Make It Right: The Series (Make It Right 1.) (2016–2016) 13

Make It Right · รักออกเดิน (Ruk Auk Dern)
45' · thaiföldi · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 18
1 évad · 12 rész

A Make It Right BL regény alapján készült romantikus, iskolai sorozatban hat középiskolás mindennapjait követjük nyomon. Fuse-t barátnője megcsalja, amit a fiú egy kis alkohollal akar feldolgozni. Ezen az estén találkozik Tee-vel, akivel lefekszik. A kapcsolat miatt mostantól azzal kell… [tovább]

Képek 14

Szereposztás

Peak Peemapol PanichtamrongFuse
Boom Krittapak UdompanichTee
Toey Imerbpathom SittiwatBook
Ohm Pawat ChittsawangdeeFrame
Techakumphu ManapatNine
Ratanaumnuayshai BoonyakornRodtang
Wongsamran SutiwasYok
Somkid VichapolLukmo
Manasaporn ChanchalermFing
Sukpun RattapornMook

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

kkata76 

Legyél túl az első néhány részen, aztán meg fogod szeretni a srácokat. Legtöbbjük nagyon aranyos. Fuse, Tee, Book és Frame miatt mindenképpen megnézem a folytatást is, mert érdekel, hogy mi lesz velük.

Subika 

Újra nézve egyre jobban tetszik .Azért 9 csillag mert voltak benne undi részek viszont egyre jobban oda vagyok Tee t .Meg most valahogy már jobban tetszik Frame viselkedése is .A ragaszkodása a szerelméhez nagyon cuki .El kezdtem a 2 évadot is .Olyan jó lenne ha mire oda érek lenne a fordítás folytatva .

krlany 

Az eleje nagyon fájt, később kicsit jobban belejöttem. Nem tudom, hogy én szoktam meg a sok bénaságot, vagy tényleg jobb lett a végére. És azt sem tudom eldönteni, mivel ez volt életem első thaiföldi sorozata, hogy a thaiföldi sorozatok ennyire bénák, vagy konkrétan ez volt nagyon béna. Mindenesetre igaza van @Shad-nak, hogy van egy homevideó fílingje, ami nem igen szolgálja a javát. De… jelentem alásan túléltem! Olyannyira, hogy még az is lehet megnézem majd egyszer a 2. évadot!:D Azért nem fogom elkapkodni, de csak érdekel egy kicsit, hogy mi lesz ezekkel a kölkökkel.
Egyébként volt benne néhány igen jó kérdésfelvetés és meglátás is, bár néhány dolog meg igen tájidegen volt tőlem, ami meg úgy tűnik számomra, hogy a thaiföldi kultúra része, de ezt nem rovom fel neki… és itt most nem a homoszexualitásra gondolok, meg hogy a középiskolások hotelbe mennek, hanem inkább a szitukra adott válaszaikra, amik nem a film részét képezik.

12 hozzászólás
Marinette

Nem hittem volna, hogy az első rész után még van lejjebb, de van. A második rész. Nagyon gáz, de tényleg. Ha viszont az első két részt túléled, utána már egész tűrhető. Bár hogy őszinte legyek, egyedül Tee miatt néztem végig és miatta vagyok kíváncsi a 2. évadra. Messze a legnormálisabb karakter az egész sorozatban. Még Book és Frame kapcsolata az ami érdekel, a többiek egyáltalán nem. Nem lenne amúgy rossz ez a sorozat, de túl idétlenre van véve az egész. Értem én, hogy középiskolások, de akkor is. A csókjelenetek is elég viccesek. Amilyen szemekkel tud nézni Tee Fuse-ra, utána kicsit többet vár az ember, így elég kiábrándító.
Az opening megérdemelt egy csillagot. Sokszor át szoktam tekerni, de ez annyira kis dallamos, fülbemászó, hogy mindig végighallgattam.

3 hozzászólás
Andro 

Sajnos megint belerondítok az értékelésbe, de nekem ez nagyon nem jött be. Eddig azt hittem, a 2Moons-nál nem találok bénább thaiföldi BL-doramát, de tévedtem. A Make It Right alulmúlta minden várakozásomat. Béna volt, idétlen, unalmas és abszolút nem éreztem a kémiát a karakterek között. A második évadot tutira kihagyom, mert itt is majdnem félbehagytam két rész után. Csak a thai BL-kihívás miatt szenvedtem végig.


Folytatása

Összehasonlítás

Make It Right


Hasonló filmek címkék alapján