Kedvencelte 2

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Zzsófi

A maga kategóriájában szerintem egy kellemes, “egynapalattledarálós” sorozat. Nem egy High School Musical szint, de talán senki nem is várta el ezt.

Dorothie

Én megpróbáltam. Tényleg. 3 esélyt is adtam neki, hogy bizonyítson. De ez borzasztó. Nem érdemli meg, hogy köze legyen a High School Musicalhez.

A szereplők közül senki nem szimpatikus, a dalok is felejthetők, egyáltalán nem fogott meg bennük semmi, ellenben némelyik még nekem volt kellemetlen, pedig én csak néztem. Történet szempontjából is egy nagy nulla, az előadásra való készülésből, ami elvileg a lényeg lenne, legalábbis nekem, részenként látunk egy fél dalt, vagy egy 4 soros párbeszédet.

Szóval nem. Nagyon nem. Pedig akartam szeretni, esélyt adni neki, mert HSM, de úgy érzem csak az időmet pocsékolom vele, helyette inkább keresek valami jót, vagy olvasok, vagy csak ülök és nézek ki a fejemből, még az is jobb.

Szoszi

nemvolt ez olyan nezhetetlen mint ahogy itt egyesek be harangoztak.. elso par resz utan eleg erdekes :D persze voltak benne uristen kategorias reszek is, de nemelyik zene kimondottan jo volt. a sztorinak nemsok koze van az eredeti HSMhez de nem is ezt akartak osszehozni hiszen ez alapbol es teljesen mas sztori ahol csak elo akarjak adni a musicalt mint egy iskolai musor. semmi extra de meglehet nezni egy delutan alatt ha valaki unatkozik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján