Kedvencelte 40

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

Chriss 

Ez a rész is aranyos volt, de már nem láttam benne azt a pluszt, amit az első részben, az ereje sem volt akkora. És Lara Jean is idegesítően viselkedett néha. John Ambrose engem elsőre levett a lábamról, én őt választottam volna mindenképp. Peter is rendes srác, az igaz, és nem adott okot arra, hogy Lara Jean így viselkedjen vele. spoiler Kitty még mindig cuki, ő a film fénypontja persze John mellett :D

Szeszj 

Na jó nekem ez sokkal jobban tetszett mint az első rész, pedig nem gondoltam volna, oké sok mindent kihagytak a könyvből és át is írták de valahogy nekem nagyon tetszett, édes volt, vicces és cuki is. Az első részt is szeretem mind könyvben, mind filmben, de mindig is a második rész volt a kedvencem könyvben, és filmben is. A változtatások is tetszettek, igazából nem kell a könyvhöz hasonlítani mert akkor nem lesz annyira jó élmény, de így hogy egyáltalán nem hasonlítottam így fantasztikus élmény volt számomra. :D Bár azt sajnálom hogy ilyen kevés Stormy rész volt benne, mert könyvben imádtam őt! ^-^
A szereplők változtatása is jó volt mármint úgy értem hogy többet szerepeltek mind Lucas, mind Chris spoiler. Akin meglepődtem hogy sokkal jobb színben mutatták be az Gen. Aminek örülök. :D
Imádom John Ambrose McClaren-t, könyvben és itt is nagyon. Kis édes volt, de az én szívem mindig is Peter-hez húzott, imádtam is. Noah Centineo tökéletes Peter számomra, imádom. Lara Jean-l pedig spoiler.
A zenék tökéletesek voltak, spoiler az egyik kedvencem számom, olyan jó volt hallani a filmben! ^-^
Én biztos vagyok benne hogy máskor is megnézem. Alig várom hogy jöjjön a harmadik rész! :D
spoiler
spoiler

Nihilchan 

Aranyos volt, de nem annyira, mint az első rész. John Ambrose nekem sokkal szimpatikusabb volt, mint Peter; nagyon nem tudok mit kezdeni a népszerű sportoló karakterekkel. Lara Jean eléggé túlgondolta a dolgokat, de azt hiszem, kicsit minden tinédzser ilyen. Szerethető, szórakoztató és kedves film volt, de a Covey család többi tagja szerepelhetett volna többet.

UViki 

Lényegesen gyengébb, mint az első része és kevésbé is szerettem meg.
Százszázalékosan TEAMPETER oldalon állok, ezért a film közepe nem is igazán tetszett.
Sok volt a felesleges szenvedés, ez sem fogott meg.
Az eleje és a vége nagyon tetszett, azt néztem volna tovább is.
Kíváncsian várom a harmadik rész vajon mit tartogat.

Lucy 

Hanbok, Blackpink, sok dráma, kevés Ross Butler.
Én Lara Jean helyében Johnnal mennék bázisugrani… na mindegy…

Little_Sunshine 

Kikapcsolódásnak pont megfelel, de a könyvek még mindig ezerszer aranyosabbak. Például Stormy a könyvben sokkal vagányabb, az egyik kedvenc szereplőm.. Olvassátok el!

1 hozzászólás
blackbeakwitch 

Nem volt gyenge folytatás, de azért az első rész szintjét nem ütötte meg. A film hangulatát imádtam, ugyanolyan cuki volt, mint az első résznek. Lara Jean szobáját és stílusát még mindig imádom. :)
Ugyanúgy vagyok ezzel a filmmel, mint A csókfülke 2-vel, teljesen felesleges volt a drámázás és még Peter karaktere fel is idegesített kicsit a Gen dologgal.
John Ambrose eszméletlenül cuki srác, imádtam és spoiler
Mivel én már rég elolvastam könyvbe a trilógiát, már izgatottan várom filmben is a harmadik részt, remélem az sem okoz csalódást. :)

krlany 

Meglepő módon, ez még mindig nagyon rendben van. Kedves, bájos, szerethető.

NaNa_88 

Hiányérzetem van. :(
Aranyos volt ez is, de sajnos kimaradtak dolgok, máshogy valósították meg, mint ahogy azt olvastam. Szerintem simán lehetett volna egy picit hosszabb a film és még bele kerülhetett volna pár dolog.
Ettől még tetszett, csak nem annyira, mint az első. Bár az is igaz, hogy az első film után, annak hatására kezdtem el olvasni a sorozatot, tehát ebből a szempontból hátránnyal indult ez a folytatás. Egyébként az első filmet jobban szeretem, mint a könyvet. Lehet pont ezért.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Chris: I got you a little V-Day gift of my own.
Lara Jean: Oh, Chris, it's so sweet, I…
Chris: It's advice.

1 hozzászólás
interstellarcloud 

There's a Korean word my grandma taught me. It's called jung. It's the connection between two people that can't be severed. Even when love turns to hate, you will always have tenderness in your heart for them.

interstellarcloud 

I know now that I don't want a love in half measures. I want it all. And to have it all, we have to risk it all.


Folytatása

Összehasonlítás

A fiúknak, akiket valaha szerettem


Hasonló filmek címkék alapján