Kedvencelte 4

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem a legjobb vígjáték, de azért lehet rajta jókat nevetni. Bírtam Amy karakterét, szórakoztató volt, bár egy kicsit nimfomán és túl sokat ivott is, de én bírtam. Voltak béna poénok, és mocskos beszólások is nem is kevés. Aaron is jó fej volt a maga módján, és Kim akit Brie Larson alakított is jó volt. Zenék is elég jók voltak, de a végét nagyon bírtam, amikor a dobbantóról egyenest a matracba vágódótt szegény Amy. :-D De legalább jó befejezés volt. :-D Nem tökéletes film, de azért nézhető. :-D

strangelove 

A „találd meg Tilda Swintont a képen” játékot elbuktam.

Debut 

Vígjátéknak pocsék, de szerintem ez inkább egy „coming of age” sztori egy kis romantikával nyakon öntve. A forgatókönyvvel voltak problémák és a „celebeket” is ki lehetett volna hagyni. Összességében kellemes csalódás, de csak egyszer nézős.

2 hozzászólás
ScarlettBlair

Úgy gondolom Brie Larson igazán megérdemelte az arany szobrocskáját, mert még ebben a bugyuta kis filmben is szuper volt. Vicces volt, mert a két óra alatt sorra jöttek a felismerések, hogy “te ez nem Kredenc (tudom, hogy nem így kell írni, csak mi így hívjuk) a Legendás állatokból? Oké ő most tényleg Tilda Swinton, és tényleg gyönyörű ? Szóval nekünk a film nagy része erre ment el. Amúgy volt benne egy-két poén, de nekem Amy se a filmben se egyébként nem túl szimpatikus. Aaront viszont bírtam, meg LeBront, na ők tényleg jók voltak. Egyszer nézős :)

Lili98

Nekem tetszett.:)
Azért tudtam rajta valamit,de van egy olyan érzésem,hogy szinkron nélkül jobb lett volna.:)
A vége nagyon tetszett!:)
Ennek a filmnek köszönhetem,hogy megismertem az Uptown girl-t. Azóta is ezt hallgatom.:)
https://www.youtube.com/watch…

Sajnálom,hogy az ilyen típusú zenék már nem mindenkinek tetszik,pedig én ezt sokkal jobban preferálom,mint ezeket a mai düc-düc „zenéket”…

Pandalány

Szögezzünk le valamit: a film első fele elég rémes – az első értelmes pillanata a filmnek a 23. percnél volt, amikor Amy meglátogatta az apját az intézetben –, de a második fele sokat javít rajta, egész tűrhető befejezéssel.
Felcsillant a szemem, amikor megláttam Daniel Radcliffet a filmbeli mozivásznon. Pottikám mibe keveredett! :D ♥
A káromkodás úgy látom, hogy még mindig menőnek és viccesnek számít Amerikában. Sajnos. Nekem nem jött be. De volt egy-két egész jó pillanat azért.
Komolyan Ezra Miller is szerepel ebben a filmben?Mik vannak! ♥
Egy csillaggal többet adtam rá, mint a tegnapi A lánybúcsú filmre, mert a sztori értelmesebb volt.
Áldom az eszemet, hogy moziba nem ültem be ezért a filmért.Pénzpazarlás lett volna.

Blissenobiarella 

Jól szórakoztam a film alatt, de amúgy tipikus példája hogy nem tudjuk eldönteni, hogy a film vicces legyen vagy romantikus. A második felében jóformán alig van poén, és nekem a vége is satnya volt. Két órás a film, de a cselekmény így is elkapkodott, szóval összességében egynek jó volt, de lehetett volna ezt sokkal jobban is.

Kontra_Judit 

Ez a film, tényleg kész katasztrófa :) Miközben iszonyúan komoly háttér-mondanivalója van – párkapcsolat komolysága, gondjai bújnak meg benne, hogyan fogadjuk el a másikat, hogyan engedjük el saját hibáinkat – annyi hülyeséget közvetít, hogy sokszor a fejemet fogtam és fájt :D
Nem voltak túlságosan szimpatikusak a szereplők, a végére kezdtem őket megkedvelni.
Ezra Miller figurája eszméletlen volt, azon besírtam…üss meg! A tiltószavam: ananász :DDD

ÁrnyAngyal 

Nem is tudom mit mondjak. Olyan furán indult. De aztán mégis sikerült belemerülnöm az egész történetbe és megtetszett. Nem azt mondom, hogy valaha újra fogom nézni, mert nem valószínű, de egy alkalmas filmre jó volt. Talán ha más színésznő játszotta volna Amyt akkor jobb lett volna, nem tudhatom, de ez a színésznő annyira nem jött be :/

Rebane 

Nagyon bírom Amy Shumert, szoktam nézni a sorozatát és a stand-upos fellépéseit is, ott ez a fajta humor jobban üt, mint filmben. Nem mindenből lehet filmet csinálni, pláne kétórás filmet. Más műfaj.
Meg kicsit kiábrándító volt a már ismert történeteket visszahallani a filmben.


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

Amy: Alhatnánk valami kevésbé péksüteményes pózban?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján