Hirtelen 30 (2004) 343

13 Going On 30
98' · amerikai · romantikus, vígjáték, fantasy 12

A tizenhárom éves Jenna azon szomorkodik, hogy az igazán klassz srácok átnéznek rajta. Az álmodozó lány eddig jól elvolt a szomszéd fiúval, de szeretne menőbb társasághoz tartozni. A születésnapi bulijára ezért meghívja a suli trendi személyiségeit. A parti csúfos kudarcba fullad, és Jenna… [tovább]

Képek 23

Szereposztás

Jennifer GarnerJenna Rink
Mark RuffaloMatt Flamhaff
Andy SerkisRichard
Judy GreerLucy Wyman
Christa B. AllenJenna Rink, fiatalon
Kathy BakerBeverly
Phil ReevesWayne Rink
Alexandra KyleFiatal Lucy (Tom-Tom)
Kiersten WarrenTrish Sackett
Lynn CollinsWendy

Kedvencelte 43

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Már nem először látom a filmet, mindig mikor adták a tv-ben megnéztem a mamával aki imádja a romantikus filmeket. Kis aranyos történet, a mondanivalója is fontos, még ha a film szembe megy ezzel a végére. Jó lenne vissza pörgetni az időt de akkor soha nem tanulnák a hibáinkból.
Jennifer Garner és Mark Ruddalo remekek voltak, spoiler.
A zenei világa pedig tökéletes lett. :))
https://media.giphy.com/media/MymB5ue51Hxok/giphy.gif
https://media.giphy.com/media/2Ejm6FZ15GbSw/giphy.gif

Theana 

Annyira nem reális ez a film! Ha valamit elrontunk, nem lehet csak úgy visszamenni az időben, hogy aztán másképp döntsünk. És úgy érzem, szembe ment a film az… elvével? Mármint az anyukája azt mondta neki, hogy semmit nem csinálna vissza, semelyik hibáját, semelyik tettét, mert attól az, aki. Ő meg így… Áh.

És kínosan éreztem magam, amikor kínos jelenet volt, és csak át akartam tekerni. Persze, ez kifejezte, hogy 13 éves, de… már nekem volt… kínos. Nem tudok rá más szót.

3 hozzászólás
NaNa_88 

Mikor legelőször láttam nem tetszett. Aztán sokszor ez volt a legértelmesebb műsor a tv-ben és emiatt még legalább négyszer láttam. Minden alkalommal egyre jobban szerettem.
Rájöttem, hogy csak aranyos ez, attól függetlenül, hogy a témája nem új, mások is megcsinálták már, de szerethető, mosolyogtató kis filmecske.

2 hozzászólás
Chriss 

Aranyos film, de minden túl tökéletes.Sajnos nem mindig kapunk esélyt arra, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Illetve kapunk, de már meg nem történtté tenni nem lehet. Csak törekedni arra, hogy jóvá tegyük. Ez így nekem kicsit cukormázasra sikerült.Ettől eltekintve mégis tetszett. A színészek jók voltak, a történet előre kiszámítható happy end, hálivúdi stílben. Ilyen is kell néha :)

UViki 

Számomra Jennifer Garner olyan, mint Anne Hathaway. Ha egyszer látom, az is túl sok.
Mark Ruffalo – nak volt már ennél ezerszer jobb filmje. Egyszernézősnek jó volt, de ha nem látom újra, akkor sem sértődök meg.

Törpillaa 

Imádni való kis cukiság ez a film. Szeretem ezt a filmet vidám, csajos film, és van mondanivalója. Jennifer Garner és Mark Ruffalo nagyon jók benne.

MrsCumberbatch 

Nem is tudom, mikor láttam elsőnek, akkor tetszett. Talán, pont abban a lelki-világban voltam én is, hogy de átugranék minden sz-rt és lennék már felnőtt. A mai napig tetszik a koncepció és amúgy érdekesnek találom, hogy milyen is lehet hirtelen egy olyan életben ébredni, ami a tiéd, de nem emlékszel rá… És amúgy kicsit pont ezért nonsense, hogy az éretlen, idióta kislány persze ennyire jól megállja magát a kemény munka világában? Hagyjuk már. Egyik pillanatban még feltűnési viszketegsége van, menő csaj akar lenni, másik pillanatban meg már full profi a munkájában? Nyílván… Na mindegy.

A lényeg, hogy gyerekként/tiniként, akármikor is láttam elsőnek, tetszett, lettem volna a helyében, akartam én is így járni… ”Felnőttként” viszont átgondolva, mekkora értelmetlen, hatalmas b-romság ez a film… :'D

mandu 

A jó dolgok:
https://youtu.be/qYkbTyHXwbs
https://youtu.be/sOnqjkJTMaA
https://youtu.be/D0EysM1iNMk
– a film végén a babarózsaszín ház
Minden más elviselhető vagy borzalmas. :D

2 hozzászólás
Ninácska 

Imádom ezt a filmet! :) Rengetegszer láttam már, de nem tudom megunni! Miért? Mert Jennifer Garner nagyon jó színésznő, mert nagyon egyedi a történet, és szerintem minden korosztálynak tökéletes kikapcsolódást nyújthat! A zenék nagyon szuperek a filmben, elhangzik néha egy-egy kis okos bölcsesség, és a Happy End-el zárás pedig igazán jó befejezése a történetnek. Nem is lehetne másképp… :)

minnie 

Nem tudom, hogy a zenéket vagy Mark Ruffalo-t szeretem jobban ebben a filmben :)


Népszerű idézetek

Theana 

Bev Rink : Ugyanis, ha nem hibázom, nem tanulom meg, hogyan tegyem meg helyesen a dolgokat.

Delena

Mindannyian szeretnénk megőrizni valamit, amit elfeledtünk vagy elutasítottunk, mert talán nem értettük meg, milyen sokat hagytunk hátra. Nem felejthetjük el, ami régen szép volt, különben nem ismerjük fel, még ha szembe jön is velünk az utcán.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján