Szex és New York (Szex és New York) (1998–2004) 273

7 díj · 6 jelölés

A csípős nyelvű újságírónő, Carrie hetente jelentkezik társasági rovatával New York egyik legolvasottabb lapjában, s pikáns részletekkel szolgál az aktuális divatról, a nagyvárosról és férfiairól, illetve vérmes asszonyairól. Charlotte házassága kudarca után munkát vált. A sikeres vállalkozó… [tovább]

Képek 15

Szereposztás

Sarah Jessica ParkerCarrie Bradshaw
Cynthia NixonMiranda Hobbes
Kim CattrallSamantha Jones
Kristin DavisCharlotte York
Chris NothMr. Big
David EigenbergSteve Brady
Kyle MacLachlanTrey MacDougal
John CorbettAidan Shaw
Evan HandlerHarry Goldenblatt
Jason LewisJerry "Smith" Jerrod

További szereplők

Kedvencelte 169

Várólistára tette 124


Kiemelt értékelések

agi89

12 éves korom óta szeretem.
14 éves korom óta imádom.
17 éves korom óta az egyik legkedvencebb sorozatomnak mondom.

Blissenobiarella 

Valahogy úgy voltam ezzel a sorozattal évekig, hogy akár vasvillával is kergethettek volna, akkor se néztem volna meg soha egy teljes részt belőle. Aztán a párom (aki amúgy férfi) meggyőzött, hogy neki ez a második kedvence a Szívek szállodája után (ami ellen szintén be vagyok oltva, de már több, mint tíz részt legyűrtünk) , kezdjük el nézni együtt, szeretni fogom.
Igaza lett.
Pár hónap alatt lezavartuk az egészet, igazi maratonokat tartottunk, és imádtam. Bár engem Carrie sokszor idegesített a nyafogásával, de amúgy hibátlan az egész.
Ja, és a végén persze még el is pityeredtem, úgyhogy azóta is ezzel csúfol.

2 hozzászólás
Marcsi0603 

Még csak a 4. évadnál járok, de írom az értékelést: nem szeretem ezeket a nőket. Ha az ember elengedi magát, akkor jókat lehet nevetni egy-egy poénon, de azon nem csodálkozom, hogy a 4 barátnő nehezen talál kapcsolatot, mert ha van nekik, szépen el is rontják. Carrie és Big kapcsolata számomra nyűglődés, Mirandát ellenszenvesnek találom, Charlotte-ot meg hülyének. Samantha az, aki nagyjából rendben van, ő legalább tudja mit akar, de őt sem szeretem igazán. Mivel láttam a két nagy filmet, tudom, nagyjából mi lesz, csak az addig hátralévő út a kétséges. Eddig nem igazán kedves nekem ez a sorozat.

Eszter01

Kedvencem Miranda es Steve, SJP-tol falra maszom, foleg, ha fut. Marpedig minden reszben muszaj futnia par lepesnyit.

Osli75 

Régebben ha belefutottam, megnéztem az épp adott részt a tévében, ezért elég sokat láttam már belőle. Igazából nem csodálkozom, hogy mind a négy nő egyedül van, bár szerintem eléggé sarkítottak a karakterek. Nem mondom, hogy nem találnánk meg a valós életben a megfelelőjüket, de eléggé egysíkúak. A sorozatot azért bírom és mulatok rajta, vagy szenvedek velük. Carrie és Big kapcsolata egy vicc. Olyan jók lehetnének együtt… néha megpofoznám őket, hogy kapjanak észbe, bár inkább Carrie viselkedését nem értem sokszor. Az az érzésem, hogy ők nem 30-40 éves korosztály, hanem inkább 25 évesek kb. Kivéve Samantha. Ő korabeli érettségű karakter. :D

NaNa_88 

Megunhatatlan beszólások, örökzöld riposztok. Kalandok, csalódások, szerelmek, nagy Ő-k.

Dorka 

Régen tetszett, csajos volt. Aztán nem bírtam egy részt sem végignézni, aztán mint „klasszikust” rávettem magam, próbáljuk meg még egyszer. Egészen belejött és sok klassz rész volt benne, de azért mégis rém idegesítő volt, mennyire gyermetegek, gyerekesek a főszereplők. Inkább huszonévesekként viselkedtek, nem harmincasokként. Alapból azt gondoltam volna, Charlotte lesz a kedvencem, mert ő a romantikus, de inkább idegesített sokszor a hülyesége (meg ki tudja, lehet, az eredeti hangja nem ilyen bárgyú). Inkább Miranda jött be. Amúgy mind a négyüknek voltak jó pillanataik, időszakaik. A sorozat végére egészen belejöttek, egészen felnőttek. Na, azokkal a karakterekkel lett volna érdekes továbbnézni a sorozatot. Lehet, beképzelten hangzik, de addigra értek el a szintemre. (Igen, ez beképzelten hangzik, sebaj.) Ja igen, egy csomó pasit úgy kaszáltak el, hogy igazán meg se próbálták velük a kapcsolatot… nem is nagyon értettem, miért lett vége.
Szóval általában kellemes szórakozás volt, néha fájt, örülök, hogy megnéztem és tudok róla véleményt mondani, de még egyszer nem hiszem, hogy így egyben megnézném.

Baranyi_Nagy_Betti 

Néha egy kicsit sok, néha egy kicsit kevés, de attól még nem tudtam nem végig nézni. Szerettem nagyon annak ellenére, hogy voltak benne lapos részek, amikor nagyon fáradtnak éreztem, a vége nagyon szép lett és végül nagyon hozzám nőttek a szereplők.

Beriniki

Eléggé nehézkesen kezdődött a kapcsolatom ezzel a sorozattal. Barátnőmnek nagy kedvence volt, gondoltam adok neki egy esélyt. Megnéztem az első részt és el voltam borzadva, hogy ugyan már mi ez, kinek tetszik ez? Mert valljuk be, az első rész egy nagy bukás…. Aztán egy kb fél éves pihentetés után adtam neki egy második esélyt. Túljutottam az első 1-2 részen és onnantól kezdve nem volt leállás. Két hét alatt ledaráltam az egész sorozatot és ami a legnagyobb poén, hogy a párom is imádta! Köztudott, hogy semmi romantikus, csajos filmre nem vehető rá, de mivel nem voltam hajlandó mást nézni, így kénytelen-kelletlen leült mellém….a végén még ő mondta, hogy jöjjön még egy rész :D Mondanom sem kell samantha és az aranyköpései lette a kedvence ;) Ahogy nekem is :)


Népszerű idézetek

Mentavirág

Samantha: Hű, de szexis!
Carrie: Hű, de pap!
Samantha: Hű, de szexis pap!

4. évad 1. rész – Agónia és extázis
1 hozzászólás
Ninácska

Szépnek lenni olyan, mint egy Central Parkra néző lakás. A legkevésbé sem fair és általában azoknak jut, akik a legkevésbé sem érdemlik meg.

1. évad 2. rész – Modellek és halandók
Mentavirág

Charlotte: Milyen igazságtalanság! A szakítás után a nők még évekig töprengenek azon, hogy mit csináltak rosszul, a férfiak pedig: „Ennyi volt, lépjünk tovább!”

3. évad 18. rész – Kukorikúúú
Mentavirág

Miranda: Ébredj fel végre! Hányszor akarsz még csalódni ebben a férfiban? Rossz hatással van rád! Ahányszor csak a közelébe kerülsz, kétségbeesett, bizonytalan, gyenge áldozattá válsz, és ami a legbosszantóbb az egészben, hogy utána mindig visszamész hozzá.

3. évad 18. rész – Kukorikúúú
Mentavirág

Miranda: Irigylem a férfiakat, hogy csak úgy továbblépnek!

3. évad 18. rész – Kukorikúúú
Mentavirág

Carrie: A keresztrejtvényt könnyebben megfejtem, mint az embereket.

1. évad 4. rész – Fiatalok és lelkesek
Mentavirág

Samantha: Nézd: épp olyan elcseszett a lelki világunk, mint a tiéd. Vak vezet világtalant.

2. évad 13. rész – Felnőtt játékok
Mentavirág

Dennis: Imádom, hogy ilyen szikrázó vagy!
Charlotte: Ha szikrázni akarsz, nyúlj a konnektorba!

3. évad 7. rész – Könnyű prédák
Mentavirág

Samantha: Mindegy, hogy mennyi mindened van. Ha nincs egy férfi, aki igazán szeret, szart sem ér az egész.

3. évad 10. rész – Mindent vagy semmit
Mentavirág

Charlotte: A lelke mélyén minden nő azt szeretné, ha megmentenék.

3. évad 1. rész – Nem zörög a haraszt

Folytatása

Összehasonlítás

Szex és New York


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján