Kedvencelte 30

Várólistára tette 70


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Na jó nekem ez sokkal jobban tetszett mint az első rész, pedig nem gondoltam volna, oké sok mindent kihagytak a könyvből és át is írták de valahogy nekem nagyon tetszett, édes volt, vicces és cuki is. Az első részt is szeretem mind könyvben, mind filmben, de mindig is a második rész volt a kedvencem könyvben, és filmben is. A változtatások is tetszettek, igazából nem kell a könyvhöz hasonlítani mert akkor nem lesz annyira jó élmény, de így hogy egyáltalán nem hasonlítottam így fantasztikus élmény volt számomra. :D Bár azt sajnálom hogy ilyen kevés Stormy rész volt benne, mert könyvben imádtam őt! ^-^
A szereplők változtatása is jó volt mármint úgy értem hogy többet szerepeltek mind Lucas, mind Chris spoiler. Akin meglepődtem hogy sokkal jobb színben mutatták be az Gen. Aminek örülök. :D
Imádom John Ambrose McClaren-t, könyvben és itt is nagyon. Kis édes volt, de az én szívem mindig is Peter-hez húzott, imádtam is. Noah Centineo tökéletes Peter számomra, imádom. Lara Jean-l pedig spoiler.
A zenék tökéletesek voltak, spoiler az egyik kedvencem számom, olyan jó volt hallani a filmben! ^-^
Én biztos vagyok benne hogy máskor is megnézem. Alig várom hogy jöjjön a harmadik rész! :D
spoiler
spoiler

Nihilchan 

Aranyos volt, de nem annyira, mint az első rész. John Ambrose nekem sokkal szimpatikusabb volt, mint Peter; nagyon nem tudok mit kezdeni a népszerű sportoló karakterekkel. Lara Jean eléggé túlgondolta a dolgokat, de azt hiszem, kicsit minden tinédzser ilyen. Szerethető, szórakoztató és kedves film volt, de a Covey család többi tagja szerepelhetett volna többet.

Lucy 

Hanbok, Blackpink, sok dráma, kevés Ross Butler.
Én Lara Jean helyében Johnnal mennék bázisugrani… na mindegy…

Little_Sunshine 

Kikapcsolódásnak pont megfelel, de a könyvek még mindig ezerszer aranyosabbak. Például Stormy a könyvben sokkal vagányabb, az egyik kedvenc szereplőm.. Olvassátok el!

1 hozzászólás
krlany 

Meglepő módon, ez még mindig nagyon rendben van. Kedves, bájos, szerethető.

bettibujdoso 

Az első film (és a könyv is) jót tett a kis #örökszingli, reménykedő lelkemnek.
Ez rész már kicsit elbizonytalanított, de továbbra is #örökszingli, aki várja a szőke herceget fehér lovon.

NaNa_88 

Hiányérzetem van. :(
Aranyos volt ez is, de sajnos kimaradtak dolgok, máshogy valósították meg, mint ahogy azt olvastam. Szerintem simán lehetett volna egy picit hosszabb a film és még bele kerülhetett volna pár dolog.
Ettől még tetszett, csak nem annyira, mint az első. Bár az is igaz, hogy az első film után, annak hatására kezdtem el olvasni a sorozatot, tehát ebből a szempontból hátránnyal indult ez a folytatás. Egyébként az első filmet jobban szeretem, mint a könyvet. Lehet pont ezért.

Dombi_Petra 

Nálam nem hozta azt a szintet, mint az első filmnél. Néhol untatott, nem értettem, miken problémáznak.
John felbukkanása tetszett a történetben, a LJ-vel való pontjain jókat mososolytam.
LJ és Peter szerinten igazan tulgondoltak az egészet, egy idő után unalmassá vált,spoiler. Volt, higy jókat szórakoztam rajta, máskor pedig simán képes lettem volna kikapcsolni. Egyszer nézősnek elment :)
spoiler

mandu 

Legyünk őszinték… Peter elmegy egy gimis kapcsolatnak, de John husband material
Lara idióta, hogy nem azt választotta, aki őszintén megmondta neki, hogy mit is érez… Nem mellesleg Peter hazudott folyamatosan, megjátszotta a tökéletes barátot, miközben nemhogy tökéletes, de barát sem nagyon volt.
Az első rész sokkal jobb és érdekesebb, de ez sem sikerült rosszra, hála John bébinek.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Chris: I got you a little V-Day gift of my own.
Lara Jean: Oh, Chris, it's so sweet, I…
Chris: It's advice.

1 hozzászólás
interstellarcloud 

I know now that I don't want a love in half measures. I want it all. And to have it all, we have to risk it all.

interstellarcloud 

There's a Korean word my grandma taught me. It's called jung. It's the connection between two people that can't be severed. Even when love turns to hate, you will always have tenderness in your heart for them.


Hasonló filmek címkék alapján