Kedvencelte 15

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem volt rossz, bár azért annyira nem nyűgözött, főleg hogy a To All the Boys I've Loved Before trilógia nagy kedvencem, mind a filmek és a könyvek és azt hittem hogy hozni fogja azt a szintet, főleg úgy hogy ott nagyon bírtam Kitty-t de itt de te jó ég hogy hányszor idegesített, mindig csak keverte a dolgokat, mindenki életébe bele szólt és sokszor nagyon taplón viselkedett de azt mondom hogy nem menthetetlen így remélem hogy a második évadban azért kicsit átmegy jellemfejlődésén és hozza az a vagány és nagyon jószívű Kitty-t!
Egyébként magán a főszereplőn és a kavarásain kívül tetszett főleg hogy a többi szereplőket nagyon bírtam! Kedvenceim Min Ho és Yuri, de Q is egy kis édes szereplő, meg persze Alex! ^^ Lee professzor és a végére még Jina-t is megkedveltem!
Dae még az elején kedveltem de aztán egyre unszimpatikus lett aztán a végén megint kedveltem, szóval ő most olyan semleges!
Külön imádtam hogy Szöulban játszódik, olyan szép! ^^
Biztos hogy megnézem a második évadot is, kíváncsi vagyok hogy merre megy majd a story innentől és remélem hogy Kitty is átmegy egy kis jellemfejlődésen! :D
https://media.tenor.com/R1OUNwEJoUkAAAAC/lee-sangheon-s…
https://64.media.tumblr.com/4ecc4e182d8262ecc2acd273625…

alexakarola 

Nekem nagyon tetszett, szerintem hozta a To All The Boys I Loved Before hangulatot, ami tök jó. Rózsaszín? Igen. De szerintem pont emiatt olyan pozitivitást áraszt, ahogy a filmnél is éreztem, úgy rózsaszín, hogy közben azért van mélysége is és csak egyszerűen jó érzést ad. Voltak benne kevésbé jó dolgok? Igen. Pl. Kitty nekem sokszor túl sok néha, de nem annyira, hogy emiatt ne szeressem a sorozatot, vagy igazából őt, így is szerettem, mert a szíve helyén van és azt nagyon szeretem benne, hogy mindig hű magához akármi is lesz.
Nagyon szerettem a kis csapatot! Nagyon örültem, hogy sok tabu vagy csak érdekes témát érintettek, de persze kár, hogy nem mentek mélyebbre, de ilyen rövid sorozattal nehéz is lett volna.
Imádtam a zenéket, tele van jobbnál-jobb dalokkal!, azt, hogy Koreában játszódik, azt, hogy sok rész alatt koreaiul beszélnek, azt, hogy egy csomó koreai szereplő van benne.
Yuri, a színésznő és a ship csak még rátett egy lapáttal. Mit mondjak, nekem is egy crushom lett, szerettem magát a karakterét is, örülök, hogy végre önmaga lehetett.

Remélem, hogy lesz második évad és, hogy a színvonal is megmarad, sőt, hogy az új évaddal jobb is tud lenni.

spoiler

A_Fanni 

+1 pont Minho miatt +1 Dae miatt +1 Q miatt (tehát eredetileg egy erős 3-as :P )

liliannahorvath

A To All The Boys I've Loved Before az egyik kedvenc tini romcom filmem és azon filmek közé tartozik amit bármikor képes lennék újra nézni, ami mostanában elég ritka.
Kitty karaktere nekem a filmekben mindig is bosszantó volt, picit idegesített.
Viszont ebben a sorozatban sikerült megkedvelni. Olvastam itt az egyik értékelésnél, hogy Kitty karakterét Emilyhez (Emily in Paris) hasonlítják és ekkor picit megijedtem, de hála az égnek nekem nem így jött le a karaktere.
Rossz döntéseket hoz? Naná, de tini létére ki ne hozna..Kitty 17 éves Emily pedig a huszas éveiben van, azért van különbség.

Nekem nagyon tetszett ez a kis sorozat, külön tetszett, hogy Szöulban játszódik, így a koreai kultúrába is kaptunk némi betekintést.
A szereplők is jók voltak, aranyosak voltak én mindenkit megkedveltem. A kdrama paródiát abszolút érezni rajta és szerintem ügyesen is használták a műfajra jellemző jegyeket. Én nagyon sokat nevettem a sok szerencsétlenkedésen és kellemes kikapcsolódást nyújtott.
Nálam már ritka ha egy sorozat teljesen leköt és a következő részt is meg akarom nézni és ez ennek a sorozatnak sikerült.
Remélem lesz második évad.
Azt külön kiemelném, hogy annyira jó látni, hogy végre olyan tini sorozatok készülnek, amiben értelmes kamaszok szerepelnek és átgondolják saját cselekedeteiket, sőt tudják hogy azoknak következményei is vannak.(lol PLL could NEVER). Az is nagyon kiemelendő, hogy mennyire jól kommunikálnak egymással és amikor konfliktus van akkor annak is célja van. Jó látni, hogy az új generáció hogyan viszonyul a kapcsolatokhoz (mindenféle stigmák nélkül) és mennyire felnőttesebben viselkednek, mint más filmekben, sorozatokban (khm…PLL). Az is nagyon tetszik, hogy végre nem bugyuta tiniket látunk vissza a képernyőről. Szerintem ez szuper reprezentációja a mai fiataloknak (akik hihetetlenül értelmesek).
Lehet kissé túl progresszív néhol helyen, amivel én sem teljesen értek egyet, de ez már szerintem csak Hollywood velejárója.

Én ajánlom, szerintem nagyon cuki, kedves, vicces! :)

Kikiriki

Cukiság. Már csak Minhoért megérte megnézni :D

SunflowerSz 

Félig-meddig csalódott vagyok a sorozattal kapcsolatban, habár azt nem tudom mondani, hogy egyáltalán nem tetszett. Cuki volt, színvonalas és szép, de a történet nekem egy kicsit olyan összevissza érzést keltett. spoiler. A hangulata egyébként tetszett, de ettől még A fiúknak… trilógia marad nekem az etalon, Lara Jean története kicsit jobban tetszett, összeszedettebb volt. A sorozat persze még folytatódhat, Kitty-nek még szerintem sokat kell fejlődnie és sokat kell tanulnia illetve a vége is olyan nyitott maradt, hogy nagyon reménykedem a folytatásban.

ziara

Jól esett. Gyorsan ledaráltam, de nem fogom újranézni. A folytatást azért valószìnűleg igen. Kitty kicsit túl sok volt nekem néha, de ez és az egész értékelésem is a generációs különbségünkből adódik:))

Sakara 

Az egyetlen amiért ennyi csillagot kap a sorozat tőlem, azért van, mert egy apró szeletet láthattam rajta keresztül Koreából.
Ezenkívül nem hozta a film által megszokott szintet. Sőt még a filmben imádtam Kitty karakterét, mert okos volt, szellemes, segítőkész, cserfes, ugyanakkor érett gondolkodású a korához képest. Addig a róla szóló sorozatnak kb. semmi köze nincs ehhez a karakterhez. Úgy fogalmaznék, hogy a karaktere nem jellemfejlődést, hanem inkább visszafejlődést mutatott.
Azt a stílust, viselkedést hozta az idősebb énje, amit inkább a filmbeli életkorától várt volna el az ember. Elképesztően felszínes, gyerekes és brutálisan idegesítő volt a karaktere a sorozat alatt. Bár a sorozat középpontjában az ő karaktere áll, ezt az egész sorozat alatt az összes többi szereplő orra alá is dörgölte. Csak ő volt a lényeg, a szerelmi élete, majd megint csak ő és az, hogy mindenkinek is belekavarjon a dolgába…majd megint ő. Folyamatosan ment a nyavalygás és ez az egész karakterek közötti huzavona sem volt valami szuper pont a sorozat számára.
Sok-sok felesleges jelenet, cselekményszál, ami helyett sokkal jobban is kitölthették volna az időt. Sokkal jobban is meg lehetett volna oldani ezt az egész helyzetet. Nem bántásból, de látszik, hogy nem koreai gyártmány az egész.

SkyDreamland 

Vagyok itt bajba, mert egyáltalán nem tudom mit gondoljak most. A 7 csillag egyértelműen a cast miatt van és amiatt, hogy azért volt benne nem egy valós probléma és igen azért csak sikerült egy pár könnycseppet kicsalniuk belőlem is. De hogy nekem ez most sok volt. Too much drama. Mikor már azt hittem alakul a story csavartak rajta még egyet, nem jó értelemben és nem tudom, a vége is… van ami tetszett van ami nem és ettől az egész annyira meh lett így nekem. Nem hiszem, hogy újra fogom nézni. De ha lesz folytatás (nem néztem utána hogy ez így most ennyi vagy tervezik folytatni, de) akkor talán adok neki még egy esélyt.


Népszerű idézetek

Gothic 

Próbálom megérteni, mit látott anyukám a koreai Piton professzorban.

1. évad 6. rész – Egy görbe éjszaka
szepjulcsi 

No, it's nostalgia. Sad and happy all at once.

1. évad 10. rész – Igaz szerelem
Bogesxd 

Kitty: Dae, I don't want to talk to you! Just leave me--
Alex: Sorry, I'm just looking for the loo. I'm Alex Finnerty, from Melbourne, Australia. I'm a new teacher here this year.
Kitty: Why are you not Dae?
Alex: You mean the guy you don't wanna talk to?

1. évad 2. rész – Mi a fene?!
Bogesxd 

Min Ho: And thanks to some idiot my party dynasty has come to an untimely death, so yeah, I am in a mood.
Q: Are you in a mood to make me coffee?
Min Ho: Yes, but I will deeply resent you.

1. évad 7. rész – A felfedezés
Bogesxd 

Yuri: I'm gay.
Q: Oh, my God, welcome!

1. évad 9. rész – Káosz
Bogesxd 

Dr. Covey: Honey, are you okay?
Kitty: No.
Dr. Covey: I'll get on the next flight. Where's my passport? Tree, get up!
Kitty: No, dad, it's not an emergency. Don't wake up Trina.
Dr. Covey: Tree, go back to sleep!

1. évad 10. rész – Igaz szerelem
S_Bíborka 

Min Ho: I'm famously anti-Kitty.

1. évad 5. rész – Őszintén szólva
S_Bíborka 

Kitty: God. Min Ho, can you at least put a shirt on when i'm eating?
Min Ho: Hey, it's not my fault you can't handle this.
Kitty: You're right. I can't handle it.

1. évad 6. rész – Egy görbe éjszaka
S_Bíborka 

Min Ho: No! No, no, no. Ah, my eyes! It's like looking directly into the sun.

1. évad 6. rész – Egy görbe éjszaka
Bogesxd 

Yuri: I need to know what she's hiding.
Kitty: To understand her better?
Yuri: No, to destroy her.

1. évad 7. rész – A felfedezés

Hasonló filmek címkék alapján