Kedvencelte 42

Várólistára tette 163


Kiemelt értékelések

Charityy 

Jesszusuristenmiezafilm :o
Imádtam minden pillanatát. Nem érdekel, hogy voltak benne logikátlan döntések, a hangulat, a zene tökéletes volt, Nadint is megkedveltem, nagyon tetszett a stílusa. Az ázsiai srác meg ultracuki *-*

desertangelable 

Hogy ez milyen jó volt, egyáltalán nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog! Nadine annyira eredeti karakter, és Hailee Steinfeld annyira jól hozta, hogy ezek után mindenképp megjegyzem a nevét. Ez egyáltalán nem egy hisztis tiniről szóló film, aki unalmában nem tudja, hogy éppen miért sajnálja magát, hanem egy értelmes fiatal lányról szól, aki nem találja helyét a kortársai között. Tetszettek a gondolatai és, tetszett, hogy nem állították be tökéletesnek. És imádtam azt, ahogy a tanárával folyamatosan húzták egymást, ezzel együtt Mr. Bruner lett az egyik legjobb tanárkarakterem. Nálam ez többszörnézős.

4 hozzászólás
mandu

OH MY SWEET LORD JESUS *-* Az az ázsiai srác a 12. percnél úristenem… Neki adnám a fél vesémet *-* (Oké… 31 éves? B*TCH SAYS WHAT)
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNj…
UPDATE! Nem csak a vesémet adnám neki, hanem mást is *-* :D
http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2016/11/hayd…
Úristenem, szakadok a röhögéstől. xD IMÁDOM A SRÁCOT MEG A FILMET <3
"Erwin: *megpróbálja megcsókolni Nadinet*
Nadine: Hú, mit…? Úristenem!
Erwin: Sajnálom. Rossz volt az időzítés? Azt hittem jól időzítek. Te, az óriáskeréken, zaklatottan. Csak próbállak vigasztalni. Furcsa volt?
Nadine: Le kéne szállnunk." xD
Oké… Szerelmes vagyok ebbe a srácba.. Komolyan. Ő az új háremtagom. Kár, hogy 31 éves hehe…Olyan, mintha Jay Park, Jinyoung és még valakinek a szerelemgyereke lenne. :D
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNT…
AZT A P*CSA MINDENIT HOT BODY ALERT EMBEREK JESUS CHRIST *-*
http://www.kephost.com/images/2017/03/04/Nevtelen0e786.png
„Laura: OH CSAK SMÁROLJATOK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ”
Nem bírom a feszkót gyáááááááááááááá ég a pofiiiiiiim :cccccc
Nagyon röhögök jaj xD
"Nadine: Akarsz velem szexelni?
Erwin: *ide-oda néz, szóhoz sem jut* Oké…
Nadine: Csak viccelek.."
Mekkora szenya. :D Én átvállalom nagy nehezen a feladatot akkor :3
Miért ilyen szexi Erwin? Mondja már meg nekem valaki plíz… És miért bukok az apuka korú, ázsiai pasikra???????????????????? xD
http://kephost.com/images/2017/03/04/Nevtelen2.png
Miért kellett elk*rni a filmet ezzel a depis fordulattal? Most itt kell némán sírnom egyedül a szobámban. B*ssza meg… xD
Na, így a végét viszonyt tényleg sztornózni kellett volna. Miért nem volt csók? Azt vártam… Eskü az lett volna így az éjszaka közepén az életem értelme… De nem. Persze. Ezért jár a mínusz egy csillag. Eskü dühöngök. ><

12 hozzászólás
Theana 

so ****** love it, o my gosh, what is this life? Kb ezt tudtam kinyögni a film végére. Öhm, nem tudom, hogy most velem van a baj, vagy egyszerűen vak vagyok és elfogult, de ez… Tényleg nem tudok megszólalni. Nekem nem volt bajom a D-K dologgal, mert spoiler. Nadine karakterét nagyon megszerettem, a humora és valahogy az egész jelleme olyan „normális” volt. Nem az a hollywoodi tini csinibaba, hanem egy normális ember. Talán volt benne néhány túlzás, de a szereplők is ütöttek, a humor is ott volt, és a zenék is tök jók. Az anyuka volt nagyon ellenszenves már az elején, azonban Erwin… :))

Lili98

Kamasznak lenni marhára nem könnyű, az meg még rádob pár lapáttal ha félénk,kissé szerencsétlen és visszahúzodó az ember… introvertáltak hahóóó! persze,akinek nem inge…
Tökéletesen bemutatja, hogy manapság milyen is kamasznak lenni.
Nem egyszerű,de komolyan nem. És ezt a film szuperül is bemutatja.
Fájdalmasan magamra ismertem a film nézése közben, de azért voltak pillanatok,amikor én is csak fogtam a fejemet, hogy „pls ezt ne csináld, hol az önbecsülésed?”

Aminek nagyon örülök,hogy NEM az a TIPIKUS,klisés tömeg tinifilm. Szerintem roppant egyedi, és tetszett az a pár csavar a filmben, ha nevezhetjük azokat csavarnak…:D

Mindenkinek ajánlom, aki kicsit is úgy érzi, hogy ő „nem odavaló” ezért „nem érti meg senki” és társaik… De komolyan nézzétek meg.
Humoros,aranyos,szomorú, keserű.
INFP-nek meg kötelező.

3 hozzászólás
Kikiriki

„I love spoilers” – mintha magamat hallanám :'D
Hát én ezt IMÁDTAM.
Ez fantasztikus volt, csodálatos, és annyira leírja ezt az egész korszakot az életünkből, főleg, ha az ember ilyen zárkózott, mint Nadine…
A vége hihetetlenül édes és cuki volt, biztos, hogy többször újranézős film számomra! ♥
.
“There are two types of people in this world. The kind that naturally excel at life, and the people that wish those people would get blown up in an explosion”. – Nadine
.
“Alright now, I know kids can be mean… but if you get the chance, fart into their backpacks”. – Dad
.
“I look at you and I just see this really… really… really old man.” -Nadine
.
“What the… why is there a baby in your house?!” – Nadine “Holy shit! How’d that get here?!?!” – Teacher

Pandalány

Azt hittem, hogy egy tipikus tinifilm lesz, mekkorát tévedtem.
Hailee nagyon jól hozta a magányos tinédzser szerepét, és különösen a tanárával, Woody Harrelsonnal lezajlott beszélgetéseket szerettem.
Tudtam volna még nézni a filmet, és hogyan hoz helyre dolgokat a családtagjaival, és kibontakozott a személyisége, ajj nagyon jó kis film ez.
Csak ajánlani tudom, ha valam nem szokványos és szórakoztató filmre vágytok. :)

viky0222

Az előzetese annó egyáltalán nem fogott meg, meg sem akartam nézni, aztán az értékelések miatt gondoltam, adok neki egy esélyt. Milyen jól tettem!!
Nem is tudom, láttam e olyan filmet, ami ennyire jól bemuatja, hogy milyen is introvertáltnak, socially awkward-nak lenni. Valakinek, aki nem olyan, mint a többiek, nem áll be a sorba, vannak egyedi gondolatai, és ezt nem feltétlenül értik meg a körülötte lévől. Nincs sok barátja, és úgy érzi, abban is csalódnia kell, és még sorolhatnám.
Nagy élmény volt, nem lett belőle tipikus amerikai tinifilm, néhol persze biztos túloz, de ettől függetlenül hűen ábrázolja, milyen is tininek lenni.
Imádtam a humorát, a színészi játékokat (komolyan, Hailee Steinfeld és Woody Harrelson zseniálisak voltak!!), és azt is, hogy Nadine nem lett cicababa. Nem ez lett a megoldás, és nem is próbálták beadni, hogy komplett sminkben mászkál mindenhova nap mint nap egy olyan karakter, mint Nadine. És a szereplők nem feltétlenül voltak cipőben a lakásban!! Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez már csodával ér fel. :D
Biztosan újranézős, egyedi, és imádtam. :)

2 hozzászólás
NaNa_88 

Kezdem azzal, hogy a film maga nem ért 7 csillagnál többet, de a stílusa miatt adtam neki egy pluszt, mert az tetszett. Jók voltak a zenék és a színészekkel is meg voltam elégedve.
A problémám az alap konfliktusnál kezdődött. spoiler Indokolatlan, gyerekes és önző. Emiatt csak toleráns embereknek ajánlom. A főszereplőnk, Nadine, rendesen ki tudta verni a biztosítékot.
Az Erwin szálat imádtam. Annyira szerethető volt a srác! Persze mindig kell a kedves srác ellenében egy tajparaszt, de itt Nadine csak magának köszönheti, amit a sráctól kapott. spoiler Ebben a filmben a főszereplő volt a legunszimpatikusabb. Meg az anyjuk, de ő más lapra tartozik.
Mindezek ellenére én lehet többször meg fogom majd nézni. A mellékszereplőket nagyon szerettem és meg is sirattam egy kicsit spoiler és jó párszor nevettem is rajta. Erwin Kim mindig mosolyt csalt az arcomra. :D Tehetséges, vicces, és állati könnyen zavarba jött. XD
Viszont a fent említett hibái miatt nem feltétlenül erőltetném rá minden szembe jövő emberre ezt a filmet. Idegtépő tud lenni, főleg, ha pont egy olyan pillanatában kapja el az embert. Szóval csak óvatosan. :D

walksdowonders 

Oké, én ezt a filmet imádtam! Jobban tetszett, mint a Lady Bird, sokkal életszerűbb(nek gondolom). Ráadásul a tanár-diák vonal valamiért (talán a spoiler események miatt) kicsit a Bocsáss meg, Leonard Peacock könyvet juttatta eszembe, amely egyébként is a szííívem csücske.
Ha tetszett a Lady Bird, ne hagyd ki ezt sem.


Népszerű idézetek

desertangelable 

Az én generációm egy nagy rakás idióta, mobil nélkül elveszettek, és már csak szmájlikkal tudnak kommunikálni, ráadásul azt hiszik, hogy érdekel valakit, hogy tacot esznek, felkiáltójel, mosolygós arc, szívecske, mosolygós arc. De ki nem szarja le?!

Piroshaj

And then I got the worst thought: 'I got to spend the rest of my life with myself.'

Piroshaj

You know, ever since we were little, I would get this feeling like…like I'm floating outside of my body, looking down on myself. And I hate what I see. How I'm acting, the way I sound. And I don't know how to change it. And I'm so scared that that feeling is never gonna go away.

Bea_Drizner

Everyone in the world is as miserable and empty as I am. They're just better at pretending.

Sztavrogin

Nadine: You're a really great guy, Erwin.
Erwin: Aww.
Nadine: No, I'm serious. I look at you and I just see this really, really, really old man.
Erwin: Old?
Nadine: I'm complimenting you. I just see this very kind, very gentle, very wise old man… In a convalescent home… In a wheelchair.
Erwin: Hmm. Thank you.

Sztavrogin

Nadine (miután Erwin elmondja neki, hogy három hónapra egyedül hagyták): No, I get it. It's… It's a big house. You're bored. You know what you need? You need someone to rob you, so you can reenact Home Alone.
Erwin: That is… That is exactly what I need. Thank you.

Bogesxd 

Nadine: Magát ki fogják rúgni, ha én öngyilkos leszek!
Mr. Bruner: Az nem olyan biztos, de reménykedem.

silentscream 

Around second grade I had a realization. There are two types of people in this world. The people who radiate confidence and naturally excellent life. And the people who hope all those people die in a big explosion.

Bogesxd 

Leugrom egy kamion elé, vagy bármi elé, ami nem busz. Nem akarom, hogy mások végignézzék. Lényeg, hogy nagy jármű üssön el, olyan nagy, hogy rögtön vége, kampec, meghalok. Ha lebénulok és ilyen blaah leszek, az kinek jó? Akkor valakinek meg kell fojtania, de hogy veszek rá valakit így: blaah.

Bogesxd 

Nadine, hello, ébresztő, vége az agyműtétednek. Sikerült, azóta kedves és megértő vagy.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján