Szex és New York (Szex és New York 1.) (2008) 168

Sex and the City
145' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték

Carrie boldogan él Biggel, már az esküvő is ki van tűzve. Ám a nagy napon Carrie egyedül marad az oltár előtt, 200 ember szeme láttára. Barátnői, Samantha, Charlotte és Miranda a végső összeomlás elkerülése érdekében elcipelik Mexikóba, hogy ott aztán visszarázzák bele az életet. A négy rámenős,… [tovább]

angol

Képek 10

Szereposztás

Sarah Jessica ParkerCarrie Bradshaw
Kim CattrallSamantha Jones
Kristin DavisCharlotte York
Cynthia NixonMiranda Hobbes
Chris NothMr. Big
Candice BergenEnid Frick
David EigenbergSteve Brady
Evan HandlerHarry Goldenblatt
Jason LewisSmith Jerrod
Willie GarsonStanford Blatch

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 47

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Szeretem ezt a filmet de néha Samantha és Charlotte nyavalygása idegesítő volt, még Carrie beszéde is irritált mikor nyávogó hangon megszólalt. De egyébként nagyon szeretem vicces és szórakoztató a film. Sorozatban sose néztem még meg egy részt sem, de nekem így is tetszett. Néha egész jókat kuncogtam ezeken a nőkön, a négy csaj közül Miranda tűnt értelmesebbnek, az ő hangja kevéssé volt irritáló.

Pandalány

Olyan jó film!Visszaadja a sorozat hangulatát, a karakterek nem ütnek el a sorozattól, a zenéket imádom benne.
Odavagyok Jennifer Hudson karakteréért is, rengeteget hozzátesz a történethez.
Ez az egyetlen, igazi film, a folytatása már egy kicsit átesett a ló túloldalára.
Időről időre újra kell néznem ezt! ♥

1 hozzászólás
Papillon_εïз 

Imádom ezt a filmet, akárcsak a sorozatot (bár kissé kiábrándító, hogy a színészek a koruk ellenére fiatalabbnak akarnak tűnni)! Carrie-t a sorozatban sem igazán szerettem, úgy itt is kissé túltolja, amíg spoiler. Kicsit meg is sajnáltam, és teljesen együtt éreztem vele.
A kedvenc továbbra is Samantha, de Charlotte hülyeségeit is imádtam. Itt Miranda nekem annyira nem jött be, mint a soriban. Számomra más volt.
Összességében ez egy méltó lezárása lett volna a sorozatnak, de jött a második rész, amivel már annyira nem értettem egyet…

Dorka 

Először jobbnak tűnt, mint amire számítottam, aztán a végével azért kissé lerontották a sztorit. spoiler

KyKy

Nem vagyok túl nagy Szex és New York rajongó, de a sorozatot is végignéztem és a filmeket is láttam már nem egyszer. Igazság szerint nem nagyon értem a sok negatív kritikát, mert egyáltalán nem rosszabb, mint a sorozat vagy ilyesmi (és szerintem a 2. része sem), elég sok minden történik benne, szóval tényleg akár elmehetne kicsit jobban kifejtve sorozatnak is, de nekem összességében tetszett, szórakoztató, megnevetett, ennél többet nem is várok a filmtől.

Kiskakukk 

Azt hiszem, nem én vagyok a célközönség… Ezzel a négy ripacs nővel meg az állandó flancolásukkal egyáltalán nem tudtam azonosulni. És azok a ruhák, magasságos egek…

Kriszta

Néztem, néztem, de csak nagyon-nagyon ritkán tudtam azonosulni a szereplők problémáival. Ez számomra egy tök idegen világ, amihez semmi közöm.

NaNa_88 

A sorozatnak gyenge utánzata, de az ezt követő filmet figyelembevéve még mindig élvezhető. Ezen legalább tudtam nevetni egy jóízűt. Nyilván nem is szabad a sorozattal párhuzamot vonni, hiszen más műfaj. Erre az első filmre még rámondom, hogy ok. Többször is láttam már, de kedvenc nem lesz. Akkor vettem ki a tokjából, ha a sorozatba nem akartam belekezdeni, de azért egy kicsit hiányzott Manhattan.

Sister 

Bevallom, többször is láttam már. Sokáig ódzkodtam tőle, mert féltem, hogy túlzásba esnek a szex jeleneteket illetően. Meglepően kevés jutott a filmbe, és inkább a szerelemre, a házasságra, illetve a barátságra hegyezték ki. Valahol ez egy nagyon idealizált világ, keveseknek adatik meg, hogy zsebből kifizessenek egy eredeti Louis Vuitton táskát, de attól még kellemes, pozitív hangulata van a filmnek. A vége azért megható, ahogy a négy lány 20 év után is ilyen jó barátságot ápol. :)

agi89

A sorozatot imádom.
Nagyon vártam a filmet.
Valahol csalódtam, de amúgy meg mégis imádtam.


Népszerű idézetek

Mentavirág 

Carrie: Ne hagyd, hogy a félelem tönkretegye a boldogságodat, jó?

Néda

Mr. Big: Örökké a tiéd. Örökké az enyém. Örökké a miénk.

Néda

Carrie Bradshaw, életem szerelme, leszel a feleségem?

Néda

Samantha: Öreg cseresznye, nem vén csoroszlya.

Néda

Az 50 az új őrület! Ránk, és a következő 50-re!

Néda

Carrie: A szerelmet tudni kell viselni, és ez az egyetlen márka, ami sosem megy ki a divatból.

Néda

Nem minden szerelmi történetből lesz nagy regény, de egy novella is lehet épp oly izgalmas.


Folytatása

Összehasonlítás

Szex és New York


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján