Sakáltanya (2000) 277

Coyote Ugly
100' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték, zenei

Violet arról álmodik, hogy sztár lesz. Gitárral a kézben, saját dalait énekelve szeretne a reflektorfénybe kerülni, így New Yorkba költözik. Ám nem kapkodnak érte, ezért munkát vállal egy kocsmában, melyben öt lány dolgozik. Lassacskán rájön, hogy a Sakáltanyán megtalálta azt, amit keresett. Ez… [tovább]

angol

Képek 31

Szereposztás

Piper PeraboViolet Sanford
Adam GarciaKevin O'Donnell
John GoodmanBill
Maria BelloLil
Izabella MikoCammie
Tyra BanksZoe
Bridget MoynahanRachel
Melanie LynskeyGloria
Del PentecostLou
Michael WestonDanny

További szereplők

Kedvencelte 77

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Érdekes történet volt, szeretem a zenés-táncos dolgokat, bár van egy olyan gyanúm, hogy tiniként jobban szerettem volna a filmet. Ma már nem egészen értek egyet a felnőtté válás ilyen jellegű ábrázolásában. Violettel szimpatizáltam az elején, de utána néha nagyon idegesített. A dalok szuperek voltak, a cselekményt viszont untam párszor.

Törpillaa 

Már többször láttam, de még mindig imádom. Nagyon szeretem a zenés táncos filmeket, és ez is nagy kedvencem. Nagyon jó a történet, a zenék, a szereplők is szerethetőek. :)

moonchristal 

Régóta meg szerettem volna nézni ezt a filmet, de valamiért csak most jött össze. Teljesen másra számítottam, de tetszett. Komolyabb volt, mint amire a leírás alapján gondoltam, de egy kicsit többet is ki lehetett volna hozni belőle. Violet néha nagyon idegesített, és a történetben is lehetett volna több. Ennek ellenére szórakoztatásnak teljesen megfelelt, apuka nagyon tetszett benne.

Wee

Egyik legjobb csajos-énekes-táncos film :)

lipotdorka 

100x láttam, és még vagy 1000x meg fogom nézni. Kevés ilyen filmem van, az egyik ez. :)

Papp_Fanna8 

Talán ha kisebb koromban látom jobban megfog a film. Így már voltak jelenetek ahol csak az a kérdés foglalkoztatott, hogy MIÉRT?
Például nem fér a fejembe, miért kellett abban az időben minden nőnek/csajnak két számmal kisebb felsőt hordania. Vagy, hogy a jellemfejlődés miért szende kislányból a gátlástalan magamutogató csaj felé halad.
A szerelmi szál tetszett. Általánosan elmondható, hogy a hasonló filmekben a férfi főhős mindig jóképű és természetesen kedves is, na meg teljesen véletlenül botlanak egymásba a nővel…
Azonban hiába vannak hasonló problémáim az akkori kor filmjeivel, valamilyen szintem mégis le tudnak kötni és érdemesnek tartom őket a minimum egyszeri megnézésre.

Alvarando 

Tündérmese nagyon jó zenékkel. A kisvárosi lány énekelne, de nem megy neki közönség előtt. Csakazértis szerencsét próbál a nagyvárosban, ahol dalszerző szeretne lenni. Összefut egy sráccal, akiről azt hiszi producer, de nem az, mégis összejönnek. És még talál egy nagyon jó munkahelyet is, ahol néha énekelhet….

Valcsa

(2013.júl.19.)
Számtalanszor láttam már (mondjuk tagadhatatlan, hogy régebben jobban tetszett…), és valahogy mindig is kicsit magamat láttam Violetben. :) Most meg, hogy korban is közel állunk egymáshoz, pláne. Meg úgy igazából szinte mindenben hasonlítunk Violettel: éneklésmániám nekem is megvan, munkahelykeresés előtt állok, én sem szoktam piálni, szerintem is gusztustalan hozzányúlni a nyers halhoz… :D (bár én azért ennyire talán nem vagyok naiv, mint ő: spoiler ).
A Kevin szerepére kiválasztott Adam Garcia telitalálat (és azt hiszem, ezt nem is kell tovább részleteznem). :D
A zenék is jók, Pipernek aranyos hangja van (és szerintem sokkal jobb, mint LeAnn Rimes-nak, szóval hülyeség volt a „Can't fight the Moonlight”-ban összehasonlítani a hangjukat… Még ha ezzel azt a benyomást is akarták kelteni a film végén, hogy Violet írta LeAnn-nek a dalt).
Amiről pedig mindig ez a film jut az eszembe:
https://www.youtube.com/watch…

ParkYeonSeul 

Jó film volt de néha untam. Volt, hogy majdnem ki is kapcsoltam.

Coffee

Nagyon szerettem, és többször is láttam. :) Nem egyszernézős, simán megéri több időt is rááldozni. :)

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján