Nympha17  


Összes kitüntetés 18

Kedvenc filmek 73

Zootropolis – Állati nagy balhé (2016) Vissza a jövőbe (1985) Vissza a jövőbe 2. (1989) Vissza a jövőbe 3. (1990) Atlantisz – Az elveszett birodalom (2001) A Szépség és a Szörnyeteg (1991) Tarzan (1999) Mulan (1998) Bosszúállók – Végtelen háború (2018) Jurassic Park (1993)

Kedvenc sorozatok 51

Varázslatos álmok (1992–1993) Bűbájos boszorkák (1998–2006) Korra legendája (2012–2014) Avatár – Aang legendája (2005–2008) Trónok harca (2011–2019) Spartacus – Vér és homok (2010–2013) Spartacus – Az aréna istenei (2011–2011) HIStory2: Right or Wrong (2018–2018) Junjou Romantica (2008–2008) Sekai-Ichi Hatsukoi (2011–2011)

Kedvenc művészek 9


Éppen nézett sorozatok

Odaát (2005–2020)
Supernatural
Yatara Yarashii Fukami-kun (2025–)
Unexpectedly Naughty Fukami · やたらやらしい深見くん
Bokura no Shokutaku (2023–2023)
Our Dining Table · 僕らの食卓

Utolsó karc

Nympha17 
Ázsia filmes receptek

Sziasztok!
Ez igazából nem recept lesz, hanem kérdeznék attól, aki már csinált:
Onigirihez milyen rizst érdemes használni, hogy olyan tapadós legyen és egybe maradjon?
Illetve itthoni viszonylatban ki mit szokott belerakni tölteléknek?

Videókat láttam a témában, de most nem feltétlen költenék rizsecetre, vagy valami tengeri herkentyű húsra, hogy azt tegyek bele. Tudom, így nem lesz autentikusan japán, de hát ismer valaki könnyen megvalósítható opciót kezdőnek. :)

8 hozzászólás