High School Musical 3 – Végzősök (Szerelmes hangjegyek 3.) (2008) 203

High School Musical 3: Senior Year
107' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték, musical, családi

2 díj · 3 jelölés

Troy és Gabriella az utolsó évét tölti a gimnáziumban. Az egykori gyerekek felnőttek, végzősök lettek. Ez pedig azzal jár, hogy akár akarják, akár nem, de szembe kell nézniük azzal, mi legyen a kapcsolatukkal. Mivel mindketten más főiskolán tanulnak tovább, útjaik szükségszerűen szétválnak.… [tovább]

Angol

Képek 12

Szereposztás

Zac EfronTroy Bolton
Vanessa HudgensGabriella Montez
Ashley TisdaleSharpay Evans
Lucas GrabeelRyan Evans
Corbin BleuChad Danforth
Monique ColemanTaylor McKessie
Olesya RulinKelsi Nielsen
Chris WarrenZeke Baylor
Ryne SanbornJason Cross
KayCee StrohMartha Cox

További szereplők

Kedvencelte 26

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a rész is tetszett, és bár a sztori kicsit gyengébb, mint az első és a második, de nekem így is tetszett. :-) Jót szórakoztam, élvezhető, cuki, vicces, de azért jó kis lezárása volt a HSM-nek. Voltak dalok, amik tökéletesek, de némelyik nem olyan jó, mint ahogy az első kettőben. Ebben a harmadikban már látszik egy kis változás Zac Efronon, elkezdett gyúrni, ami meglátszik a karjain is. :-D A többi szereplő is ugyanolyan jó volt, mint eddig is. :-)

kiruu 

Nekem ez tetszett a legkevésbé, valahogy már nem volt olyan igazi HSM-es. A számok gyengébbek, ahogy a történet is. Talán összesen kétszer láttam, míg a többi részt 2000x legalább.

zsebibaba007

Lehet, hog ciki, de en imadtam. Meg ma is kepes vgyok megnezni es fejbol tudom.a dalszovegeket xD

4 hozzászólás
Nihilchan 

Aranyos ez a tipikus amerikai, végzős-bálos-továbbtanulós mizéria, de nem éppen az én asztalom. Szóval a történet alapja nem tetszett túlzottan. De a maga módján látványos volt és egészen kellemes, meg lezárásnak sem rossz, szóval nincs vele problémám. Azért Zac Efron ripacskodós, túldramatizált szólója ebben a részben is mindent vitt, imádtam.

vudura06 

Nem is tudtam, hogy ezt a részt még nem láttam. :OO
Nagyon nagyon jó volt. <33 Tökéletes lezárása volt az egésznek. :) Végül mindenkivel megbékültem és örültem, hogy mindenkinek sikerült meghoznia a jó döntést. :) Ahogy nekik, úgy nekem is hiányozni fognak a Vadmacskák. <33

Kirus

Szerintem majdnem minden lánynak volt az életében egy HSM korszak. Én pár éve nagy rajongó voltam és most is szívesen nézem vissza. Nem váltja meg a világot, de a dalok jók, fülbemászóak és a szereplőgárdát is nagyon szerettem. Hatalmas Zac Efron rajongó voltam akkoriban, de ki nem? :D Mai napig szeretem ezeket a filmeket. Ez is olyan manapság már, hogy divat utálni, de szerintem akkor is jók és kész :) Ez, a harmadik volt a kedvencem.

23 hozzászólás
UViki

És itt írta le magát nálam a HSM. Nem élveztem a dalokat, idegesítettek az eddig nagyjából elviselhető karakterek és ki akasztott a sztori. Örülök, hogy vége.

ienski

Szégyellnivaló, de az utolsó részt most, húsz éves fejjel láttam először, mégis azt kell mondjam, hogy ez is közel került a szívemhez. Habár néhol kiborultam a szereplők gondolkodásmódjától, mégis azt kell mondjam, hogy a témák, melyeket feldolgozott jómagamat is elgondolkodtatott a saját életemben hozott döntésekről, illetve azokról a hasonló szituációkról, amelyekbe keveredtem eddigi életem során. Összességében élvezet volt látni végre ezt a részt is, teljesen megérte időt fordítani rá.

krlany 

Ez mindenképpen jobb volt, mint a második rész. Persze az nem világos számomra, hogy miért egyszerűbb/gyorsabb levezetni 1000 mérföldet, mint repülőre ülni, de hát ugye filmen bármi megtörténhet…

Krenai 

Nagyon látszik, hogy ez már moziba készült, sokkal… hm… epikusabb? Megszerkeztettebb? Látványosabb? A helyszínek, a dalok, a kellékek, a ruhák is sokkal minőségibbek és ez jót tesz a filmnek. Szép lezárása volt a sorozatnak :)


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

Sharpay: – Szia Troy. Na mikor lesz a nagy meccs?
Troy: – Tegnap volt.
Sharpay: – Oh, akkor sok szerencsét.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján