Ilyen az élet (2010) 201

Life as We Know It
115' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

Holly és Eric amennyire sikeres az üzletben, annyira sikertelen a szerelemben. A randijuk is katasztrofálisan sikerült. Ki nem állhatják egymást, viszont mindketten odavannak a csöpp keresztlányukért. Amikor a kis Sophie szülei tragikus balesetben életüket vesztik, a gyermeküket rájuk hagyják.… [tovább]

Angol

Képek 11

Szereposztás

Katherine HeiglHolly Berenson
Josh DuhamelEric Messer
Josh LucasSam
Christina HendricksAlison
Hayes MacArthurPeter
Alexis ClagettSophie
Brooke ClagettSophie
Brynn ClagettSophie
Jean SmartHelen Berenson
Melissa McCarthyDeeDee
Hirdetés

Kedvencelte 71

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

Lexy

Ritka aranyos film ez fontos mondanivalóval. Külön tetszik az ötlet, hogy a főszereplők csak azután kedvelik meg egymást, miután kénytelenek együtt nevelni egy gyereket.
Kissé váratlanul ért a fordulat, spoiler, mivel azt hittem, hogy ez egy sírva röhögős vígjáték lesz. :/ Ettől függetlenül persze nagyon tetszett a film, Katherine Heigl ismét remekelt, Josh Duhamel pedig különösen tetszett. Amúgy Messer munkája irtó vagány volt, nem is tudtam, hogy ezt így csinálják. Menő! :D

Ja, és csak most látom, hogy a filmet a Flash alkotója, Greg Berlanti rendezte, elég éles kanyart vett ezután a karrierje. :D

Theana 

Annyira aranyos vígjáték. Tényleg nagyon szerethető film. Katherine hozza a formáját, a szerepét, igazán jól alakít, Josh-sal szerintem nagyon jó párost alkotnak.
Minden volt benne, ami úgy egésszé tette a képet.
És a mellékszereplők is karakteresek.

NaNa_88 

Nem egy kiemelkedően jó film, de én mégis szeretem. Egyszer, kétszer már láttam és szerintem aranyos. Hibát lehet benne találni bőven, mint kb az összes hasonló társában, de jó kikapcsolódás, ha éppen nem akar az ember gondolkodni és csak egy kis limonádéra vágyik.

Törpillaa

Imádom, annyira cuki ez a film, és romantikus, vicces. Imádtam Josh Duhamel-t. Cuki volt a kis Sophie, és Katherine Heigl is jó volt.

kiruu 

Mindkét karakter idegesített, de a végére sikerült megváltozniuk, ezért megkedveltem őket és a filmet is. Aranyos kis jelenetek, szexi pasi, és gondolom szexi nő, bár kétlem, hogy sok pasi nézné ezt szabadidejében. Egy romantikus vígjátéknak megfelel, a jobb fajtából.

ercypici

Láttam már korábban is. Aranyos film. Egykét eltalált poénnal. De szeretem. Magamtól nem szoktam betenni,de ha tv-ben megy mindig megnézem. Kellemes kikapcsolódás. :)

Kirus

Elképesztően aranyos, néha keserédes, néha pedig fergetegesen vicces film. Az egyik kedvencem és az a kislány benne.. Tüneményes.

dezirel

Persze, hogy már megint nem olvastam el miről is szól, csak a romantikus vígjáték címkék között válogattam, úgyhogy jól meglepett ez a film. De szerencsére jó értelemben. Vicces, meg romantikus is persze, de valahogy az összkép egy picit komolyabb. Nagyon tetszett, többször-nézős.

Lex 

Az utóbbi évek egyik legjobbja a kategóriájában. Ritka gyöngyszem ám a sok elcsépelt, béna romantikus-vígjáték közt.

A történet eleje meglehetősen könnyfakasztó, szerintem nem sikerült még egyszer sem megnéznem úgy, hogy ott ne párásodott volna be a szemem. Nagyon hatásosra és ütősre sikerült a kórházas jelenet, tényleg mellbe vág az érzés, hogy: csak nekem ne kelljen ilyesmit átélni. Borzalmas lehet. Aztán ezen túllendülve átcsap a film vígjátékba, de amolyan keseredéses, drámás vígjátékba, elvégre egyáltalán nem fenékig tejfel a szitu, amibe a szereplők kerülnek, hiába a szórakoztató momentumok. És aztán persze betoppan a romantika is, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen. És különösen szeretem a filmben, hogy nem lett klisés a vége. Úgy örültem neki. :)

A színészek alakítása rendben volt. Heigl remekelt Holly-ként, Josh Duhamel pedig… hát, ő Josh Duhamel. Kell ezt még magyarázni? :D De komolyan, ő is remek volt. A kórházas jelenetnél főleg miatta sírtam be. Nagyon jól elkapta azt az arckifejezést. És Sophie-t is imádtam, azaz Alexis, Brooke és Brynn Clagett-et. (Ki hitte volna?) :) Na meg az idősebb Sohpie-t is, azaz Brooke és Kiley Liddell-t. (Micsoda iker dömping. :D)


Népszerű idézetek

Theana 

Simon: Tudod milyen a házasság? Képzelj el egy börtönt. És kész a hasonlat!

2 hozzászólás
Theana 

Messer: Walter, sír a gyerek!
Walter: Tudom, engem is zavar!

Theana 

Messer: Ritkán jön nekem össze ilyen vacsorás randi. Neked gyakran? Nem? Szerintem csak üldögéljünk és ismerjük meg egymást egy kicsit. Szóval … te… itt laksz a környéken? Odafent? Képzeld, én meg itt lakom a tévészobában. Hi-hi! Tudtam én, hogy találkoztunk már valahol! Amúgy ez a dinnye kitűnő választás volt. Így ni! Bocsáss meg, ha kicsit lámpalázas vagyok, de ritkán van dolgom kisbabákkal. bevallom őszintén… Minden barátnőm, öhm, idősebb volt. Nem sokkal idősebb, de… Messer nevet.

RavenShadowy 

Ha valaki segít neked, az nem kudarc. Azt jelenti, hogy nem vagy egyedül.

Theana 

Holy: Túl közel tartod hozzá! Le fogja vágni a fejét!

Theana 

Tony: Kúszik-mászik? Furcsa egy baba!

Theana 

Holy: Mit művelsz?
Messer: Melltartót tudok levenni nőkről, pelenkát még eddig soha nem kellett!

Theana 

Holy: Ö, mi baj?
DeeDee: Kaki van az arcodon, drágám.

Theana 

Simon: Közvetítőből küldték?
Messer: Ööö, áá, igen.
Simon: Igen?
Messer: Ja.
Simon: Ő a taxisofőröd, igaz?
Messer: Igen.
Simon: Értem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján