Katy Keene (2020–2020) 12

A történet középpontjában Katy Keene a fiatal divattervező és barátai állnak, akik próbálnak érvényesülni New Yorkban, ahol az elvárások szinte teljesíthetetlenek. A sorozat eseményei 5 évvel a Riverdale után játszódnak. Katy álma, hogy híres divat tervező legyen, legjobb barátja Jorge a… [tovább]

angol

Szereposztás

Lucy HaleKaty Keene
Ashleigh MurrayJosie McCoy
Julia ChanPepper Smith
Sterling KnightRandy Van Ronson
James MaslowAlan M. Mayberry
Jonny BeauchampJorge Lopez / Ginger
Katherine LaNasaGloria Grandbilt
Zane HoltzKO Kelly
Lucien LaviscountAlexander Cabot
Camille HydeAlexandra Cabot

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Southside Serpents

16 tag · 38 karc · Utolsó karc: 2023. március 17., 21:44 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Már nagyon vártam ezt a sorozatot, mert a divat világában játszódik és New York a helyszín, ezek miatt pedig kicsit a Gossip Girl-re emlékeztetett.
Mikor elkezdtem nézni, az első négy rész alapján nekem nagyon gyengének tűnt és amiatt is elment tőle a kedvem, hogy a készítők úgy elrontották a Riverdalet, ami a sorozat „testvérsorozata”. Végül folytattam tovább és abszolút nem bántam meg.
Részről részre egyre jobb lett, nem laposodott el a történet, mindig történt valami. Mind a négy karaktert és a történetszálukat is jól kidolgozták és a mellékszereplők is sokszor jól megkavarták a vizet.
Érzelmes és talán túl drámai a sorozat és néha kb az összes szereplő nagyon idegesítő, de jelentős karakterfejlődésen mentek keresztül az évad végére, a barátságuk pedig még erősebb lett.
Az nem tetszett, hogy a mellékszereplőket megkedveltették a nézőkkel, aztán egy pillantás alatt tönkrevágták a karakterüket, gondolok itt főleg spoiler karakterére.
A Riverdale szereplők felbukkanásainak nagyon örülök, kivéve az utolsó epizódban feltűnt spoiler nem. Most komolyan? Miért kell áthozni őt ebbe a sorozatba is szart kavarni?!
A főszereplőknek is megvannak ugyan a hibái. Katy naív és keresi önmagát, ezért néha nagyon ellentmondásos az amit mond és amit tesz. Josie karaktere itt jobban tetszik, mint a Riverdale-ben, de Cabot-ék teljesen hülyét csinálnak belőle, ő pedig nem igen áll ki mindig magáért. Pepper egy bajkeverő és hazudozó, sokszor nyomon sem tudtam követni mit akar vagy mit csinál vagy milyen terveket szövöget, nagyon idegesítő volt, de mindez betudható annak, hogy megfelelési kényszere van és nem akarja felvállalni az igazi önmagát, még a barátai előtt sem, mert azt hiszi a valódi énjét nem szeretnék. Jorge/Ginger számomra a legkevésbé kedveltebb karakter. Ugyan megható az ő és a családja története, de nagyon önző, csak magára gondol és a cselekedeteivel eltaszítja magától még a hozzá közel álló embereket is. A végére sikerült azért picit megkedvelnem.
Így összevéve nagyon eseménydús és fordulatos sorozat ez a maga műfajában, remélem berendelik a második évadot az első évad végére tekintettel, hogy válaszokat kapjunk és tovább követhessük a szereplők történetét. És remélem nem rontják el úgy mint a Riverdale-t.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján