Kedvencelte 14

Várólistára tette 81


Kiemelt értékelések

Theana 

Undorító és hülyeség, egyáltalán nem tudom reálisan látni ezt a helyzetet. Az emberek nem bocsátanak meg ilyen könnyen egy ilyen megaláztatást követően. Sierra egy undorító karakter, elképesztően ordítottam vele képzeletben, mert ilyet egyszerűen nem csinál jólelkű lény. Becsapta, tovább hazudott neki, majd egy félreértés miatt mindent (egy rendes és megalapozott barátságot) csak úgy eldob egy hülye fotóért, ami megalázta a barátnőjét. Ez a lány undorító, és nem megérthető. Ennyire nem lehet önző az ember, komolyan!

2 hozzászólás
Békacica 

Kb. azt kaptam, amire számítottam, tinifilmet. Van benne tényleg minden klisé mi szem s szájnak ingere (svéd'klisé'asztal). Eddig ezzel nincs is semmi baj, a cselekmény is viszonylag logikus. Az üzenet is rendben van.
De beszéljünk a főbb karakterekről:
A főszereplőt nagyon nem tudtam kedvelni, főleg miután megcsinálta a balhét a képpel. Előtte meg azért nem kedveltem, mert nem volt őszinte, és rávett egy befolyásolható embert is a hazugságra. Szerettem volna, ha valami olyan lesz a nagy fordulat, amitől kicsit megbocsáthatok, vagy legalább nem ennyire durva. Veronica sokkal inkább szimpatikus, szerethető, pedig általában nem szeretem a buta karaktereket. Jamey meg igazából semmilyen, alig tudtunk róla valamit, olyan egynek jó menőcsávó.
A végén pedig nem bírták ki, hogy ne legyen a karakterek további sorsáról egy összegzés. Miért?

Szeszj 

Huu nem is tudom elégé ellett rontva, egyáltalán nem lett reális mert ki az aki egy ilyet ilyen egyszerűen megbocsátja, mind Jamey és mind Veronica személyében. Én tuti hogy kiakadtam volna ha velem csinálnak ilyet. Megkellet volna beszélni, vagy egyszerűen Sierranak elkellet volna gondolkodni, Veronicának volt igaza, ezt beszéltek meg.
Az elején még tetszett, mert aranyos volt, meg mikor Veronica és Sierra barátsága ilyen mély lett, ez nagyon aranyos volt. De utána már az egész elég fura volt.
A színészek jók voltak, Noah Centineo-t nagyon kedvelem. https://i.ytimg.com/vi/jn0kHsMhB54/maxresdefault.jpg
Shannon Purser-t is bírom, sajnálom hogy ilyen szerepet kapott.
Dan és Veronica volt a két kedvencem. Mondjuk Jamey is.
Sierra dala szép volt. https://www.youtube.com/watch…
Valahogy ez nem annyira jött át nekem.

MrsCumberbatch 

Ha egy mondattal kéne jellemeznem a filmet: A tinifilmek összes kliséje egy helyen spoiler – de működik!

Nem ez lesz a kedvenc tini-filmem, de a maga módján nagyon kedves és aranyos. Na meg ami elkerülhetetlen: tanulságos. De amúgy tényleg. Ahhoz képest hogy a tinifilmek (majdnem?!) összes kliséje megtalálható benne szerintem egész jó lett. :))

9 hozzászólás
rhysciar

fuuuu én ennek úgy álltam neki, hogy anno az előzetest elnézve kb. örömtáncot jártam: mind a szereplőgárda (Shannon Pursernek nagyon örültem), mind a sztori ígéretesnek tűnt, valami olyasmit vártam tőle, amire majd később a tinik felnézhetnek.
Ehhez képest szégyen a történet üzenete. Komolyan sajnálnom és együttéreznem kéne egy olyan csajjal, aki a legundorítóbb módon catfish-elt egy srácot, majd alázta meg az egyik (ha nem az egyetlen) legjobb barátnőjét? A depresszió és a csalódás komoly húzóerő tinikorban, én ezt megértem, első kézből éltem át, de itt forduljak fel, ha Sierra viselkedése bármilyen fokon is elfogadható. Gusztustalan volt, ahogy viselkedett, és hogy mindezt azzal próbálta meg igazolni, hogy csúnya és a suliban is lúzer, csak még jobban aláásta a személyiségét számomra. Ha ilyen lapokat oszt az élet, akkor vagy tanulj meg vele élni, vagy tégy ellene, de ne másokon éld ki a bosszúdat, mert az soha de soha nem igazságos.
Úgyhogy cseszd meg magad Sierra, igenis nagyobb lúzer vagy, mint a film elején voltál valaha.
(az meg hab a tortán, és slusszpoén, hogy elhitetik veled, hogy egy ilyen szituációt a valós életben bármilyen körülmények között is megbocsátanak neked. arról nem is beszélve, hogy lehet egy srác akármilyen aranyos, kedves, intelligens, hacsak nincs valami komoly zűr a fejében, akkor egy ilyen átverés után garantálom, hogy a közeledbe se megy)

3 hozzászólás
tataijucc

Végre egy gimisekről szóló film, ahol a főszereplőnek nem kell átmennie drasztikus külső és belső változáson ahhoz, hogy elfogadott legyen! Köszi Netflix, nekem ez most nagyon jól esett.

kiruu 

Fú, jegyzetelnem kellett volna. A film nézése közben tudtam volna vagy 30 oldalt írni. Csak gyűltek és gyűltek a baromságok. Baromságok és ellentmondások sorozata ez a film.
Saját magának mond ellent. Nem állok neki fejtegetni a dolgokat, csak egyet: ha nincs önbizalmad, mert nem nézel ki jól, miért nem teszel ellene? Lefogyni és edzeni mindenki tud, akkor is, ha betegséged van (de ez jelen esetben nincs is). Ha az arcod nem szép, oké, akkor edz, egyél egészségesen és dolgozz meg egy bomba testért, amiben jól és magabiztosnak érzed magad. Nekem a kövérek ne panaszkodjanak önbizalomhiányról, ne legyen róluk film, hanem mozduljanak meg és tegyenek ellene. Senki nem lesz kövér magától… Ez a része zavart a leginkább ennek a filmnek, a sok más dolgon kívül.
Vannak azért jó pillanatai, de az összeset elrontja a végére. És túlságosan álomszerű a vége, még nekem is. Most aztán nézem rendesen a tündérmesés romkomokat, és jó is az, de nem ez. Két csillagot Noah Centineo (új kedvenc) zsebelt be azzal a borzalmas félmeztelen szelfivel. Jár egy Dannek, meg Veronica-nak is, mert jók a karaktereik.
De nézésre még így sem ajánlom (ha mégis éreztek rá hajlamot, akkor csak is eredeti nyelven, mert a hangoknak fontos szerepük van!), elég ha nézegettek gifeket Noahról.

Charming 

Mikor megnéztem az előzetest közel két hónapja, roppant lelkes lettem az ígéretes szereplőgárda és a hangulatos trailer miatt, sőt, ami a legjobban felcsigázott, hogy végre itt egy tinifilm, ahol a hősnő átlagos kinézetű. Szóval elég nagy elvárásokkal álltam neki a filmnézésnek és sajnos azt kell, hogy mondjam, csalódást okozott. Azt hittem Sierra egy könnyen szerethető karakter lesz, de pont az ellenkezője történt, leginkább csak bosszankodtam miatta. spoiler Én tényleg azt hittem, hogy szeretni fogom ezt a filmet, de nagyon irritál, hogy spoiler De hogy 1-2 pozitívumot is kiemeljek, Veronica és Dan karaktere meglepően jó volt, valamint Sierra dala is megmozgatott bennem valamit.

TL;DR: Ha egy cuki tinifilmre vágytok, inkább nézzétek meg a [[https://snitt.hu/filmek/to-all-the-boys-ive-loved-before-2018|To All The Boys I've Loved Before-t]], az sokkal élvezhetőbb!

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

Papp_Fanna8 

Dan: Az ott Ő? Ő…ő a szépfiú? Rohadt jól néz ki és még jó ember is??? Marhára igazságtalan! Ezt gondolom…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján