Szex és New York 2. (Szex és New York 2.) (2010) 175

Sex and the City 2
146' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 15

4 díj · 4 jelölés

Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda készen áll az új kalandra! Szükség is van rá, hiszen a szinglilét megtestesítői az első mozifilm óta révbe értek. A nász persze csak a kezdet, köztudomású, hogy a boldogító igen kimondása után jönnek a házassággal, az anyasággal járó édes, ám egyhangú… [tovább]

Szereposztás

Sarah Jessica ParkerCarrie Bradshaw
Kristin DavisCharlotte York
Cynthia NixonMiranda Hobbes
Kim CattrallSamantha Jones
Chris NothMr. Big
David EigenbergSteve
Evan HandlerHarry
Mario CantoneAnthony
Willie GarsonStanford
Noah MillsNicky

További szereplők

Kedvencelte 43

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Nadja_Blue

A sorozatot szerettem, több részt újra is néztem és bár az első filmért sem rajongtam, ez mindent alulmúlt. Semmi szerethető nem maradt a szereplőkben, a viselkedésük miatt pedig már a néző érzi kellemetlenül magát. Az egész film tiszteletlen és nem is bugyuta, hanem egyszerűen hülye. Inkább nézzetek újra pár sorozatrészt.

KyKy

Azt gondolom, hogy ez a film sem rosszabb, mint a sorozat vagy az első rész, ugyanúgy vannak benne idegesítő részek, ahogy mindegyik feldolgozásban, szórakoztatónak szórakoztató, Abu Dhabi miatt baromi látványos és izgalmas, szóval nálam jól szerepel a film.

a_girl92 

Ez is olyan cuki aranyos mint az első ^^ igazi csajos film :)

Törpillaa 

Szeretem ezt a filmet de néha Samantha és Charlotte nyavalygása idegesítő volt néha még Carrie beszéde is irritált mikor nyávogó hangon megszólalt. De egyébként nagyon szeretem vicces és szórakoztató a film. Sorozatban sose néztem csak ezt és az első részt. Kicsit többet vártam volna ettől a résztől az első egy kicsivel jobban tetszett. Mirandát nagyon bírtam ő volt az egyetlen aki nem irritált még az okoskodásával sem, hogy mit tudott meg Abu-Dzabiról és a szokásokról. :)

Rekuuu663 

Szerintem jobb lett, mint az elso rész, jóval több poén volt benne.

Zoja009 

Ebből a részből nem sok maradt meg, lehetett rajta nevetni. Ja, tényleg a kotonos részre emlékszem. :D

Réci 

A filmek hangulata már nem hozza vissza teljes mértékben a sorozat feelingjét, de azért mindig jól esik kalandozni egyet ezzel a 4 nővel. A második film még rátesz egy lapáttal azzal, hogy Abu-dabi pompájából és furcsaságaiból is kapunk egy szeletet. Szóba jön a házasélet ellaposodása, hogyan tartsuk fenn a szikrát, úgy hogy közben megőrizzük önmagunkat, az anyaság, méltósággal megőrizni nőként az öregedést. Komoly témák azzal a kellemes Szex és New York ízzel vegyítve.
7 csillagnál többet nem adok, mert egyik film sem adott sokkal többet a nagy egészhez, mint amit a sorozat nyújtott. De legalább kicsit továbbgondolhattuk a történetet és ez mégis jól esett.
Ui: Szerintem elkoptatja a tv, annyiszor tűzik műsorra, hogy úgy érzed: „ már megint?”. De azér rendszerint még mindig leragadok rajta :-)

otaksa

A sorozatot is nagyon szerettem, ahogyan a filmeket is. Eszembe jutnak olykor részei, elgondolkodtató…

Zea

Nem szoktam negatív kritikát írni, de sajnos ennél a filmnél muszájnak érzem. Imádom a sorozatot. Anyummal bármikor meg tudjuk nézni és ha már többször láttunk is egy részt mindig tudunk rajta nevetni. Szeretem a humorát, a kicsit szerencsétlen, szerethető karaktereket, na és nem utolsó sorban a halványan a történet szálai közé belefonódott divatot. Hiszem, hogy Sarah Jessica Parker- nek tényleg ez volt „A” szerep, ahogy azt az egyik interjújában mondta. Szerettem a filmet is, mert jól lezárta a sorozatot. Tetszett, ahogy a sorozatból filmé nőtte ki magát. DE!!!!!!!!!!!!! És itt kell meghúznom azt a bizonyos vonalat, ami miatt az én agyamban csak egyetlen film készült ebből a sorozatból ééés punk – tum. Szavak nincsenek, mennyire szörnyű. Nagyon nagyon de nagyon sok filmet láttam de ennyire erőltetett történetvezetést ritkán látok. A karakterek mintha csak egy helyben topognának, senki és semmi nem viszi el a hátán a projektet. Mintha az egész sorozatot lehúzták volna a wc- n. Borzalom. ….


Népszerű idézetek

Mentavirág 

Carrie: Remélem, hogy a múltammal nem szúrtam el a jövőmet.

Mentavirág 

Carrie: Abban a pillanatban, mikor megcsókoltam, eszembe jutott, milyen voltam, amikor éjjel-nappal csak buliztam, mint egy eszelős… miközben csak Bigbe voltam szerelmes.

Mentavirág 

Carrie: Élvezem a fekete-fehér filmeket, de megnyugtató, hogy egy párkapcsolatba sokkal több szín belefér.


Hasonló filmek címkék alapján