Ilyen az élet (2010) 157

Life as We Know It
115' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

Holly és Eric amennyire sikeres az üzletben, annyira sikertelen a szerelemben. A randijuk is katasztrofálisan sikerült. Ki nem állhatják egymást, viszont mindketten odavannak a csöpp keresztlányukért. Amikor a kis Sophie szülei tragikus balesetben életüket vesztik, a gyermeküket rájuk hagyják.… [tovább]

Angol

Képek 11

Szereposztás

Katherine HeiglHolly Berenson
Josh DuhamelEric Messer
Josh LucasSam
Christina HendricksAlison
Hayes MacArthurPeter
Alexis ClagettSophie
Brooke ClagettSophie
Brynn ClagettSophie
Jean SmartHelen Berenson
Melissa McCarthyDeeDee
Hirdetés

Kedvencelte 51

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Lexy

Ritka aranyos film ez fontos mondanivalóval. Külön tetszik az ötlet, hogy a főszereplők csak azután kedvelik meg egymást, miután kénytelenek együtt nevelni egy gyereket.
Kissé váratlanul ért a fordulat, spoiler, mivel azt hittem, hogy ez egy sírva röhögős vígjáték lesz. :/ Ettől függetlenül persze nagyon tetszett a film, Katherine Heigl ismét remekelt, Josh Duhamel pedig különösen tetszett. Amúgy Messer munkája irtó vagány volt, nem is tudtam, hogy ezt így csinálják. Menő! :D

Ja, és csak most látom, hogy a filmet a Flash alkotója, Greg Berlanti rendezte, elég éles kanyart vett ezután a karrierje. :D

Theana

Annyira aranyos vígjáték. Tényleg nagyon szerethető film. Katherine hozza a formáját, a szerepét, igazán jól alakít, Josh-sal szerintem nagyon jó párost alkotnak. :)
Minden volt benne, ami úgy egésszé tette a képet. ^-^
És a mellékszereplők is karakteresek. :D

ercypici

Láttam már korábban is. Aranyos film. Egykét eltalált poénnal. De szeretem. Magamtól nem szoktam betenni,de ha tv-ben megy mindig megnézem. Kellemes kikapcsolódás. :)

Kírarozi

Elképesztően aranyos, néha keserédes, néha pedig fergetegesen vicces film. Az egyik kedvencem és az a kislány benne.. Tüneményes.

Lex 

Az utóbbi évek egyik legjobbja a kategóriájában. Ritka gyöngyszem ám a sok elcsépelt, béna romantikus-vígjáték közt.

A történet eleje meglehetősen könnyfakasztó, szerintem nem sikerült még egyszer sem megnéznem úgy, hogy ott ne párásodott volna be a szemem. Nagyon hatásosra és ütősre sikerült a kórházas jelenet, tényleg mellbe vág az érzés, hogy: csak nekem ne kelljen ilyesmit átélni. Borzalmas lehet. Aztán ezen túllendülve átcsap a film vígjátékba, de amolyan keseredéses, drámás vígjátékba, elvégre egyáltalán nem fenékig tejfel a szitu, amibe a szereplők kerülnek, hiába a szórakoztató momentumok. És aztán persze betoppan a romantika is, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen. És különösen szeretem a filmben, hogy nem lett klisés a vége. Úgy örültem neki. :)

A színészek alakítása rendben volt. Heigl remekelt Holly-ként, Josh Duhamel pedig… hát, ő Josh Duhamel. Kell ezt még magyarázni? :D De komolyan, ő is remek volt. A kórházas jelenetnél főleg miatta sírtam be. Nagyon jól elkapta azt az arckifejezést. És Sophie-t is imádtam, azaz Alexis, Brooke és Brynn Clagett-et. (Ki hitte volna?) :) Na meg az idősebb Sohpie-t is, azaz Brooke és Kiley Liddell-t. (Micsoda iker dömping. :D)

tolgyfamajor

Bájos, könnyed történet kerekedik a filmben egy szomorú alapszituációból, jó film a romantikus kínálatból.

flamepetals

Kevésbé volt nyálas, mint gondoltam volna. Végül is aranyos történet lett.

Dorka 

Jobb, mint amire az első percek után számítottam, és nagyon autentikusan Rebivel az ölemben néztem a nagy részét. Az egy éves Sophie valami elképesztő cuki!!! Imádnivaló!
Viszont elgondolkodtam, én vajon kit választanék Rebinek… irtó nehéz választás, mert persze senki sem pontosan ugyanúgy nevelné, mint mi. Ez a része azért elég szomorú volt. spoiler
Azért vannak benne erőltetett bénázások, spoiler De azért cuki volt, és hát valóban irtó nehéz lehet belecsöppenni egy ilyen helyzetbe. Fogalmad sincs, milyen a napirendje, hogyan kell megnyugtatni, stb. stb. Ezt mind fel kell fedezni.

2 hozzászólás
Pennmenelien

Nagyon tetszett, van valami kis csavar is, ami miatt nem egy átlagos romantikus vígjáték , persze a befejezéstől eltekintve, hiszen mégiscsak amerikai, de talán pont ezért szeretjük ezeket a filmeket.


Népszerű idézetek

RavenShadowy 

Ha valaki segít neked, az nem kudarc. Azt jelenti, hogy nem vagy egyedül.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján