Merész csajok (2017–2021) 74

A sorozatot Joanna Coles élete ihlette, aki a Cosmopolitan magazin főszerkesztőjeként vált híressé. A sorozat betekintést enged abba, hogy mi történik a nagy női magazinok hátterében. Az ott dolgozók komoly vívódásokat élnek meg. Önidentitásukat kereső, túlhajszolt emberek, akinek a magánéletben… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 30

Szereposztás

Katie StevensJane
Aisha DeeKat
Meghann FahySutton
Matt WardAlex
Melora HardinJacqueline
Sam PageRichard Hunter
Nikohl BoosheriAdena El Amin
Emily ChangLauren Park
Dan JeannotteRyan Decker
Lyla Porter-FollowsIngrid Halvorson

További szereplők

Kedvencelte 40

Várólistára tette 115


Kiemelt értékelések

alexakarola 

Nem tökéletes, sokszor kicsit már túl kisarkított, és a szereplők nagyon végletesen tudnak viselkedni, DE iszonyú fontos és aktuális témák merülnek fel, és minden egyes rész tanulságos. A hármuk barátsága irigylésre méltó, Jacqueline a legjobb főnök a világon, és egyszerűen csak egy nagyon jó sorozat! A zeneválasztása is annyira jó, azt sem tudom megdicsérni elégszer.

agivagyok

Szóval nem azt mondom, hogy tökéletes, de én mégis imádom. Valahogy megnyugtat, és ezzel együtt nagyon durván inspirál is. Kicsit mindhárom lány személyiségét magaménak érzem, és mindannyian borzasztó mód inspirálnak! Feminista, vicces, kicsit drámázós, de egy igazán csajos sorozat, az én lányos lelkemnek mindenképp szüksége van egy ilyenre is :).

Bunney 

Annyira kellemeset csalódtam ebben a sorozatban és ezekben a lányokban, hogy el nem tudom mondani. Most kezdtem el nemrég a 4.évadot és azt kell, hogy mondjam, hogy itt már olyan jófejkedések mennek és olyan laza poénok, hogy szerintem itt már a színészek is idáig eljutva simán magukat is adják a szerepükben :)

Amikor elkezdtem nézni, nagyon kis lightos sorozatra gondoltam, bugyuta lányos dolgokkal. Nem mondanám, hogy szimpik voltak a lányok. De hamar rájöttem, ez engem nagyon is érdekel. A csajok és Jacqueline spoiler is fokozatosan egyre szerethetőbb lett és mostmár nem is akarom, hogy befejezzem a sorozatot, mert nagyon fognak hiányozni, de nem bírok vele leállni :( :)

Ahogy sokan írták inspirálóak és a velejéig pozitív érzésem van, amikor csak nézem. Pedig nem csak vidám dolgok vannak benne, hanem a mindennapi élet ügyes-bajos párkapcsolati és munkahelyi dolgai is. Mégis úgy tálalva, hogy imádddd :))
Hozzáteszem, szerintem az életben, vagy legalábbis a mai világban egy ilyen barátnő kapcsolat, ami itt van, az ritka, mint a fehér holló. Ilyen nincs a világon…. Hogy ezek sosem féltékenykednek, meg sértődnek meg hosszú távon egymásra és nem nyafognak, felnőttesen megoldják a bajaikat és jóban-rosszban együtt vannak. Bárcsak részem lenne ilyenben nekem is és sokunknak! Mindenesetre felemelő ezt nézni és teljesen kikapcsol!
A divatlap, ahol dolgoznak meg csak hab a tortán :) Minden csajnak jó szívvel ajánlom ezt a sorozatot ☺️♥ Ha elsőre nem is dobtok hátast tőle, csak nézzétek, mert imádni fogjátok :P

fanta98

Igazán jó sorozat, hasonlít a Szex és New York-ra.
Kellőképpen könnyed, szórakoztató és vicces. A karakterek egyediek, kedvencem Kat.
Őszintén szólva, nem túl pörgős sorozat, a romantika sincs benne olyan nagyon túltolva, szóval szerintem pont jó kikapcsolódni.

