Kedvencelte 24

Várólistára tette 71


Kiemelt értékelések

Szeszj

Na jó nekem ez sokkal jobban tetszett mint az első rész, pedig nem gondoltam volna, oké sok mindent kihagytak a könyvből és át is írták de valahogy nekem nagyon tetszett, édes volt, vicces és cuki is. Az első részt is szeretem mind könyvben, mind filmben, de mindig is a második rész volt a kedvencem könyvben, és filmben is. A változtatások is tetszettek, igazából nem kell a könyvhöz hasonlítani mert akkor nem lesz annyira jó élmény, de így hogy egyáltalán nem hasonlítottam így fantasztikus élmény volt számomra. :D Bár azt sajnálom hogy ilyen kevés Stormy rész volt benne, mert könyvben imádtam őt! ^-^
A szereplők változtatása is jó volt mármint úgy értem hogy többet szerepeltek mind Lucas, mind Chris spoiler. Akin meglepődtem hogy sokkal jobb színben mutatták be az Gen. Aminek örülök. :D
Imádom John Ambrose McClaren-t, könyvben és itt is nagyon. Kis édes volt, de az én szívem mindig is Peter-hez húzott, imádtam is. Noah Centineo tökéletes Peter számomra, imádom. Lara Jean-l pedig spoiler.
A zenék tökéletesek voltak, spoiler az egyik kedvencem számom, olyan jó volt hallani a filmben! ^-^
Én biztos vagyok benne hogy máskor is megnézem. Alig várom hogy jöjjön a harmadik rész! :D
spoiler
spoiler

Little_Sunshine

Kikapcsolódásnak pont megfelel, de a könyvek még mindig ezerszer aranyosabbak. Például Stormy a könyvben sokkal vagányabb, az egyik kedvenc szereplőm.. Olvassátok el!

1 hozzászólás
NaNa_88 

Hiányérzetem van. :(
Aranyos volt ez is, de sajnos kimaradtak dolgok, máshogy valósították meg, mint ahogy azt olvastam. Szerintem simán lehetett volna egy picit hosszabb a film és még bele kerülhetett volna pár dolog.
Ettől még tetszett, csak nem annyira, mint az első. Bár az is igaz, hogy az első film után, annak hatására kezdtem el olvasni a sorozatot, tehát ebből a szempontból hátránnyal indult ez a folytatás. Egyébként az első filmet jobban szeretem, mint a könyvet. Lehet pont ezért.

bettibujdoso

Az első film (és a könyv is) jót tett a kis #örökszingli, reménykedő lelkemnek.
Ez rész már kicsit elbizonytalanított, de továbbra is #örökszingli, aki várja a szőke herceget fehér lovon.

Dombi_Petra 

Nálam nem hozta azt a szintet, mint az első filmnél. Néhol untatott, nem értettem, miken problémáznak.
John felbukkanása tetszett a történetben, a LJ-vel való pontjain jókat mososolytam.
LJ és Peter szerinten igazan tulgondoltak az egészet, egy idő után unalmassá vált,spoiler. Volt, higy jókat szórakoztam rajta, máskor pedig simán képes lettem volna kikapcsolni. Egyszer nézősnek elment :)
spoiler

mandu

Legyünk őszinték… Peter elmegy egy gimis kapcsolatnak, de John husband material
Lara idióta, hogy nem azt választotta, aki őszintén megmondta neki, hogy mit is érez… Nem mellesleg Peter hazudott folyamatosan, megjátszotta a tökéletes barátot, miközben nemhogy tökéletes, de barát sem nagyon volt.
Az első rész sokkal jobb és érdekesebb, de ez sem sikerült rosszra, hála John bébinek.

namelesshaker 

Próbálta hozni a könyv hangulatát. Többé-kevésbé sikerült is neki de kicsit furcsa szájízzel fejeztem be a filmet. Nem lett kedvenc de volt egy-két jelenet ami megmelengette a szívemet.

Pnikolett

Az első rész után tökéletesen tisztában voltam vele, hogy kb. milyen hangvételű és komolyságú filmre számítsak. Nekem ez a folytatás is hasonlóan aranyos volt, mint az első rész, tetszett. :)

Sister

Igazság szerint könyvben is ezt tartom a trilógia mélypontjának, és ezen sajnos a filmnek sem sikerült változtatnia.

Többször is azon kaptam magam, hogy unatkozom rajta, és valahogy Peter & Lara Jean cukormázas szerelme sem kötött le olyan sokáig. Az első részt háromszor is megnéztem, annyira imádtam, ezt viszont nagy valószínűséggel nem fogom annyiszor. Végig úgy éreztem, hogy csak úgy sodródunk, cél nélkül, és a John Ambrose-szál is csupán lógott a levegőben…

Azért bízom benne, hogy a harmadik rész visszacsempészi majd azt a bájt és kedvességet, amit úgy megszerettem benne!


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Chris: I got you a little V-Day gift of my own.
Lara Jean: Oh, Chris, it's so sweet, I…
Chris: It's advice.

1 hozzászólás
interstellarcld

I know now that I don't want a love in half measures. I want it all. And to have it all, we have to risk it all.

interstellarcld

There's a Korean word my grandma taught me. It's called jung. It's the connection between two people that can't be severed. Even when love turns to hate, you will always have tenderness in your heart for them.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján