Emily Párizsban (2020–) 329

0 díj · 2 jelölés · Snitt-díj-jelölt 2022

Emily, az ambiciózus chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, ahol a munka, a barátok és a románc között keresi a tökéletes egyensúlyt.

angol · magyar
angol · magyar
angol · magyar

Képek 27

Szereposztás

Lily CollinsEmily
Ashley ParkMindy Chen
William AbadieAntoine Lambert
Jean-Christophe BouvetPierre Cadault
Bruno GoueryLuke
Claude PerronPatricia
Elizabeth TanLi
Natascha WieseCelia
Aleksandra YermakKlara
Samuel ArnoldJulien

További szereplők

Kedvencelte 89

Várólistára tette 172


Kiemelt értékelések

Theana 

Ez a pár rész maga volt Párizs. Ha van olyan hangulat, hogy Párizs, akkor ez az.
Az első pár részről azt gondoltam, hogy egy újabb buta Netflix-gyártmány, de amint elengedtem mindenfajta előítéletemet és felszálltam a Párizs-vonatra, teljesen magával ragadott és baromi jól szórakoztam. Lily Collins nagyon gördülékeny Emily, minden viszonya ellenére én megkedveltem, ráadásul mese szép és rettenetesen kreatív ruhatárat készítettek neki. A mellékszereplők szerepét is teljesen jól eltalálták, nem kellett több vagy kevesebb belőlük. Tetszett a sorozat finom (néha több) humora, és végig izgalmas maradt a gyakori képváltás és pörgős cselekmény miatt, de Párizs tud valaha is unalmas lenni? I don't think so.
Egyetlen kifogásom, hogy Emily rengeteg sráccal kikezdett/srác jött vele szembe, de hát egy szempontból ez is hozzátartozik, ahhoz az úgy nevezett Paris-moodhoz, amit összességében hihetetlenül jól átadott, ezért nem is bolygatnám. Nekem ennyi dráma elég is volt, így a második évadra nem várok, de ez a 10 rész tényleg jó volt.
Mikor mehetek én is megint? :(

3 hozzászólás
Chriss 

Aranyos sorozat, sok jó pasival :) Érdekes, mennyire más az európai és amerikai kultúra, értékrend, felfogás. Nehéz megtalálni az arany középutat, de nem lehetetlen. Lily Collinsnak nagyon jól áll Emily karaktere. Sajnálom, hogy Párizst rosszkor ismertem meg, nem akkor kellett volna odamennem, amikor… így lehet, más lenne róla a véleményem, de az első benymás sajnos gyökeret vert bennem, és az nem volt túl pozitív. A felvételek csodálatosak voltak, és én adnék egy esélyt ennek a Párizsnak is :D Persze lehet, hogy át lett teleportálva a kötelező amcsi happy end, de valamiért mégis működött. A kedvencem Mindy volt, annyira szépen énekelt, Camille-t viszont sajnálom :(

Szeszj 

Imádtam, nekem Párizs mindig is szerelem város volt, ott szeretem volna élni gyerekkoromtól fogva, mindent imádtam benne, és még mindig így van, bár mostanában már Olaszország van az első helyen, de rájöttem hogy Párizs marad a szerelem városom. Főleg hogy most megnéztem a sorozatot, legszívesebben már holnap repülőre ülnék! :D
Nagyon jól hozza a francia életet a sorozat, Emily által mi is bele kóstolhatunk a finom ételekbe, a gyönyörű helyekbe és az érdeke Franciákba is.
Gyönyörű tájképek voltak, csak ámultam milyen gyönyörű. ❤❤
A történet is jó, kis aranyos rengeteg bonyodalommal. Gyorsan darálható sorozat.
A főszereplők is jók, én mindig is bírtam Lily Collins-t és itt se csalódtam benne. Nagyon jól játszotta a szerepét. Igazából mindenkit bírtam, sőt nagyon érdekesek voltak a szereplők. Kedvencem Emily és Mindy. De imádom Luc és Julient is, meg persze Sylvie-t is. Gabrielről meg nem is beszéljünk. :D
Emily ruhái pedig fantasztikusak. Gyönyörűek.
Alig várom a második évadot, mik lesznek még itt. :D Új kedvencet avattam az már biztos! :D ❤
https://64.media.tumblr.com/870bb52a0319947fbc399ff3b44…
https://news24viral.com/wp-content/uploads/2020/10/Emil…
spoiler
https://64.media.tumblr.com/8e84356b635600f9e32144da2bd…

Haspók 

Könnyed, aranyos, hamar darálható, de tele van sztereotip karakterekkel, limonádékba illő történettel. A látvány és Párizs viszont elkápráztató. A karakterek minden sablonosságuk ellenére is szerethetők, szóval nem is panaszkodom tovább.

Echo

Jó gyorsan ledaráltam ezt a sorozatot. Gondolom azért mert elég könnyed és aranyos, gyorsan lehet haladni vele. Sejtettem hogy jó véleménnyel leszek róla,hisz Lily Collinsnak jó filmjei szoktak lenni. A történet kiszámítható volt,de legalább vicces és aranyos volt. A szereplők nagyrésze szerethető volt, nem is tudok egyet se akit utálnèk.

Sister

Eteti magát, semmi kétség! :)

Nyilván Párizs lopja el a showt, de a szereplők, a ruhák és a zenék is épp annyira szerethetőek. Szerintem Emily kifejezetten szimpatikus főhős, akinek a néző akaratlanul is drukkol. Amerikai lányként folyton meg kell küzdenie a franciák (főleg a párizsiak) felsőbbrendűségével, de bátran veszi az akadályokat, és bebizonyítja, hogy nem csak a cégnél, de a városban is helye van.

Örülnék, ha lenne második évad, mert még bőven lenne mit kibontani, arról nem is beszélve, hogy milyen függőben maradt a vége! Határozottan a folytatásért kiált. :)

KleineKatze

2. évad 10/4
Vagy kevesebb…

1. évad: 10/10
Ahh, ez nagyon aranyos volt.
Azt hiszem, aki ismeri a párizsiakat, tudott azonosulni Emily első napjaival megérkezése után. Micsoda egetrengető bűn úgy érkezni Franciaországba, hogy az ember nem beszéli a nyelvet! Aki járt Párizsban, ezzel biztos találkozott.
Emily pontosan abba az álombéli párizsi életbe csöppen, amire mindenki vágyik. Pain au chocolat reggelire, gyönyörű panoráma a városra, és… egy igen kedves szomszéd! :D
A tipikus „Ahh, franciák”-poénok mellett is egy nagyon szerethető sorozat volt, minden karakterével együtt (jó, Antoine-t felejtsük el…). Mindy-ről és barátnőiről azonnal a Kőgazdag ázsiaiak ugrott be. Sylvie-t nem lehetett nem szeretni, kiválóan hozza a francia Femme Fatale karakterét, Camille-t imádtam, nagyon kedves és nyitott volt, Luc és Julien rengetegszer vitték el a show-t, és Gabriel (ohh, sóhaj…)…
Elméletben egy sorozat, de inkább egy öt órás filmnek mondanám, mert naná, hogy egyben ledaráltam az egészet, és fel se tűnt, hogy eltelt az idő, automatikusan nyomtam a következőre.
Ugye lesz még egy évad?

2 hozzászólás
viky0222 

Nem tökéletes, nem is igazán különleges vagy kiemelkedő, és mégis nagyon megszerettem. Mondjuk biztos vagyok abban, hogy nagyon jó pillanatban sikerült a Netflixnek kiadni egy ilyen könnyed sorozatot, olyankor, amikor kb. mindenkinek leginkább szüksége volt rá. Nekem is.
Elég jól bemutatta az amerikai-európai (főleg francia) kulturális különbségeket, még ha a franciáknak ez nem is feltétlenül jött be. :D Szerintem amúgy igaza volt a sorozatnak elég sok mindenben.
Lily Collins nagyon jó választás volt Emily szerepére, szeretem a színésznőt is, és nem csalódtam benne itt sem.
Érdekes kérdéseket is felvet, mint pl. a szexi vagy szexista rész.
A ruhák és a tájak azok, amik végül teljesen meggyőztek, ami miatt teljesen bele lehet mélyedni, mert egyszerűen gyönyörűek. Igazi Párizs, úgy, ahogyan az kell.
spoiler

brena 

Hát ezer éve nem volt ilyen jó sorozat!Imádtam!jaj de várom a folytatást!!!!
Tiszta chick lit de a jó féléből!

Criala

Aranyos, könnyed, szórakoztató, tele szerethető karakterekkel. Nem ad semmi újat a sorozat, de mégis be tudja szippantani az embert.
Szörnyen irigylem Emily-t, amiért ilyen kreatív, pozitív, lelkes, türelmes, sugárzó és mindig mosolyog! Adhatna egy keveset magából! :D
Nagyon szerettem Mindy-t, ő lett a kedvenc karakterem. :) spoiler


Népszerű idézetek

namelesshaker 

Emily: Az derült ki,hogy egyetlen embernek sikerült ágyat berakni a Louvre-ba, Beyoncénak.
Mindy:Ja nyilván. Beyoncé sokkal többet ér a Mona Lisánál.

1. évad 5. rész – Hamis barátok
Fire_bird 

Emily: A cigaretta cukorbetegséget és rákot okoz.
Paul: Igen. Nos, a dohányzás élvezet. És mik lennénk élvezet nélkül?
Sylvie: Németek?

1. évad 1. rész – Emily Párizsban
Dorothie

Sylvie: Hát… Ez itt Gregory műterme.
Emily: Hű, mint egy divat-főhadiszállás! Érzem a kreativitás szagát.
Sylvie: Nem, ez marihuána, Emily.

3. évad 7. rész – Hogyan veszítsünk el egy tervezőt 10 nap alatt
Coralie 

Emily: A nem döntés is döntés?
Tanárnő: Kitűnő!
Emily: De mit jelent ez?
Tanárnő: Egek! Mi is az egzisztencializmus? Hallottál már Sartre-ról? Szerinte az ember döntésre van kárhoztatva, hogy meghatározza magát egy szabályok nélküli világban. A nem döntésnek is van következménye, tehát döntés.
Emily: De honnan tudjuk, hogy jó döntés?
Tanárnő: Nincs jó vagy rossz. A meggyőződéseink alapján döntünk és élünk.

3. évad 1. rész – Két szeretőm van
Christinewinchester 

Emily: I'm not somebody who can share a crepe. I need the whole crepe.

1. évad 7. rész – Francia befejezés
interstellarcloud

Mindy: Your English is just as confusing as your French.
Emily: Yeah, I feel stupid. In both languages.

1. évad 5. rész – Hamis barátok
1 hozzászólás
S_Bíborka 

Luke: Ha az éltere gondolok, a halálon elmélkedem. Szerintem az igazi életünk fent van. De az örökkévalóság nagy részét lent töltjük.
Emily: Szóval hiszel a túlvilágban?
Luke: A túlvilág!

2. évad 3. rész – Boldog szülinapot!
Fire_bird 

Emily: Hihetetlen, hogy délelőtt iszom.
Mindy: Nem gond, ez Sancerre. Reggelizőbor.

1. évad 3. rész – Szexi vagy szexista

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján