a középpontba, ja meg Mickey és Ian. De a Frankes része kis jók voltak, meg a Lippes is.
Amit nem szeretem: Az Fiona őrlődése, meg Debbie hülyeségei.
Remélem a 6-dik évad is ilyen jó lesz! :D
6-évad: Izgalmas évad volt ez is, nagyon imádtam, mondjuk voltak benne olyan részek amiket nem nagyon értetem meg szerintem hülyeség volt, de akkor is jó volt. A szereplők megint sok mindenen mennek keresztül, és egyeseknek az élete ebben az évadban jól tönkre ment még mások helyre álltak.
Kedvenc szereplőim: Galleger család, Kevin, Veronica, Svetlana, Mickey, Caleb, Dominque, Dominquenek az apja, Lip professzora, Queeni, Chucky.
Akit nem bírtam: Olyan nem volt most, igaz hogy néha idegesített Sean de azért az elején kedveltem.
Ebben a évadban tesztetek azok a részek amiben Carl és Ian kapott sok szerepet, meg mikor Veéket mutatták.
Ami annyira nem jött be: Az mikor Fiona ennyire őrlődött megint, jó a végén már nem de az elején nagyon.
Az utolsó rész nem nagyon volt lezárva, várom a 7-dik évadot.
7-dik évad: Nekem ez az évad is nagyon bejött, egyszerűen imádom ezt a sorozatot, valami zseniálisan jó. Most is voltak vicces részek és nagyon szomorúak is, egyes szereplők hiányoztak sajnos, de akik itt voltak azok most is rendkívüliek voltak! :D
Kedvenc szereplőim: Még mindig a Galleger család, Kevin, Veronica, Mickey, Siera, Niel, Trevor, Mickey, Lip professzora.
Akit nem bírtam olyan nem volt, akin néha nagyon idegesített az Fiona volt de így az 5-dik részig voltam vele így.
Kedvenc részeim: Igazából mindegyik a maga módján, de legfőképpen az Ian, Carl és Lipes részek, vagyis amiben sokat szerepel.
Szomorú rész: Igazából az utolsó és az utolsó előtti rész.
Alig várom hogy megjelenjen a 8-dik évad és nézhessem! :D

LoveRosie

Ez az a sorozat, amit teljes szívemből szeretek. A szereplőkkel kelek és fekszek, gondolkozom a sorsukon, a jövőjükön.
Fionát nem kedvelem, de tisztelem, hogy fel tud nevelni 5 gyereket, miközben az apjuk alkoholista az anyjuk meg szimplán elhagyta őket.
A sorozat elején Ian és Lip volt a két kedvencem, majd Lip szépen lassan unszimpatikussá vált és maradt az öccse. Iant az első pillanattól fogva szeretem és az egész sorozatból ő fogott meg legjobban, drukkolok neki, hogy szép élete legyen és végre megtalálja álmai foglalkozását és szerelmét. :)) spoiler
Frank egy tökéletes családapa, mi mást is mondhatnék róla? *ironizál* Monicát próbálom sajnálni, mert tudom, hogy beteg, de nem megy spoiler.
Debbiet nem sikerült megszeretnem 6 évadon át, pedig én tényleg próbálkoztam. Mondogattam magamnak, hogy csak egy kislány, egy kislány, aki csak egy normális családot szeretne és ezen kívül nem tudja mit akar. Sajnos nem tudtam ezt bemagyarázni magamnak, mert a 6. évadban már nagyon nem kislány, hanem velem egyidős. És nem tudom elképzelni, hogy egy velem egyidős lány azt az életformát akarná, amit Debs választott magának. Ő az egyetlen, akit egyáltalán nem sikerült megszeretnem az elmúlt évadokban. spoiler
Carlt nem sikerült megkedvelnem, bár a 6. évadban vannak jó megmozdulásai. Örültem, amikor végre észhez tért.
Stevet kimondottan utáltam sokszor. spoiler Értem én, hogy ő csak Fionat választotta, nem a családját, de első pillanattól fogva nyilvánvaló, hogy a lánnyal együtt jön a család is. Meg is értettem a srácot, meg nem is.

Összességében imádom az egész sorozatot, nagyon de nagyon örülök, hogy rátaláltam. Sokak szerint a sorozat színvonala csökken, de szerintem pont fordítva van. A 3. évadtól igazán beindulnak a dolgok és bár a 4. évad kicsit sötétebb, mint az előzők, ez a legjobb az 5.-kel együtt. Ez a kettő maga a tömör gyönyör.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, én biztos, hogy újranézem még jóóó sokszor.

Már csak 72 nap a maival együtt, és itt van a 7. évad! Várunk sok szeretettel, október 2.! írva: 2016. 07. 23

2 hozzászólás
Marcsi0603 

Hat évad után még mindig nem tudom eldönteni, ki az, akit igazán szeretek ebben a sorozatban, mert a szereplők már-már kényszeresen cseszik el az életüket. Azt tudom, kit utálok, Frank egyszerűen egy undorító példánya az emberiségnek, és William H. Macy kitűnően alakítja ezt az alakot, akihez hasonlót szerintem mind ismerünk a környezetünkben. Aztán ott vannak a gyerekek, akik már-már felnőttek közben. Fionát legtöbbször utálom, Lipnek szurkolok, Ian az egyik kedvencem, Debbie-ben csalódtam, Carlt kíváncsian várom. Veronica és Kevin szála eléggé változó, egyszer érdekel, egyszer nem, de az biztos, hogy ez nagyon addiktív sorozat. Meg dühítő és vicces, tragikus és nevetséges, szóval mindenféle érzelmet sikerül megmozdítania az emberben.

Alicia

Na, végeztem. Izgatottan várom a nyolcadik évadot.
Nem voltak elvárásaim a sorozattal, de nagyon nagy kedvenc lett. Végig érdekes, a szereplőket hol nagyon lehet szeretni, máskor meg utálni. Attól függetlenül, hogy Frank például nálam abszolút nem volt kedvenc, talán az egyik legjobban kitalált karakter. A személyes kedvencek Lip és Fiona, és a Kev-V pillanatok voltak a bestek. Tetszett, hogy mindenki átlagos, és hétköznapi, ugyanúgy megtörténhet a jó, mint a pofára esés.
Szóval igen, nyolcadik évad gyere!
.
.
.
Szóval update, elstartolt a nyolcadik évad.
Rájöttem, hogy amit a leginkább szerethető ebben a sorozatban, az az eredetisége, és a Shameless feeling amit képes már a bevezetőnél megteremteni, mert egyedi az is. Ezenkívül amire rájöttem, hogy amiatt nagyszerű ez a sorozat, mert ezt nyolc évad alatt tudja hozni. Nem vesztett önmagából, de mégis mindig megújul, jön az újabb gond és az újabb megoldás, és hiába van csavarva jobbra balra, mégis teljesen követhető és soha sem unalmas. Kedvencnek jelölve.

mrsp 

Nem, ez nagyon nem… Mármint látom valamilyen szinten, hogy mások mit szeretnek benne, de az ilyen sorozatoktól kap el a sikítófrász.


Népszerű idézetek

grgrnt 

Fiona: It'll be like Disneyland… only with Abortions!

Lili98 

Doktornő: Várjon,várjon egy percet! Dr.Siri vagyok, ők a rezidenseim. Lenne egy ajánlatunk.
Frank: Maga jó csaj, de már régóta nem kavartam faszival. Kettővel meg pláne nem.
Dr. Siri: Nem félreértette…Szeretnénk,ha részt venne egy orvosi kísérletben.
Frank: Egy miben?
Dr.Siri: Orvosi pályafutásom alatt még sosem láttam ilyen súlyos alkoholizmust.
Frank: Köszönöm.
Dr.Siri: Képes lenne 2 hétig alkohol nélkül élni?
Frank: Nem.
Dr.Siri: 3000 dollárt fizetnénk érte.
Frank: Igen
(01x07)

soulless

Fiona: I don't mean to be an asshole, it's just genetic.
(3. évad, 6. rész)

soulless

Ian: You love me and you're gay.
(3. évad, 9. rész)

Near

You know that just 'cause we were born here doesn't mean that we end up here.
s06e09

Near

Sajnáltatod magad. Nőj fel! Mindenkinek vannak szarságai. Csak nyomd el!
s06e12

Lili98 

Debbie: Megnézzük később az Alkonyatot, hogy röhögjünk rajta?
(4x09)

soulless

Mickey: You are out of your mind. Have you seen that fucking ponytail? It's powerful ponytail. That's bullshit. Seagal could totally kick Van Damme's ass.
Ian: Unless it's „Double Impact” Van Damme. Cause that's some Van double DAMN!
(3. évad, 6. rész)

Near

You're feeing sorry for yourself. Grow up. Everybody has shit they have to deal with. Just push past it.
s06e12

soulless

Ian: Just wondering if we're a couple or not.
Mickey: Of course we are.
(4. évad, 11. rész)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján