HIStory2: Right or Wrong (HIStory 4.) (2018–2018) 33

HIStory2: Shi and Fei · HIStory2 - 是非
25' · tajvani · dráma, romantikus, sorozat, minisorozat
8 rész

Shi Yi Jie egyetemi tanár, aki egyedül neveli nyolc éves lányát, Yo Yot. Fei Sheng Zhe diák és Yo Yo bébiszittere, aki a kis család szerves része lesz.

Képek 9

Szereposztás

Jiang Chang HuiShi Yi Jie
Zhang HangFei Sheng Zhe
HIStory2: Right or Wrong (2018–2018)
Forgatókönyvíró

Gyártó
CHOCO TV

Kedvencelte 10

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Chris_teena 

Szemezgettem vele már egy ideje, valamiért nem kezdtem bele eddig.
Én ezt szerettem. Aranyosak voltak, és most nem csak a srácokra gondolok, hanem úgy ahogy volt a kis család. A prof nagyon a szívemhez nőtt, édes volt ahogy harcolt a kapcsolatukért (néha még Xiao Fei-el is). Imádtam. :)
Egy kérdés, a prof más szülinapost is vállal? Mert akkor sorbaállnék… :D igaz nem a huszadik, meg még 10 hónapot várnom kell, de üsse kő, ilyen ajándékért megéri. :D

1 hozzászólás
Dreamborder

jaj, hát ez sokkal jobb volt, mint amire számítottam! :))
Mindenki értékelésével egyetértek, úgyhogy nem is szaporítom a szót. :)

2 hozzászólás
Shad 

Hadilábon álltam az első egy-két részben a sorozattal. Érdekes kezdés volt, csak többször azt éreztem, mintha egy-két hét kimaradt volna a történésből , bár utólag kaptunk magyarázatokat :) Aztán szép lassan beszívott a sorozat, ne értsen félre senki a sztori abszolút átlagos, fordulatoktól mentes, mégis a hármas (igen Hármas) kapcsolata annyira szívet melengető volt… mert itt a kislány legalább annyira szereplője volt a történésnek, mint maguk a főszereplők. Amikor a hármas együtt volt egy kőszívű embernek is megolvadt volna a nem létező szíve:P Az egyetlen negatív szereplő a kedves exnej , de aztán az is megoldódik hála az égnek:) Ahogy haladunk a részekkel úgy lesz a hangulat egyre derűsebb :) A barátságok, anyuka meg úgy összességében a karakterek is szimpatikusak :)
Ez egy megéri megnézni BL kategória (btw csóknál többet is látunk, úgyhogy, aki nem bírja… :) )
ps: ilyen születésnapi ajándékot kívánok mindenkinek! ><
ps2 : most jöttem rá ez 2*3 mini sorozat:O

3 hozzászólás
Katyesz 

Annyira kis szívet melengető történet volt. Szépen kibontakoznak az érzelmek és a kapcsolatok.

krlany 

Ez egy aranyos sorozat, a kislány benne tündéri. Muszáj vagyok viszont levonni belőle 1-2 csillagot, mert egyfelől az én ízlésem szerint túl sokat bőgött Sheng Zhe. Nem a bizonytalansága zavart, nem is a félelmei, hanem a minden rezzenésre potyogó könnyei. Másfelől kimaradtak dolgok: egyik pillanatban még elfut az exnej öccse elől a csaj, másik pillanatban meg már nagy egyetértésben vannak, ám hogy alakul a kapcsolatuk, arról nem szól a fáma, de az exnej vonalon is akadt ilyen. Nem derült ki Juan nővér és Yi Jie története sem. Szóval maradt hiányérzetem.

Gwener 

Az első két részt túl kellett élni – egy kicsit zavaros és „kapkodós” – de utána :))))))))))))))))))))))
A mamát nagyon bírtam spoiler!!!!

6 hozzászólás
kkata76 

Szép történet ez is, de még mindig az Obsessed tetszett legjobban.

Marinette

A végére egész jó lett. Az elején a Tanár úr nagyon nem volt szimpatikus, de aztán kiderült, hogy elég jó fej. A kislánya hihetetlenül cuki. Azok a göndör kacajok :) Fei egy kicsit túl érzékeny, de amúgy nagyon rendes, kedves srác. Szép családot alkottak.

Kemiviki 

Aranyos sorozat. Külön örömöm, hogy a gyermek szereplőt is végig főszerepben hagyják nem rakják a kispadra a nagy találkozás után.
De annyira nekem nem jött be. Átlagos történet, túl sok sírással, kevés fordulattal, és nagyon furcsa időugrásokkal. Annyira összecsapott érzete lett ettől az egésznek. Kár érte.

1 hozzászólás
silentscream 

Imádtam minden percét ennek a minisorozatnak! :3 A kislány nagyon édes volt, tehetséges gyerekszínész. Csak azt sajnálom, hogy ennyire rövid volt. :(


Folytatása

Összehasonlítás

HIStory


Hasonló filmek címkék alapján