Kedvencelte 24

Várólistára tette 115


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nekem tetszett, oké többször előtt klisék voltak benne, olyan problémákat dolgozott fel mint rengeteg tini sorozat/film, de mégis valahogy aranyos volt. Meg persze megjelent a spoiler, amit szerintem nagyon jól dolgoztak fel az írok, aminek örülök hogy nem lett klisés. Igazából elég humoros is volt, voltak nagyon jó pillanatok a sorozatban. Az Indiai szál/vonal nagyon tetszett és szépen mutatták be még ha nem is mentek bele mélyebbre.
A szereplők is jók, imádom Bent, nagyon kis aranyos és a szóváltásaik Devivel mindent vittek. De Eleanor és Fabiola pedig szerintem remek karakterek és barátok. Másik nagy kedvencem pedig Kamala, nagyon érdekes volt az ő nézetei.
Nekem Devi és az anyukája is sok volt néha, persze megértem mindkettőjüket csak Devi amit néha leművelt de azért még kedvelem csak azért egy kicsit sok volt.
Paxton-t se tudom hova tenni néha ő is sok volt.
Remélem hogy lesz második évad, mert azért nekem bejött a sorozat de ha Netflix mégis úgy dönt hogy nem lesz akkor kicsit csalódott leszek de nekem ez az évad záró tökéletes volt! :D spoiler
https://media1.giphy.com/media/gjC2SXoWrn6oMyad59/source.gif
https://media3.giphy.com/media/Kg2WJ30OvyJAQMvEsO/source.gif
https://66.media.tumblr.com/421b62c1f308a2dbf3a5f98586b…

2 hozzászólás
Theana 

Nagyon örültem, hogy a százszor látott amcsi hájszkúlt ötvözték a kulturális sokszínűséggel, nekem kifejezetten tetszett az indiai vonal, ráadásul ez a komolyabb téma dobott a sorozaton, elemelve a tipizált tinédzser problémáktól és élethelyzetektől, amiket tényleg megszámlálhatatlanul sokszor képernyőre vittek már (fiúk, szex, alkohol, iskolahierarchia, egyke gazdag magányos fiú, ráébredő LMBT tinédzser, stb). Devi karaktere néha nagyon zavaró és bicskanyitogató, máskor viszont egészen humoros és értékelhető a cinizmusa. Azonban a második évadot nem várom meg, mert ami érdekelt szál, azt többé-kevésbé lezárták, és látom, jön az a bizonyos szerelmi háromszög, ami már túldrámázott. Összességében viszont szórakoztató 10 rész volt kellő hosszúsággal.

kiruu 

Klasszikus tini-dráma, nem meglepő fordulattal a végén. Csalóka, mert nem a szerelem meg a pasik vannak a középpontban, inkább a gyász feldolgozásáról szól. Vidáman indul, de a második fele inkább szomorú.

viky0222 

Szerintem elég gyengén indult az első évad, de a végére egészen megszerettem. Ami igazán felkelette az érdeklődésem az az, hogy végre más kultúrát láthatunk a középpontban egy már megszokott közegben. Mert valóban vannak benne klisés jelenetek/pillanatok és talán még szereplők is, de mégis kicsit más. Meglepően sok komoly témát felvet, mint pl. a gyász, coming out, megkérdőjelezhető szülői viselkedés, stb., és ezeket egészen jól tálalta.
Devi elég hullámzóan viselkedett, volt egy pont, amikor nagyon nem tudtam megérteni, mit miért tett, de úgy összességében érdekes főszereplő. A szülőket nagyon nem bírtam, főleg Devi anyját. Egyszerűen nem értem, hogy viselkedhet így, és hogy lehet ilyen a gondolkodása az spoiler A szerelmi háromszög félének nem igazán örülök, és nem vagyok biztos benne, hogy ezt szeretném e a továbbiakban is látni. Valószínű belenézek a második évadba, de ha ezt a szerelmi szálat erőltetik, és nem a többit, akkor nem leszünk túl jóban.