SunflowerSz 

Meglepett a sorozat sok szempontból, mert pont nem ilyesmire számítottam tőle – oké, nem állítom, hogy nem voltak benne ezerszer megrágott témák, de azért a körítés sokat javított rajta. Egyelőre hét csillagot adok rá, mivel azt gondolom, hogy azért nem feltétlenül a szokásos sztereotípiák érvényesültek benne és ez fontos volt nekem. Egyébként kellemes kikapcsolódást tudott nyújtani, átlagos hosszúságuak a részek és ha tényleg nem is tetszett benne minden azért számomra egyértelműen a guilty pleasure kategóriába esik. Igazából egy évad után még nem tudok nagy következtetéseket levonni, konkrétan kedvenc karakterem sem lett még egyelőre, bár Jacqueline karaktere nagyon meglepett :)

lettielena 

Egy sorozat, aminek egy epizódját megnézed és utána elhiszed, hogy bármi lehetséges a világon, bármire képes vagy, bármit elérhetsz. Több Jacqueline kellene a bolygóra.
Bonyolult témákat boncol, amikre kreatívabbnál kreatívabb megoldásokat ad. A három csajszi barátsága a szemünk láttára erősödik egyre jobban. Szerettem végigkövetni a csajokat a kalandjaikon.
Ami miatt nagyon mérges vagyok a készítőkre spoiler

LyennSunny

Eleinte úgy tűnt, hogy tipikus, klisékkel teli csajos sorozat lesz. Őszintén meglepődtem, hogy mennyi komoly témához hozzányúltak. Úgyhogy a végére kedvenc lett. :)

salemmacska 

Kicsit féltem tőle, hogy egy üres fejű, csajos sorozat lesz, tele klisékkel. De mennyire jó, hogy még is bele kezdtem, mert ez a sorozat szerintem mindenkinek szól! Nem a csajok szerelmi, és szexuális élete van előtérbe helyezve. Ehelyett mit kapunk? A sorozat készítői szinte az összes manapság fellelhető aktuális témát próbálják feldolgozni (az egyszerűtől a nagyon kemény, nehéz témákig). Mind ezt úgy, hogy a nézőt is gondolkodásra késztetik. A viták intelligensen vannak megoldva. És nem érzem azt, hogy bármilyen nézetet próbálnak lenyomni a néző torkán. Bár beismerem, én elég nyitott és elfogadó vagyok, így lehet egy konzervatívabb személy ezt nem így érzi. A szereplők egytől egyig szerethetőek (egyedül Kat aki nagyon sok nekem. Nekem ő nagyon lobbanékony, és megfontolatlan. Nem tanul a hibáiból, mindig előbb robban, aztán gondolkodik, így általában mindig utána jön rá, hogy ezt nem így kellett volna)

Monday

Elsőre a plakát és a cím miatt tettem egy hátraarcot, de aztán láttam egy részletet belőle és meggondoltam magam. Semmi igazán „új” nincs benne, de kellemes meglepetés volt az egész „lopakodós feminizmus”. Olyan, mint egy újság, csak sorozatban.
Így továbbgondolva, kellemesen meg vagyok lepődve.


Népszerű idézetek

lipotdorka 

Well, it was nice to meet you, Jane. I hope your vag is okay.

katy_swartz 

We're just normalizing the notion that there's no one ideal body type, which I think is a very important message to convey.

katy_swartz 

But we have to keep pushing . We have to keep trying. That's what Jacquline would say.

bubblejoo 

Sutton: Oh, I'm going full Hamilton on this. Because I'm the definition of young, scrappy and hungry and I'm out!

1. évad 3. rész – A ruha mögött rejlő nő
katy_swartz 

-Your mom used to say that a good marriage, it's a constant dance of commitment, compromise and communication.

katy_swartz 

-So guns don't kill people, people kill people.
-Yes.

Etike

Jane: I thought having a boyfriend was supposed to be easy!
Sutton: No, you are thinking of emotional support dogs.

Grétii05 

– Jacqueline, I've got Beyoncé for you… Beyoncé Knowles!
– No shit Andrew.

mrsp

Sutton: Hey, hi.
Pinstripe Guy: Hi, Sutton.
Sutton: What's up?
Jane: No one can leave the building.
Sutton: Because…?
Pinstripe Guy: Trump.
Jane: So… vodka?

mrsp

Jane: Okay, so we are just gonna do a super casual walk-by, peek in, and just see if it's there.
Pinstripe Guy: Let's do it.
Jane: But, um… be casual.
Pinstripe Guy: Oh, yeah, totally. We're super casual. We're just two people, out for a walk in an office, drunk, wearing gender neutral clothing. She'll never see it coming.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján