Ébredj velünk (2010) 164

Morning Glory
107' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

A tévés Becky Fullernek szánalmas a szakmai és a magánélete. Szerencsére állást kap a Pirkadatnál, az országos, ám a nézettségi verseny utolsó helyén álló reggeli híradónál. Nagy lelkesedéssel veti magát a munkába, és ügyesen megszerzi a talonba tett legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt. A férfi… [tovább]

Képek 29

Szereposztás

Rachel McAdamsBecky Fuller
Harrison FordMike Pomeroy
Diane KeatonColleen Peck
Jeff GoldblumJerry Barnes
Patrick WilsonAdam Bennett
Vanessa AspillagaAnna
Linda PowellLouanne
David FontenoOscar
Patti D'ArbanvilleBecky anyja
Ty BurrellPaul McVee
Hirdetés

Kedvencelte 21

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Imma 

Ebben a filmben egy egészen lenyűgöző magassarkúban futás látható.

2 hozzászólás
Törpillaa 

Cuki film volt, jó színészekkel, vicces volt. Bár nem volt eget rengető az alaptörténet, de így is tetszett. Nagyon bírtam Harrison Ford, és Rachel McAdams karakterét néha igazán viccesek voltak együtt. :)

Osli75 

Szerettem vígjáték film :D Ugye, hogy lehet úgy is vígjátékot csinálni, hogy nem hemzseg az altáji poénoktól? Amúgy cuki film és lelkesedésből jelest kap a főszereplő. Mennyivel jobb lenne a világ, ha mindenki így szeretné a munkáját és így is végezné. :) Az időjóssal amit csináltak az kicsit sok volt, de azért belefért.

csannsz

Csodacuki film :) tényleg szuper!!

Diane Keaton nagyon jóarc benne, Rachel McAdams pedig hozza az imádni való formáját.
Ez egy tipikus feel-good film, ajánlom mindenkinek, aki egy jó limonádéra vágyik!

virezma

Nem egy világmegváltó film, de csupa szeretni való színész van benne. Különösen Harrison Ford karakterét csíptem, azonosulni persze a lelkes fiatal vezetővel azonosultam. Szórakoztató, mindenféle hasznos angol kifejezéssel. És még az is kiderül belőle, hogy hogyan kell frittatát készíteni.

Dorka 

Ez igazán inspiráló! Lelkesedésből ötös. Jól esett.
Diane Keaton-től még kellene nézzek, a Minden végzet nehézben is, és itt is szerettem. De minden szereplőt jól eltaláltak.

Sznida_Nóri 

Láttam korábban a filmet és már akkor is jókat röhögcséltem rajta. Most, hogy elolvastam a könyvet (amit egy barátnőm adott, mert neki nem kellett), újra is néztem. Hát most is nagyon jókat röhögcséltem rajta, szóval tök jó volt. Harrison Ford óriási arc benne és nagyon élveztem a közte és Diane Keaton közötti csipkelődést :D
A könyvnél ezt írtam: spoiler

StAngela

Nagyon aranyos kis film volt. Nem nyűgözött le, de kellően elszórakoztatott.
Rachel McAdams cukisága, Harrison Ford komolysága és Diane Keaton bájos szarkazmusa nagyon betalált. A sztori lehetett volna kidolgozottabb, de így is egész jól sikerült.
Délutáni, kora esti kikapcsolódásnak tökéletes volt!

andy332488

Jópofa, aranyos, vicces film, nekem tetszett! :)

otaksa

Sokadszori megnézés, és még mindig kedvenc. Mind Harrison Ford, mind Jeff Goldblum miatt megnézek bármilyen filmet, de hogy itt mindketten szerepeljenek, az több, mint amit kicsi szívem kívánhat…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján