Kedvencelte 22

Várólistára tette 110


Kiemelt értékelések

Sister 

Eteti magát, semmi kétség! :)

Nyilván Párizs lopja el a showt, de a szereplők, a ruhák és a zenék is épp annyira szerethetőek. Szerintem Emily kifejezetten szimpatikus főhős, akinek a néző akaratlanul is drukkol. Amerikai lányként folyton meg kell küzdenie a franciák (főleg a párizsiak) pökhendiségével, de bátran veszi az akadályokat, és bebizonyítja, hogy nem csak a cégnél, de a városban is helye van.

Örülnék, ha lenne második évad, mert még bőven lenne mit kibontani, arról nem is beszélve, hogy milyen függőben maradt a vége! Határozottan a folytatásért kiált. :)

KleineKatze

Ahh, ez nagyon aranyos volt.
Azt hiszem, aki ismeri a párizsiakat, tudott azonosulni Emily első napjaival megérkezése után. Micsoda egetrengető bűn úgy érkezni Franciaországba, hogy az ember nem beszéli a nyelvet! Aki járt Párizsban, ezzel biztos találkozott.
Emily pontosan abba az álombéli párizsi életbe csöppen, amire mindenki vágyik. Pain au chocolat reggelire, gyönyörű panoráma a városra, és… egy igen kedves szomszéd! :D
A tipikus „Ahh, franciák”-poénok mellett is egy nagyon szerethető sorozat volt, minden karakterével együtt (jó, Antoine-t felejtsük el…). Mindy-ről és barátnőiről azonnal a Kőgazdag ázsiaiak ugrott be. Sylvie-t nem lehetett nem szeretni, kiválóan hozza a francia Femme Fatale karakterét, Camille-t imádtam, nagyon kedves és nyitott volt, Luc és Julien rengetegszer vitték el a show-t, és Gabriel (ohh, sóhaj…)…
Elméletben egy sorozat, de inkább egy öt órás filmnek mondanám, mert naná, hogy egyben ledaráltam az egészet, és fel se tűnt, hogy eltelt az idő, automatikusan nyomtam a következőre.
Ugye lesz még egy évad?

brena 

Hát ezer éve nem volt ilyen jó sorozat!Imádtam!jaj de várom a folytatást!!!!
Tiszta chick lit de a jó féléből!

julcseee

Cuki minisorozat, kifejezetten örömteli hogy egy rész csak fél óra :D
Sosem voltam Párizsban, de régóta vágyam eljutni, így mindenképp meg akartam nézni, ráadásul csak jókat olvastam róla.
Sztori nagyjából annyi, hogy a munkamániás amerkiai lányt kihelyezik Párizsba, nem beszéli a nyelvet, de nagyon meg akar felelni, mindenkinek.
Nyilván van szerelmi szál, és huh most el kell gondolkodjak hogy meleg szál is volt-e, most nem jut eszembe (létezik hogy nem volt benne?? hihetetlen :) ) A párizsiak teljesen más kultúrájához való alkalmazkodás, egy kis marketing , egy kis (na jó sok!) divat, influenszerkedés, barátkozás..
Aranyos volt.

Chili87

Imádtam! Rengeteget nevettem rajta, és külön piros pont, hogy ~ félórásak a részek. Lily-vel a főszerepben nem is volt kétségem, hogy jó lesz a sorozat. Bár én nem viselek olyasmi ruhákat, mint Emily, de a ruhatárát imádtam! *-* Álmai munkáját csípte meg Párizsban, mivel a Chicagoban lévő főnöke sajnos nem tudott elutazni. Ám francia nyelv hiányában elég problémás és néha vicces helyzetekben találja magát. XD
Nem olyan hű de epic sorozat, de egy péntek esti netflixezéshez tökéletes. :) Popcornt valaki? ;)
Mikor jön a folytatás?

Könyves_Flóra

Mostanában azt vettem észre, hogy nem feltétlenül olyan filmeket és sorozatokat nézek amik a várólistámon vannak, hanem azt amit a legtöbbször feldob a netflix. Na ezzel is pont így voltam, és láss csodát pár nap alatt ledaráltam. Egy évad után nem merek még ilyet mondani, de valamennyire kedvenc is lett belőle. Most legszivesebben azonnal indulnék is Párizsba, de mivel nem tehetem lehet inkább ujranézem az egészet. :D Nem egy tökéletes, eget rengető történet, az biztos. De van mikor az ebernek pont egy ilyen bájos egyszerűségre van szüksége.

hellmolli

Könnyed sorozat, nincs benne sok mély gondolat, de nekem tetszett. Ha nem tudtam volna előre, hogy ez egy amerikai sorozat, akkor is kitaláltam volna, magát a francia filmes stílust nem igazán sikerült átadni és persze tele volt sztereotípiákkal, de valószínűleg nem is a hitelesség volt a cél. Ahogy olvastam, nem lett olyan nagy sikere a sorozatnak, de én azért reménykedem egy második évadban, mert az elsőben nem történt annyira sok minden, éppenhogy csak kezdett kibontakozni a történet, kár lenne elkaszálni. Jól esik néha egy könnyedebb sorozatot nézni. Igazából kevesebb mint egy nap alatt ledaráltam (betegen).
A ruhákat pedig egyenesen imádtam.

Novecento 

Nagyon felületes, ám bájos sorozat. Tele van sablonokkal, gyakorlatilag az egész a franciákat és Párizst övező sztereotípiákra épül. Könnyed kikapcsolódás, ha az ember pihentetni szeretné az agyát, de annál nem több. Az ördög Pradát visel sorozatváltozata (még a főszereplő neve is erre utal, ne már!) szódával felhígítva.

ünige

Teljesen beszippantott a sorozat. Egyben ledaráltam mind a tíz részt és már alig várom, hogy jöjjön a következő évad.
Nagyon tetszett a történet, nem túl bonyolult, és külön örültem, hogy egy rész nem 50-60-70 perces volt, hanem 25-35.

Arwen

Nagyon addiktív, az már biztos. Két nap alatt ledaráltam az első évadot, pedig csak úgy voltam, hogy kicsit belenézek. Maga a történet nem olyan eredeti, de Lilly Collins főszereplésével kb. mindent meg tudok nézni. Párizs csodaszép, és azért elég érdekes és fordulatos ahhoz, hogy fenntartsa az érdeklődést.


Népszerű idézetek

namelesshaker 

Emily: Az derült ki,hogy egyetlen embernek sikerült ágyat berakni a Louvre-ba, Beyoncénak.
Mindy:Ja nyilván. Beyoncé sokkal többet ér a Mona Lisánál.

1. évad 5. rész
Répási_Évi 

Sometimes the best relationships are complicated.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján