Kedvencelte 19

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Chriss 

Ez a rész jobban tetszett, mint a második. Annyira átérzem az egészet, hiszen mindig kerülünk olyan helyzetbe, ahol választanunk kell, és ez nem mindig könnyű, ott a lelkiismeretfurdalás és hasonlók, aztán meg a jól döntöttem-e kérdéskör. De szerintem Lara és Peter jól dötött :) Még mindig Kitty a kedvencem :) spoiler Oké, ez is klisés volt, meg cukormázas, de mégis utat talált hozzám. Az első rész színvonalát messze nem éri el, de annyira rossz sem volt.

Szeszj 

Sajnos a könyvet nem olvastam, vagyis elkezdtem csak egyszerűen annyira nem fogott meg, hangulatom se nagyon volt hozzá. De hogy most megnéztem ezt a részt mindenképpen szeretném elolvasni.
Szerintem nagyon aranyos lett, bár azért egy kicsit sok volt a dráma, de azt leszámítva tetszett.
Tanulsága pedig szépen volt bemutatta aminek nagyon is örülök.
Lara Jean és Peter pedig nagyon aranyosak együtt, és örültem hogy spoiler
Nekem valahogy a második rész jobban tetszett de ez is jó lett, kicsit szomorú vagyok hogy vége mert én nagyon szeretem ezeket a filmeket, szívesen néznék még belőle részeket. :))

Békacica

Megláttam, hogy ez majd két óra lesz és majdnem visszafordultam, de végül úgy gondolom megérte végignézni. Nagyon cukros, olyan tinidrámás. Látom magam előtt, ahogy a Beginning Middle Endet lányok milliói választják közös számnak és a fiúk jó képet vágnak hozzá.
Nyilván felnőtt fejjel ez már kevésbé tűnik valós problémának, és akad benne pár abszolút fölös jelenet is. Ha én lettem volna a rendező kapásból kihagyom az utsó jelenetet, mert úgy sokkal reálisabbnak érzem, hogy ezzel itt vége egy fejezetnek.
Üsse kavics ezek olyan kis dolgok. Azért értékelem ilyen jóra, mert az egész trilógia egy annyira pozitív tinifilm, ahol nem a szex meg az alkohol áll a középpontban, hanem tényleg az érzelmek. Példamutató, ráadásul a fiú főszereplő is abszolút kedvelhető, nem csak a lány.

1 hozzászólás
p_LillaRéka 

Ezt a részt már könyvben sem igazán szerettem, ott is unalmas és vontatott volt végig, teljesen felesleges volt egy egész könyvet ráhúzni erre a továbbtanulásos témára. Ráadásul az a hiszti ami ment körülötte… Ez a filmben csak mégjobban kijött. Nagyon soknak érződött az a majdnem két órás játékidő, azt hittem sose lesz vége.
Ami egy kicsit feldobta a filmet az igazából Kitty volt, meg Lara és Peter jelenetei, bár nekem már sokszor azok is súrolták a túl nyálas kategóriát, néha még kifejezetten kínosnak is éreztem őket.

Dreamer_ 

Ezt a részt igazából teljesen feleslegesnek tartottam a könyvben is mert simán belefért volna a második részbe…de azért aranyos volt, szép a képi világa, de olyan semmilyen, és nem értem miért nem láttunk a filmben vissza egy csomó aranyos jelenetet a könyvekből? spoiler

SunflowerSz 

Továbbra is elfogult vagyok, mert nekem ez a rész is nagyon tetszett :) azt hiszem talán ebben volt a legtöbb „dráma”, de igazából még így is annyira hétköznapi… persze az egész sorozatban van valami „elvarázsolt hangulat”, de akkor is megmarad annak a nyugis, családias, aranyos filmnek az egész. Nem tudom miért, de nekem megnyugtató volt nézni ezt a részt is és az előző kettőt is. Azért is tetszett igazán, mert fontos szerepe volt benne a döntéseknek, mert igazából arra világított rá, hogy sosem tudhatjuk, hogy mi lesz majd pontosan jó nekünk, amikor meghozunk egy döntést. Aranyos volt tényleg, örülök, hogy ezt a részt is szépen megcsinálták.
…és annyira szeretném, ha lenne egy olyan húgom, mint Kitty :)

KyKy

Igazából a filmben felvetült problémára nem kapunk választ, szóval jó lenne megnézni egy „tíz évvel később” részt, mert így most csak azt látjuk, hogy elhangzottak szép szavak és ígéretek, de tettek és eredmény nincs. Még mindig Peter-fan vagyok, még mindig bele vagyok zúgva 31 évesen egy tizenéves srácba, de nem érdekel. Még mindig azt gondolom, hogy sokkal érettebb, mint a korosztálya, sőt mi több, mint az én korosztályom, ami nyilván a való életben nem létezik, de jó elgondolni, hogy mi van, ha mégis.
Összességében én nem érzem át ezt az amerikai mentalitást az egyetem mizéria körül, szóval nem tudtam azonosulni a gonddal, de LJ előéletét tekintve azért Peter helyében aggódnék, hiszen igen hamar el tud bizonytalanodni a kapcsolatában, és más felé kacsintgatni. Még csak nem is LJ hibája ez, hanem ez az élet velejárója, és nem mindenkinek lehet olyan érzelmi intelligenciája, mint a másiknak. (Tapasztalat, még ha férjedül is fogadod, akkor is kiderülhet váratlanul, hogy egy éretlen p*cs, aki a tizenéves gondolati szintet sem éri el.)
Mindenesetre romantikus volt, kedves és bájos, ahogy az előzmények, de nem érzem azt, hogy egy teljes lezárást kaptunk.

1 hozzászólás
Kemiviki 

Hát ez volt a legrosszabb az eddigi részek közül. Soha nem értettem hogy attól hogy van valakije az embernek miért kell ugyanazt választani, szeretni és ugyanazt akarni. Mindenki menjen a saját útján, aztán ha kitart a kapcsolat akkor kitart, ha nem akkor nem az volt az igazi. Főleg olyan döntésben más befolyására hallgatni, hogy hova menjen tanulni. Bolond tinik, már bocsánat. Mondjuk én nem Petert választottam az előző részben, lehet ezért nem szimpatizálok vele most sem, de legszívesebben a bál után behúztam volna neki egy nagyot. És nem érdekelt volna a spoiler .
Lara Jean meg egy idegesítően naiv és buta nő lett, pedig azt hittem megjön az esze.

2 hozzászólás
Pnikolett

Olyan kis léleksimogató cukiság az egész ^^ Szerettem mind a három részt :)

Ella19

Már nagyon vártam, hogy megjelenjen ez a film. Nagyon tetszett.


Népszerű idézetek

agnieszka 

Nincs annál rosszabb, mint amikor nem téged választanak.

Gabi 

Lara Jean: Irodalom. Tudom, általában azok választják, akik nem tudják mihez akarnak kezdeni az életükkel. De én tényleg ezzel akarok foglalkozni.

Bogesxd 

You gotta stay true to yourself, okay? You can't save this relationship by not growing.

Bogesxd 

Trevor: You're like a painting. […] Just a big painting in a big museum.
Chris: Like a Botticelli?
Trevor: Which is a pasta. No?


Hasonló filmek címkék alapján