Ahol a szivárvány véget ér (2014) 635

Rosie és Alex már 5 éves koruk óta a legjobb barátok, ezért biztos, hogy nem egymásnak lettek teremtve vagy mégis? Amikor szerelemről, az életről vagy a helyes döntésekről van szó, ez a kettő önmaguk legnagyobb ellenségei. Egy kínos fordulat 18 évesen, egy elszalasztott lehetőség, és az élet… [tovább]

magyar

Képek 16

Szereposztás

Lily CollinsRosie Dunne
Sam ClaflinAlex Stewart
Christian CookeGreg
Jaime WinstoneRuby
Suki WaterhouseBethany
Tamsin EgertonSally
Jamie BeamishPhil
Lorcan CranitchDennis Dunne
Ger RyanAlice Dunne
Lily LaightKatie (12 éves)

További szereplők

Kedvencelte 221

Várólistára tette 282


Kiemelt értékelések

Theana 

A hülye gondolataimmal leültem megnézni a filmet, és kicsit érzékenyebben érintett, mint vártam…
Őszintén szólva egy kicsit csalódott vagyok. Nagyon tetszett, hogy a(z) elcsépelt, sokszor látott barátság mégsem volt olyan tökéletes, mint azt a filmekben (általában) mutatják fiú és lány között. Mármint általában az egyik beleszeret, és elmondja neki, aki vagy viszontszereti, vagy jól pofon vágja, és azt mondja, hogy ez neki nem megy, és ő így nem tud élni Riverdale…. A másik változat, hogy a lány azonnal a nyakába ugrik. Aztán van a harmadik verzió, hogy mindkettő crusholt, de nem lép.

És itt valahogy olyan életszagú volt. spoiler Kicsit lassúnak éreztem, ahogy mennek a dolgok, történés történés hátán, nem nagyon tudtam, hová akar kilyukadni a dolog. Aztán talán az 56. percben rájöttem, hogy olyan valóságos. Nekem legalább is az volt. Szenvedtek, de megértettem. Majd a film utolsó 2-3 percében megjelent spoiler. De ezzel nekem elrontotta az egészet. Nem tudom, hogy a jelenlegi kedvem miatt mondom, de örültem volna, ha nem ilyen a vége.

És nagyon tetszett az operatőr munkája, gyönyörű volt. A zenék baromi jók voltak. Lily Collins, wow, le a kalappal.

Az pedig 100%, hogy a Katie&Toby dolog nem lehetett benne a könyvben. Nem olvastam, de ez nagyon filmiparnak tűnt… Elnézést, ha mégsem így van.

4 hozzászólás
Szeszj 

A könyv már nagyon régóta várólistámon van, mondjuk a film is, az elejét még régen láttam is de valahogy akkor nem jött be ezért abbahagytam, pedig elég nagy hülyeség volt most megnézve nagyon tetszett, rettentő aranyos volt és szívszorító ahogy spoiler! ^^
Lily Collins és Sam Claflin remekeltek, nagyon jól hozták a szerepüket! ^^
Biztos hogy ezután elolvasom a könyvet is! ^^

Zahra 

Annyira cuki Rosie és Alex párosa, tökéletesen összeillenek. Csak azt nem értem, miért tartott ennyi ideig, hogy rájöjjenek erre.
Sam Claflin nagy kedvenc, imádom a mosolyát és persze Lily Colins is jól alakított.

Nihilchan 

Nem olvastam a könyvet, pedig sokan ajánlották, szóval nincs összehasonlítási alapom. A történet nem rossz, bizonyos elemeit kifejezetten reálisnak, ebből adódóan pedig jónak éreztem, bár a főszereplőket nem sikerült megkedvelnem. Lily Collins gyönyörű, bájos arcával simán eladható volt a tinédzser lány, Sam Claflin viszont ebből a szempontból nem volt számomra túl jó választás. Sok érzelmet nem váltott ki belőlem, nem szeretem az ilyen jellegű drámákat, de egészen jól elvoltam vele a végéig. A lezárás viszont nem tetszett. Nem ritkán úgy érzem, mintha be lennék oltva a romantikus filmek ellen, szóval lehet, hogy műfajában ez egy nagyon klassz alkotás, de én hiába próbálkozok, nem igazán jön be ez a rengeteg könny és nyál.

NaNa_88 

Az a helyzet, hogy én eredetileg nem akartam megnézni ezt a filmet. :D Volt egy idő, amikor sokan nézték és akkor itt utána is jártam mi fán terem, de nem igazán fogott meg. Aztán szembejött velem úgy, hogy se ez a plakát, se magyar cím nem volt hozzá és felkeltette az érdeklődésem. Mégis csak a ruha teszi az embert. Vagy valami hasonló.
Lily Collins nem tartozik a kedvenceim közé, de azt kell mondjam itt semmi problémám nem volt vele. Nekem az mondjuk kicsit furcsa volt, hogy tinit is játszott a két főszereplő, bár Lily még a baba pofijával belefért, Sam Claflin már feltűnően nem tinédzser. A kusza haj sem segített rajta. :D
A könyv ismerete nélkül mondom azt, hogy tetszett. Nem tökéletes, de többször nézős is lehet nekem, ha úgy hozza a kedvem. Most nem áztattam el tőle a párnámat, de hát ez időzítés kérdése. Nagyon hangulatos, van kiknek szurkolni, van olyan, akit meg szeretünk utálni. Magamon is meglepődtem, amiért itt nem téptem a hajam, hogy miért nem sikerül már nekik összehozni a jó időzítést. Pedig általában ez nálam az idegtépő dolgok első 5 helyében benne van. spoiler

Szóval, végeredményben nekem ez egy pozitív csalódás volt, aminek nagyon örülök, mert mostanában nem volt ilyenben részem.

6 hozzászólás
Andi 

Nagyon szeretem Lily Collinst és Sam Claflint szóval nagy kedvencem lett ez a film.

liliannahorvath

Egyik kedvenc filmem. Már nagyon sokszor láttam.
Annyira kedves számomra. Szeretem.

NinaAva

Amióta kijött, évente megnéztem. És mindig más jelentéssel bírt számomra. Volt szép szerelmes sztori, szívet szaggató és megnyugvást hozó, felzaklató és vágyakat ébresztő. Aztán szép lassan kezdem úgy érezni magamat, mintha Rosie lennék, és lenne egy saját, külön bejáratú Alexem. Szeretném hinni, hogy tényleg ő az én igazi Alexem, és minden úgy lesz, ahogy lennie kell, mert bár eleinte úgy gondoltam, hogy a film túlságosan elhúzott, ma már pont így találtam tökéletesnek.

ellamuci 

Másodszor néztem a filmet, nem tudom megunni a történet. A film tökéletes, jók a szereplők! Minden percét élveztem. A könyvet még olvastam, tervezni fogom. :)

MLauri

Ááááá istenem, hát ez nekem naaagyon tetszett! Biztosan megnézem még a jövőben. Hihetetlen példája annak, hogy milyen, amikor két ember egymásnak lett teremtve. A pillangó effektus a világ legutálatosabb dolga egyébként ilyenkor. De aaa annyira imádtam, lehet, hogy a színészek miatt is elfogult vagyok de szerintem ez egy csodálatos történet volt! Imádtam!


Népszerű idézetek

Moira

– Hello! Dick vagyok.
– Hát persze, hogy az vagy!

Dariaa

A barátságod hozott színt az életembe, még a legsötétebb időszakokban is, és én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy kaptam ezt az ajándékot. Bízom benne, hogy nem tekintettem ezt természetesnek, de talán igen, mert néha nem látjuk, hogy a legjobb dolog, ami valaha is történhet velünk, ott ül az orrunk előtt. De jól van ez így, tényleg, mert rájöttem, hogy nem számít, hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy, én mindig őszintén, igazán, teljes szívemből szeretni foglak.

system456 

Ruby: Olyan felemelő érzés a barátodnak lenni. Ha sz@r történik az életemben, elég csak a tiédre gondolnom és más megvilágításba kerül az enyém.

Kontra_Judit 

Alex: A fiú-lány barátság néha túl komplikált, de tudod, hogy itt vagyok, ha beszélgetni szeretnél.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján