Limonádé (2011) 145

Lemonade Mouth
103' · amerikai · dráma, vígjáték, musical, zenei, tévéfilm, családi 12

Amikor 5 különböző sorsú gyerek sorsszerűen összetalálkozik, eszükbe sem jut, hogy ők valaha is legjobb barátokká és egy gimis bandává fognak válni.
Ez a sztori a Limonádé nevű gimis zenekar megalakulását meséli el. Az egész ott kezdődik, amikor az öt tinédzser, akik az élet más területein… [tovább]

magyar

Szereposztás

Bridgit MendlerOlivia
Hayley KiyokoStella
Adam HicksWen
Naomi ScottMo
Blake MichaelCharlie
Nick RouxScott
Chris BrochuRay
Shishir KurupMo apja
Tisha Campbell-MartinMiss Reznick
Christopher McDonaldBrenigan igazgató

További szereplők

Kedvencelte 32

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

mandu 

Az egyetlen film, amit akárhányszor is nézek meg, sosem unok meg.
Némelyik dalt mosolyogva éneklem végig, némelyiket sírva, de az összeset fejből tudom.
12 éves korom óta tart az imádatom, de a Limonádé örökké tart.
„Be heard, be strong, be proud”

alexakarola 

Na, most végre ezt is bepótoltam. :D
Ami legjobban tetszett a filmben, az a barátságuk!! Jó volt, hogy ezen volt a hangsúly, de mellette a párosítások is nagyon jók lettek! (értékeltem a Charlie-s szál végét is) És örülök, hogy nem „kényszerítettek” mindenkit párba, akinél az nagyon erőltetett lett volna (Stella).
A dalok többségében tetszettek, de a Determinate a kedvenc, azt már eddig is többet hallgattam, de még fogom is. :)
Érdekes egyébként, hogy mindhárom főszereplő lány befutott, érdekes volt most itt látni őket fiatalon. Hayley-hez egyébként nagyon illett ez a karakter.
Volt ebben a filmben sok jó elem, ami nagyon nem tipikus más ilyen filmekben, azoknak örültem, de közben mégis voltak dolgok amik nem tetszettek igazán.
Összességében szerintem ez egy jó film a kategóriájában, mondanivalóval, összetett és nem annyira tipikus karakterekkel, jó zenével.
7.5 csillag

viky0222 

Csodálkozom, hogy ez kimaradt, mikor kijött, pedig nagy Disney film rajongó voltam. Viszont most is élveztem. Nem érdekel, hogy húsz évesen láttam, király volt, persze nem tökéletes, tipikus Disney, de a dalokkal különösen levett a lábamról. És nem fogok hazudni, tuti meg fogom még nézni. :D

SunflowerSz 

Tipikus Disney film pici drámával, de egyébként minden rózsaszín. A mondanivaló szép és örülök neki, hogy a film inkább a barátságra koncentrált, mint a romantikára, nekem most inkább erre volt szükségem. Kikapcsolódásra tökéletes, a zenék nagyon jók benne, musical fanoknak szerintem tetszeni fog.
Voltak számomra idegesítő karakterek, de igazából ettől függetlenül is egy könnyen nézhető filmről van szó. Naomi Scott hangját nagyon szeretem, remélhetőleg fog még később is énekelni a filmjeiben :)

krlany 

Az üzenete nagyon jó a filmnek, a sztori is jó. Kár, hogy Disneys, Disney szempontokkal. Alapvetően nem rossz a szereplő válogatás, de azért azon is lejön, hogy ki készítette… amivel amúgy nincs gond, csak ééérted, még akkor is rózsaszín minden, amikor társadalomkritikát fogalmaz meg.:) Tipikus tini film, a jobbik fajtából…

Littlegirl 

Nem volt rossz. Se maga a történet, sem pedig a dalok. Én élveztem. Pont megfelelő volt egy kis pihenésre a holnapi szigorlatom előtt (amire bevallom, még tanulnom kell :D)

Sister

Magasan az egyik legjobb Disney-féle ifjúsági film. Nem csak a barátságról, hanem ugyanúgy az útkeresésről, az önmegvalósításról és a zene szeretetéről is szól. A Limonádé tagjaiban mind közös, hogy a külvilág felé nem merik felvállalni magukat, csak miután a banda tagjaivá válnak. A történet során valamennyiük életében komoly változások történnek, amit jól illusztrálnak a dalok is. A kezdeti bizonytalanság lassacskán csapattá és igaz barátokká kovácsolja őket, számtalan nehézségen mennek keresztül ez idő alatt. A film végére bebizonyosodik, hogy a sors olykor csodás dolgokat hoz létre, és a Limonádé igazi élete csak ezután veszi kezdetét. :)

Ráadásul Mo-t, az indiai lányt, Naomi Scott játssza, aki mostanság Jázmin hercegnőként lett igazán ismert. Nem mellesleg már itt is ő volt az egyik kedvenc szereplőm, a dala pedig szenzációsan jó! (Bár ez az egész albumra érvényes. :))

Lilla99

Darabokban sok részletet láttam már ebből a filmből, viszont nem tudtam miről is szól, és hogy kik a szereplők. Viszont most végre sikerült megnéznem, és igaz hogy 18 éves vagyok, de nekem ez nagyon tetszett. Tipikus amerikai limonádé. Mint a címe is mutatja. Örültem neki, hogy nem alapjában barátokkal kezdődik a történet. Hanem 5 szinte teljesen különböző emberrel, akikből a végén legjobb barátok lesznek. Tetszettek a zenék. Mondjuk szerintem kicsit gyorsan jött nekik a siker, de hééé ez csak egy film. A szereplőket nagyon szerettem. Nem volt senki, akit úgy igazán nem szerettem volna. Nagyon érdekes volt, hogy a végén spoiler. Számomra többször újranézős filmecske.

eszternemeszti

Sokadszori nézés ez most, de nagyon jó érzés volt kicsit nosztalgiázni. :)

OMajaAlexa

Nagyon kis “limonádé” volt ez a film! Tinis, csajos, barátságot és szerelmet mutat be és még éneklés is van benne! Minden tini álma! :) Tetszett! :)


Hasonló filmek címkék alapján