Kedvencelte 14

Várólistára tette 151


Kiemelt értékelések

tataijucc

Ez a sorozat… nagyon nehéz róla írnom. Egyszerre érzem úgy, hogy atomjaimra tiport és közben olyan az egész, mint amikor egy kedves érintést érzek a hátamon.
Ennek így túl sok értelme nincs, de akkor is: huh.

ziara

Húúúú, nekem ez most nagyon, nagyon, nagyon…. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Ha a második évad is annyira tökéletes lett volna, mint az első, akkor kedvencelem is.
Minden szereplőt imádtam (Mo kedvencem), és ami velem szinte sosem fordul elő, mindkét srácnak szorítottam. Annyira szuperek voltak a dalok, és ahogy elénekelték őket… Sok hidegrázós pillanat volt, nevetéssel, sírással. Nekem ez most tökéletes volt, örülök, hogy le tudták zárni.

Rémálom

1. évad: Egy kis könnyed romcom musicalt vártam, és ehelyett valami sokkal mélyebbet kaptam. Az elmúlás, az elengedés és egyéb komolyabb témák (mint pl. az öngyilkosság) olyan érzékenyen vannak egy ilyen sorozatban feldolgozva, ami egy őszinte meglepetés volt. Emellett pedig a zenés, szerelmi sokszöges része pedig roppant szórakoztató. Néha azért elcsúszik a romcom idejét múlt zsánerelemein és noha próbál frissíteni, valahol egy kicsit botladozik. De nagyon nagy kedvenc lett!
Értékelés: 8★
Kedvenc részek: –

2. évad: Hát ez az évad nem találta meg a hangját, összevissza bele-belekap témákba (rasszizmus és a többi), de nem fókuszál semmire. A karakterdrámák is keszekuszán vannak elintézve, vannak rémesen szörnyű részek is. Úgyhogy csak egy átlagos értékelést kap tőlem.
Értékelés: 7★
Kedvenc részek: 2x07 Zoey's Extraordinary Memory

Kriszti91 

A leírás alapján nem olyan sorozat, mint amilyennek hittem. Ennek ellenére kedvenc lett. Nagyon jók a dalok, szerethetőek a karakterek.
Sajnálom, hogy elkaszálták, néztem volna még.

spoiler

kamububu 

Nem szeretek egy sorozatot néhány rész után értékelni, hiszen ki tudja mi lesz belőle később…
Mindenesetre az első évadot végignézve annyit elmondhatok, hogy ezt a sorozatot borzasztóan nem olynanak képzeltem, amilyen.
Véletlenül akadtam bele a zenéjébe, így derült ki számomra egyáltalán, hogy létezik a sorozat. Az előzetes alapján szerintem bárki azt hihetné, hogy majd megkapja a következő Glee-t egy még bugyutább kiadásban. Mindenesetre egy próbát megér alapon belenéztem, és már az első részben kiderült, hogy ez bizony sokkal jobb a vártnál.
Valójában tele van mindennapos helyzetekkel, amelyek bárkivel bármikor megtörténhetnek, ettől pedig mindenki úgy érezheti, hogy ez a sorozat kicsit róla is szól. A véresen komoly dolgokat is sikerült úgy tálalni, hogy emészthető legyen. Az alkotók valami csodás érzékkel tudják úgy tálalni, hogy ízléses és kellően humoros maradjon minden téma.
A szereplőválogatás szerintem nagyon remekül sikerült. A sorozathoz felhasznált dalok kiválasztását is jól eltalálták. Ami nekem kifejezetten bejön, hogy az ének az totál hétköznapi, mint amit tényleg hétköznapi emberek énekelnek a hétköznapi világukban.
Ettől pedig az egészet körüllengi valami megfoghatatlanul esendő báj.
Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra…


Hasonló filmek címkék alapján