Kedvencelte 38

Várólistára tette 131


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Imádtam, nekem Párizs mindig is szerelem város volt, ott szeretem volna élni gyerekkoromtól fogva, mindent imádtam benne, és még mindig így van, bár mostanában már Olaszország van az első helyen, de rájöttem hogy Párizs marad a szerelem városom. Főleg hogy most megnéztem a sorozatot, legszívesebben már holnap repülőre ülnék! :D
Nagyon jól hozza a francia életet a sorozat, Emily által mi is bele kóstolhatunk a finom ételekbe, a gyönyörű helyekbe és az érdeke Franciákba is.
Gyönyörű tájképek voltak, csak ámultam milyen gyönyörű. ❤❤
A történet is jó, kis aranyos rengeteg bonyodalommal. Gyorsan darálható sorozat.
A főszereplők is jók, én mindig is bírtam Lily Collins-t és itt se csalódtam benne. Nagyon jól játszotta a szerepét. Igazából mindenkit bírtam, sőt nagyon érdekesek voltak a szereplők. Kedvencem Emily és Mindy. De imádom Luc és Julient is, meg persze Sylvie-t is. Gabrielről meg nem is beszéljünk. :D
Emily ruhái pedig fantasztikusak. Gyönyörűek.
Alig várom a második évadot, mik lesznek még itt. :D Új kedvencet avattam az már biztos! :D ❤
https://64.media.tumblr.com/870bb52a0319947fbc399ff3b44…
https://news24viral.com/wp-content/uploads/2020/10/Emil…
spoiler
https://64.media.tumblr.com/8e84356b635600f9e32144da2bd…

Sister 

Eteti magát, semmi kétség! :)

Nyilván Párizs lopja el a showt, de a szereplők, a ruhák és a zenék is épp annyira szerethetőek. Szerintem Emily kifejezetten szimpatikus főhős, akinek a néző akaratlanul is drukkol. Amerikai lányként folyton meg kell küzdenie a franciák (főleg a párizsiak) pökhendiségével, de bátran veszi az akadályokat, és bebizonyítja, hogy nem csak a cégnél, de a városban is helye van.

Örülnék, ha lenne második évad, mert még bőven lenne mit kibontani, arról nem is beszélve, hogy milyen függőben maradt a vége! Határozottan a folytatásért kiált. :)

KleineKatze

Ahh, ez nagyon aranyos volt.
Azt hiszem, aki ismeri a párizsiakat, tudott azonosulni Emily első napjaival megérkezése után. Micsoda egetrengető bűn úgy érkezni Franciaországba, hogy az ember nem beszéli a nyelvet! Aki járt Párizsban, ezzel biztos találkozott.
Emily pontosan abba az álombéli párizsi életbe csöppen, amire mindenki vágyik. Pain au chocolat reggelire, gyönyörű panoráma a városra, és… egy igen kedves szomszéd! :D
A tipikus „Ahh, franciák”-poénok mellett is egy nagyon szerethető sorozat volt, minden karakterével együtt (jó, Antoine-t felejtsük el…). Mindy-ről és barátnőiről azonnal a Kőgazdag ázsiaiak ugrott be. Sylvie-t nem lehetett nem szeretni, kiválóan hozza a francia Femme Fatale karakterét, Camille-t imádtam, nagyon kedves és nyitott volt, Luc és Julien rengetegszer vitték el a show-t, és Gabriel (ohh, sóhaj…)…
Elméletben egy sorozat, de inkább egy öt órás filmnek mondanám, mert naná, hogy egyben ledaráltam az egészet, és fel se tűnt, hogy eltelt az idő, automatikusan nyomtam a következőre.
Ugye lesz még egy évad?

2 hozzászólás
brena 

Hát ezer éve nem volt ilyen jó sorozat!Imádtam!jaj de várom a folytatást!!!!
Tiszta chick lit de a jó féléből!

nekedcsakRia 

Aranyosra sikeredett az első évad, bár vannak benne olyan részek, amiket szerintem egy kicsit túltoltak. Összességében viszont kellemes szórakozást nyújtott. Tetszettek a ruhák, a zenék, és a látványvilág is. Kedvenc szereplőt pedig nem igazán tudnék választani, ugyanis nagyon kedveltem Gabriel, Pierre, Mindy, Luc és Julien karakterét is.

Keikorca

Remek kikapcsolódás, olyan könnyed, hogy az embernek kedve támad zsinórban „ledarálni” az egészet. Viszont épp ezért ne várjunk nagy dolgokat tőle, még a Szex és New Yorkban meglévő Carrie-s eszmefuttatások is hiányoznak. Helyette Párizs viszi a prímet, meg a szórakoztató sztori. Talán kicsit túlzásnak éreztem ezt a laza életet, mert a sorozat alapján elég könnyű és jó kis munka ez, már-már fényévekre van a „valóságtól”. Mintha csak szegény Mindy és Gabriel tudnák mi a való élet. Ennek ellenére azonban az egyik legjobb karakter szerintem Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) volt, igazán izgalmas és jól megírt szerep az övé.
Kíváncsi vagyok a folytatásra.

julcseee

Cuki minisorozat, kifejezetten örömteli hogy egy rész csak fél óra :D
Sosem voltam Párizsban, de régóta vágyam eljutni, így mindenképp meg akartam nézni, ráadásul csak jókat olvastam róla.
Sztori nagyjából annyi, hogy a munkamániás amerkiai lányt kihelyezik Párizsba, nem beszéli a nyelvet, de nagyon meg akar felelni, mindenkinek.
Nyilván van szerelmi szál, és huh most el kell gondolkodjak hogy meleg szál is volt-e, most nem jut eszembe (létezik hogy nem volt benne?? hihetetlen :) ) A párizsiak teljesen más kultúrájához való alkalmazkodás, egy kis marketing , egy kis (na jó sok!) divat, influenszerkedés, barátkozás..
Aranyos volt.

Chili87

Imádtam! Rengeteget nevettem rajta, és külön piros pont, hogy ~ félórásak a részek. Lily-vel a főszerepben nem is volt kétségem, hogy jó lesz a sorozat. Bár én nem viselek olyasmi ruhákat, mint Emily, de a ruhatárát imádtam! *-* Álmai munkáját csípte meg Párizsban, mivel a Chicagoban lévő főnöke sajnos nem tudott elutazni. Ám francia nyelv hiányában elég problémás és néha vicces helyzetekben találja magát. XD
Nem olyan hű de epic sorozat, de egy péntek esti netflixezéshez tökéletes. :) Popcornt valaki? ;)
Mikor jön a folytatás?

Barby2005 

Én ezt nagyon szerettem :D napokig nem mertem rákattintani, féltem, hogy újabb bugyuta, szerelmes, romkom. De némileg tévedtem. Néhol bugyuta, néhol szerelmes romkom hatású is, de én nagyon élveztem, tökéletesen kikapcsolt, két nap alatt ledaráltuk az 5-5 részt és közben nagyon jól is szórakoztam. A szereplők egytől-egyig szerethetők, még akkor is ha nagyon próbálnak szemét szerepet felölteni. Ugyanannyira kedveltem Sylvie-t is, mint ahogy Gabrielt, Luc-ot, Antoine-t vagy Julient. (Úristen Julien! Az, ahogy ezt a pasit felöltöztették ebben a 10 részben, hát kivoltam. Eszméletlenül tetszettek a szettjei!) Szóval jó volt! Jöhet a kövi évad :D

Könyves_Flóra

Mostanában azt vettem észre, hogy nem feltétlenül olyan filmeket és sorozatokat nézek amik a várólistámon vannak, hanem azt amit a legtöbbször feldob a netflix. Na ezzel is pont így voltam, és láss csodát pár nap alatt ledaráltam. Egy évad után nem merek még ilyet mondani, de valamennyire kedvenc is lett belőle. Most legszivesebben azonnal indulnék is Párizsba, de mivel nem tehetem lehet inkább ujranézem az egészet. :D Nem egy tökéletes, eget rengető történet, az biztos. De van mikor az ebernek pont egy ilyen bájos egyszerűségre van szüksége.


Népszerű idézetek

namelesshaker 

Emily: Az derült ki,hogy egyetlen embernek sikerült ágyat berakni a Louvre-ba, Beyoncénak.
Mindy:Ja nyilván. Beyoncé sokkal többet ér a Mona Lisánál.

1. évad 5. rész – Hamis barátok
Répási_Évi 

Sometimes the best relationships are complicated.

interstellarcloud 

Mindy: Your English is just as confusing as your French.
Emily: Yeah, I feel stupid. In both languages.

1. évad 5. rész – Hamis barátok
1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján