Szerelmes hangjegyek (High School Musical 1.) (2006) 190

High School Musical
94' · amerikai · romantikus, vígjáték, musical

Troy-t, a gimnázium egyik legnépszerűbb srácát, a suli kosárcsapatának kapitányát a szilveszteri bulin Gabriellával hozza össze a sors egy közös karaoke-dal erejéig. Különös pillanat ez, ugyanis Gabriellát általában egy fiú sem veszi észre: ő a tipikus szürke egér, aki legfeljebb arra jó, hogy… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Zac EfronTroy Bolton
Vanessa HudgensGabriella Montez
Ashley TisdaleSharpay Evans
Lucas GrabeelRyan Evans
Corbin BleuChad Danforth
Monique ColemanTaylor McKessie
Olesya RulinKelsi Nielsen
Bart JohnsonCoach Jack Bolton
KayCee StrohMartha Cox
Ryne SanbornJason Cross

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 28

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Lexy

Amúgy ez még mindig nagyon klisé, még mindig nagyon rózsaszín, még mindig nagyon tini, és valamiért, mindezekkel együtt is, még mindig nagyon működik. Nem is tudom mikor láttam már utoljára, legalább 8-10 évvel ezelőtt lehetett, amikor még én is gyerek voltam, de most is ugyanúgy tudtam élvezni. Lehet azért mert szép emlékek kötnek hozzá, vagy csak szimplán jó ez az egész úgy, ahogy van, nem tudom, de én ezt szeretem. Még mindig. :)

Törpillaa 

Huhh, mintha ezer éve láttam volna ezt a filmet, olyan érzésem volt most, hogy megnéztem. :-) Húgommal rongyosra néztük, ordított a tévé is, amikor énekeltek, és mi is énekeltük velük együtt a húgommal. És most, hogy megnéztem, mintha 1000 éve lett volna, amikor tiniként láttam ezt utoljára. :-D De most is nagyon bejött, szórakoztató volt, vicces, cuki kis rózsaszín, limonádé sztori. Zac Efron meg milyen über cuki volt, ilyen fiatalon, el sem hiszem, hogy anno tök belézúgtam. :-D Jókat mosolyogtam most rajtuk, jó volt újra megnézni, még mindig ugyanúgy szeretem. :-) Vanessa Hudgens is egész cuki leányzó, bár őt már vagy ezer éve nem bírom, de ebben a filmben egész jól alakította a maga kis szerepét. Ashley Tisdale magyar hangja, meg annyira idegesítő, régen ez fel sem tűnt. De a többi szereplő is egész tűrhető volna. A zenék is jók voltak. :-)

kiruu 

Most csatolnék egy videót 2018 júniusából, de szerencsére nem lehet videót csatolni. Szerencsére. :D
Életem filmje volt, az alsó tagozatos éveim erről szóltak, és nem, nem Zac Efron, hanem Corbin Bleu.

Marcsi 

Igen, volt egy Disney Channel-es időszakom… Egész nap ez ment. -.-
Ha már színt vallok, még a karaoke változatra is nyomtam táncolva a tv előtt. Nem csak 2006-ban……. xD Szerintem még ma is tudom a szövegeket! :D

5 hozzászólás
Rekaboni

8 évesen imádtam és ez volt az abszolút favorit, még most is látom, hogy mi volt benne annyira jó, de már felnőttem. Viszont az tény és való, hogy a zenék még mindig jók.

NaNa_88 

Látom, hogy miért szerették ezt a tinik. De én öreg vagyok már ehhez. :D
Nagyon ártatlan, nagyon rózsaszín, nagyon tini.

Lili98 

Óh azok a régi szép napok,amikor minden 12 éves lány életében beköszöntött a HSM-korszak. *sóhaj*
Talán a legjobb Disney Channel-es film,nem nem szégyellem.
És tudom,hogy Te is betépve tudod máig a dalokat. ;)
We're all in this together!

13 hozzászólás
Krenai 

Régen hogy imádtam *-* Szép kis korszak volt számomra, na :D
És most újranézve se volt annyira vészes, a poénok többségén most is felnevettem :D (és azokon is, amik csak azért viccesek, mert nem mai a film pl telefonok)
Oh és érdekes jelenség volt, hogy az eltelt évek óta azért bővült a tudásom, anno még fogalmam se volt róla, hogy kicsoda Jane Goodall, most örültem az említésének :)

budvigszandi

Jaj, ez a gyerekkorom egyik meghatározó filme. :)

ienski

Kicsit sem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben képes leszek élvezni ennyi idős fejjel is. Csak néztem, pontosan láttam azokat az oltári nagy hibákat, melyeket elkövettek ebben a filmben, mégis ahelyett, hogy kritikus szemmel néztem volna, ahogy átlagosan szoktam jót mulattam az egészet. Azt kell mondjam, hogy ez a gyermekkorom egy darabkája és szerintem egész életemben imádni fogom.


Népszerű idézetek

art3mis

Gabriella : Életemben először csináltam ilyet. De annyira király volt!
Troy: Tudom! Nekem is!
Gabriella: Úgy énekeltél, mint aki ezer éve csinálja!
Troy: Ja, a zuhanyrózsa mesélhetne róla.


Folytatása

Összehasonlítás

High School Musical


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján