Kedvencelte 43

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Sajnos a könyvet nem olvastam, vagyis elkezdtem csak egyszerűen annyira nem fogott meg, hangulatom se nagyon volt hozzá. De hogy most megnéztem ezt a részt mindenképpen szeretném elolvasni.
Szerintem nagyon aranyos lett, bár azért egy kicsit sok volt a dráma, de azt leszámítva tetszett.
Tanulsága pedig szépen volt bemutatta aminek nagyon is örülök.
Lara Jean és Peter pedig nagyon aranyosak együtt, és örültem hogy spoiler
Nekem valahogy a második rész jobban tetszett de ez is jó lett, kicsit szomorú vagyok hogy vége mert én nagyon szeretem ezeket a filmeket, szívesen néznék még belőle részeket. :))

Chriss 

Ez a rész jobban tetszett, mint a második. Annyira átérzem az egészet, hiszen mindig kerülünk olyan helyzetbe, ahol választanunk kell, és ez nem mindig könnyű, ott a lelkiismeretfurdalás és hasonlók, aztán meg a jól döntöttem-e kérdéskör. De szerintem Lara és Peter jól dötött :) Még mindig Kitty a kedvencem :) spoiler Oké, ez is klisés volt, meg cukormázas, de mégis utat talált hozzám. Az első rész színvonalát messze nem éri el, de annyira rossz sem volt.

Nihilchan 

Úgy érzem, a harmadik részre nagyon kifújt és elfáradt ez a történet. Persze, aranyosak és kedvesek a szereplők, de ezen kívül tényleg nem adott semmit. Nézhető és szórakoztató, kicsit megmelengeti a tini románcra vágyó lelket.

Yuuko 

Távol állnak tőlem a full romantikus filmek, szóval magamtól csak akkor néztem volna meg, ha odakötöznek egy székhez, de ez ilyen hagyomány lett már, hogy amolyan szülinapi ajándékként végignézem a barátnőmmel. Nem értem minek kellett ilyen hosszúnak lennie, amikor kb. alig szólt valamiről… és már a végére ötletem sem volt, hogyan csinálnak még egy konfliktust bele, de képesek voltak rá. De nagyon tetszenek Lara Jean ruhái. Komolyan. Azok voltak számomra a film fénypontjai.

Békacica 

Megláttam, hogy ez majd két óra lesz és majdnem visszafordultam, de végül úgy gondolom megérte végignézni. Nagyon cukros, olyan tinidrámás. Látom magam előtt, ahogy a Beginning Middle Endet lányok milliói választják közös számnak és a fiúk jó képet vágnak hozzá.
Nyilván felnőtt fejjel ez már kevésbé tűnik valós problémának, és akad benne pár abszolút fölös jelenet is. Ha én lettem volna a rendező kapásból kihagyom az utsó jelenetet, mert úgy sokkal reálisabbnak érzem, hogy ezzel itt vége egy fejezetnek.
Üsse kavics ezek olyan kis dolgok. Azért értékelem ilyen jóra, mert az egész trilógia egy annyira pozitív tinifilm, ahol nem a szex meg az alkohol áll a középpontban, hanem tényleg az érzelmek. Példamutató, ráadásul a fiú főszereplő is abszolút kedvelhető, nem csak a lány.

1 hozzászólás
Törpillaa 

Végül is nem volt olyan rossz, mint arra számítottam, kb annyira volt jó, mint az előző része. Újabb problémák a láthatáron… Voltak vicces, aranyos pillanatai, Kittyt nagyon bírom és Christ, meg Lucast az elejétől fogva, és Petert. :-D Még a csajok apja is szimpatikus meg Trina, és a kutyája is. :-D De Lara Jean még mindig nem meggyőző. XD spoiler A szereplők még mindig elmennek, a zenék is, a sztori sem olyan rossz, mint arra számítottam volna, szóval jó volt. :-D

UViki 

Ez a film meg testesítette az utóbbi időben nézett romantikus filmek összességét. Lara imádnivaló, Peter szintén.
Tetszett, hogy miként jutottak túl a nehézségeken. Hiszen szeretik egymást.
Remekül rendezett, történetileg helytálló. Imádtam, de komolyan.

Legújabb szerelem. A lelkem is ki bőgtem.
Imádtam. És fájt. Boldoggá tett. Sírtam. Nevettem. Éltem.
Kötelező!

crissy 

Néhány gondolat:
Noah Centineonak miért állnak ilyen jól a tini szerepek?
Egyszerre imádom és utálom, hogy Lara Jean mennyire aesthetically pleasing.
A szerződésen elpityeredtem.
spoiler
Gyerekek, jó tanács: addig legyetek önzőek a döntéseitekkel, ameddig tudtok.

ellamuci 

Az utolsó rész gyengébb alkotás. Befejező filmnél nem tetszett, többet vártam.

p_LillaRéka

Ezt a részt már könyvben sem igazán szerettem, ott is unalmas és vontatott volt végig, teljesen felesleges volt egy egész könyvet ráhúzni erre a továbbtanulásos témára. Ráadásul az a hiszti ami ment körülötte… Ez a filmben csak mégjobban kijött. Nagyon soknak érződött az a majdnem két órás játékidő, azt hittem sose lesz vége.
Ami egy kicsit feldobta a filmet az igazából Kitty volt, meg Lara és Peter jelenetei, bár nekem már sokszor azok is súrolták a túl nyálas kategóriát, néha még kifejezetten kínosnak is éreztem őket.


Népszerű idézetek

agnieszka 

Nincs annál rosszabb, mint amikor nem téged választanak.

UViki 

Egész életemben olyan szerelemre vágytam, amilyet a filmekben látni.
Magnó a fej felett, kéz a másik farzsebében típusú szerelemre.
Nagy találkozás, aztán szakítás, kibékülés, aztán boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
De a valóságban nem ez a történet vége.
Ez csak a kezdete.
Mert az élet szép és zavaros és soha nem terv szerint halad és az az igazság, hogy fogalmam sincs mit tartogat még számomra.
De azt tudom, hogy a szerelemben, az IGAZI szerelemben mindezek ellenére egymást választjuk. Minden egyes nap.
Az elején, a közepén és a végén is.
Tudom legtöbben mit gondolnak.
Két kölyök, egymástól 5000 km-re 4 éven át, kizárt.
Nem maradnak együtt.
De mi nem olyanok vagyunk, mint a többi pár.
Mi vagyunk Lara Jane és Peter.
Egyébként meg: Tudjátok mire jó 5000 km?
Szerelmes leveleket írni.

Gabi

Lara Jean: Irodalom. Tudom, általában azok választják, akik nem tudják mihez akarnak kezdeni az életükkel. De én tényleg ezzel akarok foglalkozni.

Surume

Dr. Covey: Katherine Song Covey felfedezte a fiúkat. Isten óvja őket!

Bogesxd 

You gotta stay true to yourself, okay? You can't save this relationship by not growing.

Bogesxd 

Trevor: You're like a painting. […] Just a big painting in a big museum.
Chris: Like a Botticelli?
Trevor: Which is a pasta. No?


Hasonló filmek címkék alapján