Az ördög Pradát visel (2006) 423

The Devil Wears Prada
109' · francia, amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

1 díj · 9 jelölés

Miranda Priestly a divat legnagyobb hatalmú úrnője, akinek ápolt kezeitől retteg a New York-i divatipar, aki senkit nem tűr meg útjában, ha tervei kivitelezéséről van szó, tökéletesen ellenőrzése alatt tartja a „divat bibliáját”, a Runway Magazine-t, annak munkatársai életét teljesen… [tovább]

Képek 19

Szereposztás

Anne HathawayAndy Sachs
Meryl StreepMiranda Priestly
Emily BluntEmily
Stanley TucciNigel
Simon BakerChristian Thompson
Adrian GrenierNate
Stephanie SzostakJacqueline Follet
Gisele BündchenSerena
Tracie ThomsLily
Rich SommerDoug

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 131

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

Theana 

Nagyon tetszett a Hathaway-Streep páros, zseniálisak!
Simon Baker is örök kedvenc, mégha ilyen rossz fiús szerepe is van.
Remek színészi játékkal megáldott film, a cím nagyon illik, a háttérzene nagyon meghatározó elem volt a film legvégéig, nekem mindenképp.

Lady_Hope

Fogalmam sincs hogy ez a film mit keresett a várólistámon. Egyszerűen fogalmam sincs. De nem volt annyira rossz.

negike

Huu már nagyon sokszor láttam ezt a filmet de még mindig imádom! :D A szereplők jók benne, vannak vicces ,meg aranyos részek is! Meg persze a ruhák is annyira szépek! :D
Anna Hathaway és Meryl Streep nagyon jól szerepeltek benne! :D

2 hozzászólás
krlany 

Én az ilyen filmeket nem tudom értékelni. Limonádé és kész. Megnézi az ember, oszt jólvan. Aztán egy-két év múlva megint megnézi, mert már úgy sem emlékszik rá, és pont olyan filmre van szüksége, ami csakis ott és akkor, abban a percben köti le, de nincs tovább hatással az életére.

4 hozzászólás
Charityy 

Meryl Streep és Anne Hathaway miatt érdemes megnézni. A történet sem rossz, egy laza csajos film. Aki szereti a divatot és a szep ruhákat, annak biztosan tetszeni fog :)

Aikome 

Azon kevés csajos filmek egyike, amelyektől nem ráz a hideg.

KyKy

Nagyon szeretem ezt a filmet, noha nem tudnám megindokolni teljes mértékig, miért. Nem nagy durranás, de mégis levesz a lábamról. Szeretem, hogy Anne ilyen kis esetlenként indul, és imádom a történetét, ahogy kinövi magát. Meryl baromi királyul játssza a jégkirálynőt, tetszik, hogy Anne-nek meg kell küzdenie az elismeréséért. Kedvenc részem pedig, amikor a Harry Potter hetedik részének a kéziratát kell megszereznie, és ő ezt is megoldja! :D <3 Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom, aki ki akar kapcsolódni. :)

Mentavirág 

Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, pedig már nagyon régóta szerettem volna megnézni. Nem mondom, mert egynek elment, de nem tervezem a jövőben újranézni, még akkor sem, ha Anne olyan káprázatosan szép benne. Sok kedvencet felsorakoztat, ez éppen elég indok volt arra, hogy felkerüljön a megnézettek listájára, de volt pár gondom a történettel, ami miatt egyszer elég volt. Ilyen például Miranda karaktere, az ilyen törtető, szívtelen némberektől az ember a falat kaparja… Andy útja is elég érdekes volt, a fejlődése, meg ahogyan átesik a ló túloldalára… A film vége meg olyan ellentétes érzelmeket vált ki belőlem. Lényegében a színészek miatt megéri megnézni, meg ahogy látom, sokaknak tetszett is, szóval annyit tudok mondani: egy próbát megér! :)

2 hozzászólás
moonchristal 

Szeretem ezt a filmet, eltekintve attól, hogy Mery Streep nem tartozik a kedvenceim közé. Jó történet, sok mondanivalóval arról, hogy mi is a fontos az életben, és meddig lehet elmenni a másoknak való megfelelésben. Szórakoztató film megfelelési kényszerről, önmegvalósításról, önismeretről.

tataijucc 

Megunni talán meg tudom ezt a filmet, viszont: Meryl Streep csodás. Nem mellesleg Stanley Tucci-ba itt bolondultam bele, mint színészbe.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Marcsi 

Nigel: Ki ez a seszínű kis senki? Indul az előtte-utána rovatunk?

jancsibohi 

– Szerezzen 10-15 Calvin Klein szoknyát!
– Jó. Milyenekre gondolt?
– Kérem, untasson mást a kérdéseivel!

Pikachu 

Nigel: Indíts drágám, irány a kozmetikus, ott tuti elidőzöl egy darabig.

jancsibohi 

– Utál engem, Nigel!
– Vajon ez rám tartozik?

ltimi12

– Egyetlen gép sem szállhat fel a viharok miatt.
– Ugyan, éppen hogy csak szitál.

ltimi12

Ne legyen nevetséges, Andrea. Mindenki erre vágyik. Mindenki minket irigyel.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján