Sakáltanya (2000) 330

Coyote Ugly
100' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték, zenei

Violet arról álmodik, hogy sztár lesz. Gitárral a kézben, saját dalait énekelve szeretne a reflektorfénybe kerülni, így New Yorkba költözik. Ám nem kapkodnak érte, ezért munkát vállal egy kocsmában, melyben öt lány dolgozik. Lassacskán rájön, hogy a Sakáltanyán megtalálta azt, amit keresett. Ez… [tovább]

angol

Képek 31

Szereposztás

Piper PeraboViolet Sanford
Adam GarciaKevin O'Donnell
John GoodmanBill
Maria BelloLil
Izabella MikoCammie
Tyra BanksZoe
Bridget MoynahanRachel
Melanie LynskeyGloria
Del PentecostLou
Michael WestonDanny

További szereplők

Kedvencelte 87

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Érdekes történet volt, szeretem a zenés-táncos dolgokat, bár van egy olyan gyanúm, hogy tiniként jobban szerettem volna a filmet. Ma már nem egészen értek egyet a felnőtté válás ilyen jellegű ábrázolásában. Violettel szimpatizáltam az elején, de utána néha nagyon idegesített. A dalok szuperek voltak, a cselekményt viszont untam párszor.

Szeszj 

Már régóta megakartam nézni, igazából tetszett, aranyos volt, klisés is de ez engem nem zavart, mondjuk hogy ha korábban látom biztos hogy imádtam volna de így egy kicsit untam, a közepe felé lapos lett számomra, aztán a végén beindultak a dolgok onnantól megint tetszett.
A szereplők jók voltak, Adam Garcia-t nagyon jó volt nézni, gyönyörű szemei vannak. Piper Perabo néha idegesített de azért annyira nem volt vészes, nagy kedvencem volt Maria Bello és John Goodman. :D
A zenék kiválóak voltak. https://www.youtube.com/watch…
Igazából jó film volt, remek zenékkel és szereplőkkel.
https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/pe7nKs…
https://gifer.com/en/3bpL

3 hozzászólás
Törpillaa 

Már többször láttam, de még mindig imádom. Nagyon szeretem a zenés táncos filmeket, és ez is nagy kedvencem. Nagyon jó a történet, a zenék, a szereplők is szerethetőek. :)

UViki 

Piper Perabo az egyetlen, aki ebben a filmben az agyamra ment. Ettől eltekintve imádom és bármikor újranézős.

moonchristal 

Régóta meg szerettem volna nézni ezt a filmet, de valamiért csak most jött össze. Teljesen másra számítottam, de tetszett. Komolyabb volt, mint amire a leírás alapján gondoltam, de egy kicsit többet is ki lehetett volna hozni belőle. Violet néha nagyon idegesített, és a történetben is lehetett volna több. Ennek ellenére szórakoztatásnak teljesen megfelelt, apuka nagyon tetszett benne.

Baly 

Nekem ez az a régi gyerekkori film, amit mindig meg tudok nézni :)

lipotdorka 

100x láttam, és még vagy 1000x meg fogom nézni. Kevés ilyen filmem van, az egyik ez. :)

Wee

Egyik legjobb csajos-énekes-táncos film :)

Papp_Fanna8 

Talán ha kisebb koromban látom jobban megfog a film. Így már voltak jelenetek ahol csak az a kérdés foglalkoztatott, hogy MIÉRT?
Például nem fér a fejembe, miért kellett abban az időben minden nőnek/csajnak két számmal kisebb felsőt hordania. Vagy, hogy a jellemfejlődés miért szende kislányból a gátlástalan magamutogató csaj felé halad.
A szerelmi szál tetszett. Általánosan elmondható, hogy a hasonló filmekben a férfi főhős mindig jóképű és természetesen kedves is, na meg teljesen véletlenül botlanak egymásba a nővel…
Azonban hiába vannak hasonló problémáim az akkori kor filmjeivel, valamilyen szintem mégis le tudnak kötni és érdemesnek tartom őket a minimum egyszeri megnézésre.

Valcsa

(2013.júl.19.)
Számtalanszor láttam már (mondjuk tagadhatatlan, hogy régebben jobban tetszett…), és valahogy mindig is kicsit magamat láttam Violetben. :) Most meg, hogy korban is közel állunk egymáshoz, pláne. Meg úgy igazából szinte mindenben hasonlítunk Violettel: éneklésmániám nekem is megvan, munkahelykeresés előtt állok, én sem szoktam piálni, szerintem is gusztustalan hozzányúlni a nyers halhoz… :D (bár én azért ennyire talán nem vagyok naiv, mint ő: spoiler ).
A Kevin szerepére kiválasztott Adam Garcia telitalálat (és azt hiszem, ezt nem is kell tovább részleteznem). :D
A zenék is jók, Pipernek aranyos hangja van (és szerintem sokkal jobb, mint LeAnn Rimes-nak, szóval hülyeség volt a „Can't fight the Moonlight”-ban összehasonlítani a hangjukat… Még ha ezzel azt a benyomást is akarták kelteni a film végén, hogy Violet írta LeAnn-nek a dalt).
Amiről pedig mindig ez a film jut az eszembe:
https://www.youtube.com/watch…


Hasonló filmek címkék alapján