A bambanő (1999) 199

Never Been Kissed
107' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

Az élet egy végtelennek tűnő röpdolgozat. Josie Geller végre megtalálta a kiugrási lehetőséget: a legnagyobb chicagói napilapnál újságíró. Főnöke fiatal korára való tekintettel őt bízza meg a mai középiskolások életéről szóló cikk írásával. Josie a legjobb oknyomozó technikát választja, beépül a… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Drew BarrymoreJosie Geller
David ArquetteRob Geller
Michael VartanSam Coulson
Molly ShannonAnita
John C. ReillyGus
Garry MarshallRigfort
Sean WhalenMerkin
Cress WilliamsGeorge
Octavia SpencerCynthia
Sarah DeVincentisRhoda

További szereplők

Kedvencelte 21

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Charityy 

Hát pedig én azt hittem, hogy a régebbi vígjátékok jobbak. Elég unalmas volt, semmi különös. Konkrétan tele van klisékkel, erős közepes. A színészek se voltak valami jók, Drew Berrymore amúgy se a kedvencem pedig én reménykedtem.
Egynek elmegy, aranyos, jól kikapcsol, de a főszereplő tényleg nem a legeszesebb.

liliannahorvath

Bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Pedig én reménykedteeeeeeeeeeem. Hát de ez sem jött össze. :(
Unalmas volt és erőltetett.
Ennyire nehéz egy minőségi romcom-t összehozni? :(

2 hozzászólás
mandu 

Michael Vartan *———————-*
A film egyébként borzalmas. Sablonos, a színészek középkategóriás játéka pedig konkrétan félelmetes. :D Azt hittem, hogy én vagyok a célközönség, de még egy hatéves kislányt sem ültetnék le a tévé elé, ha ez menne valamelyik adón. xD

Patyolatpitypang 

Humoros, könnyed, romantikus. Sok újságírós storyról hallottam már, de mindközül ez a legjobb. Azt vettem észre, hogy folyamatosan nevetek és csak nevetek spoiler. Aki szeretne egy kis kikapcsolódást, annak ezt tudom ajánlani. Iszonyat jó. ^_^

Blissenobiarella 

Ha romantikus vígjáték, akkor ez nekem az egyik etalon (érdekes módon a másik is egy Drew Barrymore-film). A Dzsuvás Dzsozi és a franyák szófordulatokat rendszeresen használom.
Kedvenceim az a fehér cucc, amit az első napon felvesz a suliba (töltöttem fel képet:http://snitt.hu/kepek/5668) és a szalagavató jelmezötletei.

Ancsúr 

A sok idegesítő vihogás/kuncogás/nevetés ellenére az egyik kedvenc filmem. Imádom az alapötletét az egész történetnek, és azt hogy nem egy sablonos tini story-ról van szó.

Zoja009

Dzsuvás Josie! Szegény csaj, azért nem könnyű úgy a suli, ha nem vagy a menők között. De minden jó, ha a vége jó. És még milyen jóképű a tanárbácsi. :D

agi89

Bármennyire tudtam már régen is hogy ez nem egy túl jó film, mégis imádtam.

Tanár bácsiba belehabarodtam minden egyes alkalommal amikor csak láttam. :D
1-2 éve is még előfordult.

1 hozzászólás
Pennmenelien

Könnyed romantikus film, sok humorral és azok a ruhák :) A történet azért elég ismerős szerintem mindenkinek, kicsit tömeggyártás illata van, de azért egyszer megnézhető.

Klitty

A film alapvetően nem fogott meg túlságosan, a főszereplő tényleg iszonyú bamba, szerintem a színészi játékuk pedig legjobb esetben is átlag alattiként értékelhető. Drew Barrymore-ért mondjuk amúgy se voltam soha oda, sőt, legtöbbször kifejezetten idegesít.
A történet abszolút semmilyen, a tanár-diák szerelmet, amit valamiért senki nem tart elítélendőnek – és jól meg is magyarázzák, miért nem az – ezerszer láttuk már, de persze Michael Vartanba én is alaposan belezúgtam annak idején.


Népszerű idézetek

Ellen_Ripley

Josie: Ez annyira jellemző rád, Rob! Azt hiszed, hogy csak besétálsz ide, és népszerű leszel egy nap alatt!
….
Rob! Rob! Rob! Rob!

Arrietty 

Josie: Értsétek meg, hogy létezik egy nagyobb világ ami nemcsak a bálból és a gimnáziumból áll. Ott nem számít, hogy te vagy-e a bálkirálynő vagy a focicsapat hátvédje vagy az iskola legnagyobb könyvmolya. Derítsétek ki kik vagytok, és próbáljátok meg vállalni.


Hasonló filmek címkék alapján