eszternemeszti 

Huh, nem tudom, hogy fogok-e tudni spoiler nélkül írni erről a sorozatról. Ha mégsem, akkor úgyis rejtetten jelenik meg, szóval mindenkit megóvok, nyugi! :D
Annyi mindent adott nekem ez a sorozat.. Rengetegszer éreztem magam hasonlóan elveszettnek, mint Devi. Mondjuk voltak nagyon idegesítő dolgai, szóval végigizgultam az összes részt, hogy lehetőleg ne a legjobb pillanatban rontsa majd el a dolgokat.
Azt hittem az elején, hogy ez egy nagyon gagyi sorozat lesz, de aztán útközben megváltozott a véleményem. A címadások is nagyon jók lettek, tetszett, hogy mindig befejezték a főcímet.
A sztori maga nagyon jól összerakott szerintem. Van szó a szerelmről, barátkozásról, tinédzser-anya viszonyról is szóval ebben most tényleg minden benne van.
A szereplőket illetve pedig: Devi jó volt szerintem, idegesítőek voltak néha a megnyilvánulásai, de mivel tényleg ilyen egy tini, gondolom tervezetten lett ilyen jelleme. Kamala nekem annyira nem volt szimpatukus, én annyira nem tértem volna ki az ő életére, szerintem az ő szerepe annyira nem volt izgalmas. Ez akkor lett volna jó, ha Kamala és Devi tesók. Ben sajnos nekem nem volt szimpatikus, nem szerettem sohasem az ilyen versengő embereket, akik mindig a másikra akarnak törni, ezáltal nem örültem annyira a végkifejletnek sem (nyilván). Trent szerintem király volt, illett Paxtonhöz, mint barát. Eleanor és Eve is jók voltak, bekerült a melegség témaköre is, ami szintén nagyo fontos dolog, és az ezzel kapcsolatos coming out, szóval ez egy nagyon jó ötlet volt! Paxton szerintem jó ötlet, sokat tudna hozzáadni Devi és szerintem sokat változtatna rajta. Nagyon örülnék, ha amásodik évadban (ha lesz, remélem, hogy lesz) akkor többet fog szerepelni benne.
Összességében szerintem totál jó sorozat lett, minden fontos dolgot belevittek, amit kellett, szóval remélem, hogy folytatják, a végére nagyon megkedveltem a szereplőket is.

Morgan

Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog! Első ránézésre azt hinné az ember, hogy egy tipikus amerikai gimis sorozatról van szó, de mégse, mivel nagy szerepet kap benne a gyász feldolgozása, illetve hogy tinédzserként milyen nehéz is megélni, ha elveszti valaki az egyik szülőjét. Devi rengeteg ostoba döntést hozott, sok olyat is, amivel megbántott embereket, de mégse tudtam rá tartósan haragudni, mert valamilyen szinten átéreztem. Emellett az is tetszett, hogy indiai-amerikaiak voltak főszerepben, ezáltal kicsit belátást kaphattam a kultúrájukba. A mellékszereplőket is nagyon megkedveltem, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a 3. évad.

Juci

Hát ez tüneményes volt. egy ültő helyünkben ledaráltuk a szezont, pedig nem szoktunk ilyet csinálni, öregek vagyunk már ehhez :D Aki talál gifet a hányós Ericről, az szóljon!

Rekuuu663 

Nem rajongok már az ilyen tinifilmekért,de ez más. Egy indiai lány tradíciói amerikaiként. Egy lány, aki a gyásszal küzd a kamaszkor közepén. Egy lány, aki próbál feltűnő és menő lenni, mint a legtöbb amerikai tini. Egy lány, barátokkal, akik ott vannak mellette, ha kell, mégha sz@rfej is volt velük.

Kontra_Judit 

Az egyik legviccesebb, legaranyosabb tinivígjáték. Nagyon tetszik, ahogy bemutatja az Indiaiak életvitelét, szokásait.
Devi egyszerűen fantasztikus csaj, a beszólásain dőltem a nevetéstől :)

Szoszi

Huu ez nagyon jo volt. konnyen nezheto szorakoztato sorozat szeretheto karakterekkel

remelem lesz masodik evad :)


Népszerű idézetek

agnieszka 

Ojiichan: De Paxton, az egyetlen ember, akinek számít a véleménye, te vagy.
Élj úgy, hogy büszke lehess magadra!

2. évad 3. rész – …nyitottam ki a tankönyvet
Theana 

Mohan: We already have your car, and this [points at the bike] will be our fun ride… for date nights.
Nalini Vishwakumar: For date night? Who am I, Kate Hudson?
Mohan: Yes, and I am your Matthew McConnicky!

1. évad 2. rész – ...szexeltem Paxton Hall-Yoshidával
Gothic01 

Nalini: Légy hálás a melegért! Szibériában ölni tudnának érte.

1. évad 2. rész – ...szexeltem Paxton Hall-Yoshidával

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján