Kedvencelte 1

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Békacica 

Előítéletekkel indítottam el ezt a filmet, nem is kevéssel. Volt is benne pár kínos részlet. Legjobban az ajtófélfás telefonhiszti fájt. De ezen túl volt benne társadalomkritika, és jó kis táncos jelenetek. Aggódtam, hogy Rebel Wilsonnak hogyan áll majd a tiniszerep, és lesz-e ennek az alapötletnek értelme. És magam is meglepődtem azon, hogy egy bizonyos szinten logikusnak értékeltem a reakciókat. Mondjuk Tiffanynak nem bocsátottam volna meg ezért. És kicsit furi, hogy valaki szinte belőtt séróval, sminkkel ébredjen kómából, és élettel telin, ráadásul semmi gyógytorna nem kell neki. Szóval van jócskán fura tinifilmes logika ebben is. Azt mondjuk közölhetné valaki, hogy itt ki a célközönség. A 40-eseket vagy a tiniket akarták megszólítani elsősorban? Nem vágom.
Összességében szerintem ez egy arányaiban eltalált, a kringé vonalán jól egyensúlyozó vigjáték lett. Olyannak ajánlom, aki szereti Rebel Wilson humorát, és el tud vonatkoztatni attól, hogy ilyet egy iskola, szülő meg nem engedne. A felnőttek borzalmasan viselkednek ebben a filmben, a tinik sokkal érettebbek. Ez általában mélyen irritál, de itt valahogy elfért.

Törpillaa 

Rebel Wilson még mindig nagyon állat, annyira bírom a humorát, és a poénjait. XD A Tökéletes hang óta az egyik kedvencem, szórakoztató és vicces is. :-D Ebben a filmben is tök jó volt, a sztori is tetszett, a zenék is, meg a táncok is. :-D Jót szórakoztam rajta, a szereplők is eléggé jók voltak, bár Tiffany nagyon idegesítő volt, mint fiatal és felnőtt verziója is. XD Steph is néha, főleg amikor nyávogásba ment át, de amúgy nagyon bírtam. :-D

desertangelable 

Borzasztóan erőltetett. A főszereplő egyáltalán nem hiteles a szerepben és / vagy eszméletlenül tehetségtelen színész, mindenesetre az egész film végig hihetetlenül kínos. A mondanivalója is már annyira lerágott csont, hogy erről kár volt még egy bőrt lehúzni. Különben az ötlet akár jó alap is lehetett volna egy jó vígjátékhoz, csak tovább kellett volna keresni a főszereplőt és egy kicsit jobban meg kellett volna írni a forgatókönyvet.

Anastasia99

Félve indítottam el. Így, hogy a színésznő lefogyott, már nem lehet a vicces, duci önirónia, így nem tudtam, mire számítsak. De egyáltalán nem veszítette el a „sármját”, csak most már a vicces, csini nő lett.
Nem értem a sok rossz értékelést. Egy nő, aki 37 évesen egy 17 éves lány fejével él, az hogyan kéne viselkedjen? Mindenki hisztizett és sokat hibázott 17 évesen, a film pedig ezt tökéletesen kifigurázta. Imádtam a sok-sok társadalom- és generációkritikát, ami szerintem a film lényege volt. Nekem nagyon tetszett!

Ruby_εïз 

Ez borzalmas! Rebel durván túltolta a karaktert.

Skadi

Akik bírják Rebel stílusát/filmjeit, annak be fog jönni. Nekem tetszett, ahogy kifikázza a mai „trendeket”, átjött a mondanivalója, a zenés jelenetek is jók voltak és Rebel csak úgy ragyogott.

NaNa_88 

Lehet felpontoztam a 7 csillaggal, de nekem egyszer elment. Néhányszor jót nevettem és nem untam halálra magam.

A sztori lerágott csont és hiányzott az a bizonyos plusz belőle. Minden történetet elmeséltek már, a tálalás a fontos. Itt nem igazán sikerült megugrani a lécet. De ahogy mondtam, nekem egynek elment, amikor nem vártam semmi eget rengetőt. Rebel Wilson hozta a szokásos formáját, talán még visszafogottabb is volt, mint azt párszor láthattuk.
Nem hiszem, hogy igazán ajánlanám. Aki rátalál, döntse el maga, tetszett-e neki.

amnézia 

Egész jó lett volna az ötlet és az elején le is kötött, aztán átment érdektelen, tartalom nélküli alkotásba. Indokolatlannak érzem, hogy kétórásra csinálták ezt a filmet. Sok táncos rész volt benne, ami engem tökéletesen hidegen hagyott, így ezeket át is pörgettem. Nem is értem, mi szükség volt ezekre.
Nem tudtam azonosulni a főszereplő vágyával, azaz a népszerűség és a bálkirálynői cím megszerzésével. Szerencsére végül a film üzenete az lett, hogy valóban nem ezek számítanak. Ez a legnagyobb pozitívuma.

lakatoszoltan01 

Az ajánlón már látszik, hogy ez egyáltalán nem egy komoly film, hanem korkritika, méghozzá két korszaké. A 2002-es és a 2022-es USA diáktrendek kigúnyolása. Fontos, hogy csak úgy üljön le valaki a film elé, hogy nem vár tőle sokat, a film nem is akar annak látszani.
A színészi játékok direkt vannak eltúlozva, és többek között ezért nem áll le a film az olyan apróságokon, mint a 20 év kóma utáni felépülés, trauma, új világrendbe való beilleszkedés, korkülönbség, stb… A sztori simán átsiklik ezeken a részeken, mivel a célja, hogy bemutassa, milyen változások mentek végbe egy USA „átlag” gimiben.

Én jókat mulattam az elrejtett vagy direkt a képünkbe tolt poénokon. Kifejezetten vicces, ahogy a közösségi maszlagokat, sallangokat, „nagyon tudatos” eszméket poénként kritizálja. Nagyon jók a díszletek és jelmezek. A teljes történetszál előre kitalálható, nincs csavar, nincs semmi gondolkodnivaló, csak a bámulás és szórakozás.

Szóval senkit ne riasszon el, hogy valakinek nem jön be a film, valóban egy nagyon túljátszott, nagyon kisarkított, nagyon egyszerűen kivitelezett alkotás. De ha szórakozásként kezdjük nézni elvárások nélkül, akkor egyben lenyomható, mert kedves, no és persze a píszíre és az elfogadásra buzdít.

(Plusz elővetít egy folytatás lehetőséget…)

farkas_niki 

Középkategóriás film tipikus idegesítő karakterrel. De voltak jelenetek, amik tetszettek, a jellemfejlődés különösen. spoiler


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Martha: You should get home and rest.
Steph: Rest? I've been asleep for 20 years.

system456 

Jim: – Nem hittem, hogy eljön ez a nap. Ennyire voltam tőle, hogy lefagyasszalak!
Stephanie: – Ezt, hogy érted apa?
Jim: – Jaj, ne aggódj, csak a fejedre lett volna elég pénzem.

Bogesxd 

Steph: And yeah, I'm still afraid that if I show everyone my real self, the wrong people will make fun of me. But it's the only way for the right people to see me. And they're the ones I care about the most.


Hasonló filmek címkék alapján