Szeretettel: Victor (2020–2022) 85

A 2018-as „Kszi, Simon” film inspirálta, főszereplője Victor, a creekwoodi gimnázium új diákja, aki felfedezi önmagát, szembenéz az otthoni problémáival, beilleszkedik az új helyre és küszködik a szexuális irányultságával. Amikor minden túl nehéznek tűnik, Victor felkeresi Simont, hogy segítsen… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 28

Szereposztás

Michael CiminoVictor
Mason GoodingAndrew
Mark BloomJeff
Sophia BushVeronica
Kayla DiVenereJenny
Tarik EllingerEthan
Martie FayeAlison King / Katie Ellis
Mateo FernandezAdrian
Isabella FerreiraPilar
Lukas GageDerek

További szereplők

Kedvencelte 23

Várólistára tette 140


Kiemelt értékelések

Szeszj 

A Love, Simon-t imádom, szerintem egy fantasztikus film, és fontos mondanivalója van. Nagyon megörültem mikor halottam hogy lesz egy hasonló sorozat, igaz már kijött egy hónapja és valahogy mindig csak toltam, igazából nem tudom miért, valahogy kicsit féltem hogy csalódni fogok, hogy csak egy utánzat lesz. De nagyon pozitívan csalódtam mert megszeretem, oké van benne elég sok klisé, igaz én nagyon szeretem őket, de mégis tud újat mutatni és egy remek mondanivalója van. Nem csak a LMBTQ tagjait és nehézségeit mutatja be, hanem a beilleszkedést, azt hogy egyes embereknek mennyire fontos mások véleménye, a magányt, hogy mennyire nehéz saját magát felvállalni az embernek. Szerintem ezeket jól bemutatja, persze nem megy mélységekbe csak a felszínt kaparja de mégis beszél róla.
A szereplők is nagyon jók, Victor-t imádtam. Ő a kedvencem, Felix-l együtt. A barátságuk is nagyon szép. De persze a többi szereplő is nagyon jó volt.
De a legjobban Simon és spoiler örültem, még ha keveset szerepeltek.
Nagyon remélem hogy lesz második évad, mert ha nem akkor nagyon mérges leszek. Kíváncsi leszek hogy fogják folytatni. :))
https://media3.giphy.com/media/kelu17mecG9MP5afLb/giphy.gif
https://media3.giphy.com/media/fsEGWtCKs2dpnTdRun/giphy.gif
Ohh és a Soundtrack pedig fantasztikus. ^-^

Yuuko 

Mivel nagyon szerettem a filmet és Simont, nem volt kérdés, hogy ez is megnézem-e. Bár az alapfelállás hasonló, a két fiú problémái, családi és kapcsolati háttere illetve a hozzáállása is eltérő, ami mindenképpen pozitívum. Újabb szálakat is behoztak a sztoriba, ami szintén tetszett, nem csak Victor dillemmája, hanem a családjának, Miának illetve Felixnek a problémái is előkerültek benne.
Victor is szimpatikus volt, és tetszett, hogy spoiler
Felix is szimpi volt, érdekel az ő története is, valamint Andrewt sem tudtam utálni, Miát pedig kifejezetten bírtam.
Miután megnéztem a 10. rész, indítottam volna a következőt, de nem volt. Hogyan lehetett így vége? Ide a második évadot!
És mi már megint ez a cím?! Ennél jobbat nem tudtak kitalálni?

Zahra 

Már a film is nagyon tetszett, de ez sokkal jobban megfogott. Valószínűleg azért mert egy sorozatban sokkal több lehetőségük volt a szereplőknek kibontakozni, bár sajnos elég rövidke.
Nagyon megkedveltem az összes szereplőt, Felix volt a kedvencem, meg a barátsága Victorral.
Néztem volna még szívesen, sajnálom hogy nincs második évad.

alexakarola 

Azt hiszem, hogy jobban tetszett, mint a Love, Simon, bár már azt nem most néztem. Mondjuk alapvetően már az efelé dönti a mérleget, hogy ez egy sorozat és nem film, így nem kellene hasonlítgatnom.
Nagyon jó volt a szereplőválasztás, Victor tökéletes volt a szerepre. ( és olyan kis cuki mosolya van és imádom az öltözködési stílusát ^^)
Felix (ő a number 1), Mia és Lake lettek a kedvenc szereplőim (illetve azért Victor is, kivéve amikor nem xD azt nem tudom neki egészen megbocsátani, amit Mia-val tett, legfőképpen a legvégén, főleg az a mondat: "Nem tudom, hogy Andrew mit mondott neked.") és Andrew is megkedvelhető nagyon, ha leveti ezt a bunkó viselkedést magáról, mert amúgy neki is nagy szíve van. Kedvenc párosom Felix-ék, de minden párosban volt valami. :)
Nagyon jó zenéi voltak, az is egy nagy pozitívum.
Klisés volt, már az első epizódtól lehetett tudni, hogy mi lesz, szóval újdonságra nem érdemes számítani és nagy meglepetésekre, de nem is ez ennek a sorozatnak a lényege, ha az ember nem várja azt tőle akkor egy aranyos kis sorozat. :)

interstellarcloud

a Love, Simon ott van a kedvenc filmjeim között, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy lassan egy egész univerzum kerekedik belőle. Simon az egyik legédesebb, legszerethetőbb srác valaha. de most ő a háttérbe szorult; kaptunk egy Victort, aki hasonló problémával küzd, mégis más akadályok állnak előtte. és egyszerűen imádtam őt! a levelezéseit Simonnal, a szüleivel és a testvéreivel való kapcsolatát, a barátságát Felixszel, ahogyan egyre magabiztosabb és bátrabb lett… egy nagyszerű srác, aki szépen lassan elhagyja a hibáit, és elfogadja önmagát. de nem csak ő ennyire szerethető, hanem a mellékszereplők is, az élen Felixszel, Benjivel és Lake-kel, de még Andrew is komplexebb, mint amilyennek először látszott. kedveltem, hogy az ő helyzetükbe is belelátunk, nem csak a felszínt kapargatjuk. Simon és a new yorki barátai szintén csodák – na meg persze Blue is.
kicsit talán tündérmesés ez a sorozat, de attól még valós problémákat hoz elő – ugyanúgy, ahogyan az elődje is tette. spoiler 2020 egyik fénypontja számomra ez a sorozat. (és ha nem lesz 2. évad, akkor személyesen meg fogok jelenni a hulunál.)

Liliána_Tanács

Annyira jó volt, és annyira tetszett, hogy alig tudom kivárni az utolsó évadot. Tetszik hogy ugyan könnyed a hangulat és nagyon élvezhető mégis egy csomó konfliktus teljesen valós és nehéz problémákon alapul. Tetszett hogy nem csak a főszereplőnek nehéz az élete, hanem mindenkinek vannak gondjai mint minden normális embernek.
Imádtam minden percet és remélem jól dönt majd. :)

Hát mit is mondhatnék most erről…
Az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam mondjuk a harmadik évad nem feltétlen volt a legjobb. Úgy éreztem hogy összesűrítik a dolgokat csak mert azt akarják hogy itt most vége legyen. Ezen felül nagyon jó volt és szerencsére nagyjából úgy alakultak a dolgok ahogy vártam.
Azért én még megnéznék egy folytatást az elviselhetetlen stréber gyerek és Nick között :D

LittleLiar

Imádtam a filmet és annyira jó, hogy valamilyen szinten összekötötték a kettőt. De így nem lehet befejezni egy évadot!!! De igazából a szereplők közül nekem már az első résztől unszimpatikus volt Mia.

Rémálom

Ugyan nem hozza Simon cukiságfaktorát, így is egy szívmelengető, inkább bolyhos történet, mint valami nagyon kemény LMBT sztori, és ezzel semmi baj nincs. Pont ilyenek is kellenek. Viszont néha amiről prédikál (főleg a szexualitás), ahhoz nagyon bénán áll hozzá egy ponton, amitől el-elcsúszik a narratíva, néhány karakter idegesítő (ne is beszéljünk Felix száláról mi volt az), de összességében egy nagyon cuki kis történet, és remélem, lesz 2. évad.

Kedvenc részek: 1x04 The Truth Hurts, 1x05 Sweet Sixteen

alettakata

Hát persze, hogy úgy kellett befejeződnie a 2. évadnak, hogy most ennyire várjam a következőt…:D

L_Reggie 

Imádtam. Nem koppintja le a Kszi, Simon filmet, teljesen más alaphelyzetből indul ki főhősünk Victor, (csak ugye a főkonfliktus ugyanaz), de a film velejét, a szívét sikerült megtartania. Nagyon vicces, sokat nevettem, de mégis tudott komoly lenni mikor kellett. Az összes szereplő esendő, sok hibát követnek el, de senki sem válik ettől gonosszá. Aki pedig mégis elég ellenséges, az megkapja a megérdemelt karakter fejlődést. Victor jó főszereplő, végig együtt tudunk érezni vele, de szerencsére a többi karakter is megkapja a nekik kijáró figyelmet. A végén szépen le van zárva az évad, le van kerekítve, de van egy-két elvarratlan szál, és egy hatalmas cliffhanger, ami miatt már tűkön ülve várom a folytatást.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Victor: Some guys like guys, some guys like girls, some guys like both, and some guys like… feet? I'm not even sure what I like, but it's definitely not feet.

1. évad 3. rész – Bandák Csatája
Bogesxd 

Felix: Okay, I totally get it, she is completely out of my league. We're kinda like if Taylor Swift was dating the dog from A Dog's Purpose…
Victor: Hey! You're not a dog, okay? You're charming, you have thick, shiny hair and really nice brown eyes.
Felix: You are literally describing the dog from A Dog's Purpose.

1. évad 9. rész – Ki a fene az a B?
SzRéka

Lucy: You sad?
Lake: Yeah. But not in an Olivia Rodrigo write-a-whole-album-wishing-I-could-castrate-him kind of way.

3. évad 1. rész – Te vagy az
Bogesxd 

Felix: I can't believe that Lake has a boyfriend.
Mia: No, it's just her cousin.
Felix: That's worse! I can't compete with family.

1. évad 2. rész – Jelzőlámpa - buli
Bogesxd 

Felix: Andrew, Ms. Thomas wants us to switch.
Andrew: Fine by me. I've been pretending to mop for like an hour now, so you got a lot of work to do there, Lone Stone.

1. évad 8. rész – Pasis kiruccanás
1 hozzászólás
Bogesxd 

Felix: You know, you're like a tall, super tall giant.
Andrew: Are you hitting on me?
Felix: No, no, I'm insulting you.

1. évad 8. rész – Pasis kiruccanás
Bogesxd 

Mia: I think deep down you're a good guy. But I'm not sure that matters much if on the surface you're a total jerk.

1. évad 8. rész – Pasis kiruccanás
Bogesxd 

Lake: Queens before peens. I mean, you say the word and I will ditch these gays like a corporation after pride month.

2. évad 1. rész – Tökéletes nyári buborék
Bogesxd 

Felix: Stressed and desperate is my resting state.

2. évad 4. rész – A szex kabin

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján