Kedvencelte 5

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem a legjobb vígjáték, de azért lehet rajta jókat nevetni. Bírtam Amy karakterét, szórakoztató volt, bár egy kicsit nimfomán és túl sokat ivott is, de én bírtam. Voltak béna poénok, és mocskos beszólások is nem is kevés. Aaron is jó fej volt a maga módján, és Kim akit Brie Larson alakított is jó volt. Zenék is elég jók voltak, de a végét nagyon bírtam, amikor a dobbantóról egyenest a matracba vágódótt szegény Amy. :-D De legalább jó befejezés volt. :-D Nem tökéletes film, de azért nézhető. :-D

Békacica 

A filmmel kapcsolatos benyomásaim:
Félek az olyan arcberendezéstől, ami Bill Hadernek van. Komoly horrort tudok elképzelni úgy, hogy ő a szörny, de egy gramm smink sincs rajta.
Amy Schumer karaktere nagyon eltalált, az egész film történetén, a karaktereken érződött a valóságalap. Közben persze az egész ki van sarkítva. Minimálisan voltak azért benne erőltetett részek, fájó poénok.
John Cena karaktere az konkrétan fájt, már azt vártam végül, hogy valahol egy melegbárból jön majd ki a szakítás után, és próbálja kimagyarázni magát, amikor hirtelen szembetalálkozik Amyvel…
Végül sikerült rájönnöm magamtól, hogy kit alakít Tilda Swinton, de nagyon nehéz volt.

Összességében, ha Amy Schumertől kéne ajánlanom egy filmet, akkor kapásból a Kész katasztrófát mondanám. Fiatal felnőtteknek párválasztás előtt, után és közben is kötelező spoiler.

strangelove 

A „találd meg Tilda Swintont a képen” játékot elbuktam.

Debut 

Vígjátéknak pocsék, de szerintem ez inkább egy „coming of age” sztori egy kis romantikával nyakon öntve. A forgatókönyvvel voltak problémák és a „celebeket” is ki lehetett volna hagyni. Összességében kellemes csalódás, de csak egyszer nézős.

2 hozzászólás
ScarlettBlair 

Úgy gondolom Brie Larson igazán megérdemelte az arany szobrocskáját, mert még ebben a bugyuta kis filmben is szuper volt. Vicces volt, mert a két óra alatt sorra jöttek a felismerések, hogy “te ez nem Kredenc (tudom, hogy nem így kell írni, csak mi így hívjuk) a Legendás állatokból? Oké ő most tényleg Tilda Swinton, és tényleg gyönyörű ? Szóval nekünk a film nagy része erre ment el. Amúgy volt benne egy-két poén, de nekem Amy se a filmben se egyébként nem túl szimpatikus. Aaront viszont bírtam, meg LeBront, na ők tényleg jók voltak. Egyszer nézős :)

liliannahorvath

Nekem tetszett.:)
Azért tudtam rajta valamit,de van egy olyan érzésem,hogy szinkron nélkül jobb lett volna.:)
A vége nagyon tetszett!:)
Ennek a filmnek köszönhetem,hogy megismertem az Uptown girl-t. Azóta is ezt hallgatom.:)
https://www.youtube.com/watch…

Sajnálom,hogy az ilyen típusú zenék már nem mindenkinek tetszik,pedig én ezt sokkal jobban preferálom,mint ezeket a mai düc-düc „zenéket”…

Pandalány 

Szögezzünk le valamit: a film első fele elég rémes – az első értelmes pillanata a filmnek a 23. percnél volt, amikor Amy meglátogatta az apját az intézetben –, de a második fele sokat javít rajta, egész tűrhető befejezéssel.
Felcsillant a szemem, amikor megláttam Daniel Radcliffet a filmbeli mozivásznon. Pottikám mibe keveredett! :D ♥
A káromkodás úgy látom, hogy még mindig menőnek és viccesnek számít Amerikában. Sajnos. Nekem nem jött be. De volt egy-két egész jó pillanat azért.
Komolyan Ezra Miller is szerepel ebben a filmben?Mik vannak! ♥
Egy csillaggal többet adtam rá, mint a tegnapi A lánybúcsú filmre, mert a sztori értelmesebb volt.
Áldom az eszemet, hogy moziba nem ültem be ezért a filmért.Pénzpazarlás lett volna.

Blissenobiarella 

Jól szórakoztam a film alatt, de amúgy tipikus példája hogy nem tudjuk eldönteni, hogy a film vicces legyen vagy romantikus. A második felében jóformán alig van poén, és nekem a vége is satnya volt. Két órás a film, de a cselekmény így is elkapkodott, szóval összességében egynek jó volt, de lehetett volna ezt sokkal jobban is.

Kontra_Judit 

Ez a film, tényleg kész katasztrófa :) Miközben iszonyúan komoly háttér-mondanivalója van – párkapcsolat komolysága, gondjai bújnak meg benne, hogyan fogadjuk el a másikat, hogyan engedjük el saját hibáinkat – annyi hülyeséget közvetít, hogy sokszor a fejemet fogtam és fájt :D
Nem voltak túlságosan szimpatikusak a szereplők, a végére kezdtem őket megkedvelni.
Ezra Miller figurája eszméletlen volt, azon besírtam…üss meg! A tiltószavam: ananász :DDD

Fummie

Egynek elment, de nem dobtam tőle akkora hátast, mint ahogy arra számítottam.


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

Amy: Alhatnánk valami kevésbé péksüteményes pózban?

Bogesxd 

Amy: Nem tudom, miért kezeljük hősként ezeket a sportolókat, csak mert gyorsan tudnak korizni, vagy a hálóba tudják rúgni a labdát. Nekem ez fura. Már elnézést, de szerintem a sport az hülyeség, és mindenki aki szereti, az egy kicsit alsóbbrendű ember, és kevésbé intelligens.

Bogesxd 

Aztán egy sziklán csókolóztunk. Tudjátok, hány hajléktalan szart már arra a sziklára?

Bogesxd 

Brodrick igazi mélyütést visz be. Nézzék, hogy hasít! Mint amikor meglógott a ferrarival


Hasonló filmek címkék alapján