Szívek szállodája (Szívek szállodája) (2000–2007) 360

0 díj · 1 jelölés

Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseivel együtt élhetjük át a temperamentumos, vonzóan fiatal mama, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjait. Lorelai egy szállodában dolgozik menedzserként. Itt főszakács Lorelai legjobb barátnője, Sookie, aki él-hal a munkájáért, és ez gyakran… [tovább]

Képek 101

Szereposztás

Lauren GrahamLorelai Gilmore
Alexis BledelRory Gilmore
Scott PattersonLuke Danes
Melissa McCarthySookie St. James
Kelly BishopEmily Gilmore
Edward HerrmannRichard Gilmore
Keiko AgenaLane Kim
Liza WeilParis Geller
Jared PadaleckiDean Forester
Milo VentimigliaJess Mariano

További szereplők

Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Gilmore Girls – Szívek szállodája

148 tag · 78 karc · Utolsó karc: 2017. november 6., 14:00 · Bővebben


Kedvencelte 340

Várólistára tette 99


Kiemelt értékelések

Coffee

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, minden nyáron újranézem az összes részt. Ilyenkor mindig kicsit stréberebb akarok lenni annál, mint amilyen egyébként vagyok (voltam).

2015.07.09.
Az éves újranézések módszere: dvd-lejátszón, kb. 10 éves dvd-ket nézve. A férjem a haját tépi már attól, hogy – egyébként ő nem nézi, csak kényszerhallgatja – megállítom, röhögök, és: „Apa, figyelj kicsit, ez egy nagyon vicces rész lesz.” Vagy elindul egy rész, mondanak két mondatot, és: „Apa, majd ennek a résznek a végén ide tudsz figyelni? Hatalmas poén lesz!”. Többször teszi fel a kérdést egyébként, hogy ha kívülről tudom, akkor miért nézem újra, és miért nem csinálom azt, hogy lepörgetem magamban a vicces eseményeket, jókat röhögök filmnézés helyett is, és ugyanaz a hatás. Pedig nem…
A lányom mesét követel, mire a válaszom az újranézés idején: „Ó, kicsim, nem lehet, most Szívek szállodáját nézünk… Egy rész után egy mese. Jó így?” Általában belemegy.

ptagi

Könnyed, csajos, vicces, szórakoztató – azóta is keresem, mivel tölthetném be az űrt, amit hagyott maga után….

1 hozzászólás
NaNa_88 

Nem tudom mennyinél tartok az újranézéssel, de ez is egy olyan sorozat, amit életem végéig újra és újra meg tudok nézni. Az egész egy kerek történet, nem hagy megválaszolatlan kérdéseket. Kedves, vicces, okos, drámai. Megunhatatlan. :)

„Ha (…) megjelenik valakinek az életében, ott is marad örökre. Személyes tapasztalatból tudom, hogy ez mekkora ajándék.”

MFKata

Oké. Meg vagyok győzve. Imádom Lorelait, Roryt és Luke-t. És a stílusukat… pont ez kell most a lelkemnek :DDD

4 hozzászólás
Pandalány 

Olyan számomra ez a sorozat, mint egy menedék. Bármikor szívesen nézem, mert mindig felvidít, bármi is történt épp velem. Egyszerűen biztonságérzetet ad újranézni. :* Már nem számolom, hogy hányszor láttam, főleg az első négy évadot. Sorozatok jöhetnek-mehetnek, vannak nagy kedvenceim, de számomra mindig is a Gilmore girls marad a sorozatok sorozata.❤ Humoros, eredeti figurák, akik kicsit lököttek, kicsit furcsák, de végtelenül szerethetőek. A szórakoztatás mellett azonban megvannak benne az igazi érzelmek, a valóságos problémák, bonyodalmak és nehézségek.
A két főszereplő szerepére pedig tökéletesebb színésznőket nem is választhattak volna, mint Lauren Graham és Alexis Bledel. Olyanok, mintha a valóságban is anya-lánya lennének. :)
Elfogult vagyok a sorozattal, ugyanakkor számomra mindig az első 7 évad marad az igazi, a 10 év utáni 4 rész szerintem kissé félresikerült.

Valcsa

Éééés vége. Megint. :( Én úúúgy néztem volna ezt még évekig (új epizódokkal), komolyan kár, hogy csak 7 évad készült belőle. :( Ezt a 7 évadot viszont már nem is tudom, hányszor néztem újra: először középsulis koromban láttam, aztán elkísért főiskolára is (vittem magammal a koliba a dvd-lejátszómat :D), és most, „felnőttként” is gyakran előkerülnek ezek a dvd-k. :)
Engem ez az utolsó rész mindig úgy megríkat, nagyon hozzám nőtt mindegyik szereplő, ezt az epizódot meg mintha direkt erre hegyezték volna ki, hogy az ember vörösre bőgje a szemeit. :( A befejezéssel összességében én speciel elégedett vagyok, spoiler
Kedvenc részt tudnék mondani, sőt, CSAK kedvenc részt tudnék mondani, de ha ezt elkezdeném sorolni, akkor az egész napom rámenne erre az értékelésre… :D Egyszerűen imádom ezt a sorozatot, úgy, ahogy van.
Vicces, nőcis, könnyes-mosolygós, és nagyon emberi.

6 hozzászólás
Charityy 

Egyszerűen imádom. Végtelenül humoros és szeretnivaló.
Imádom az összes szereplőt egytől egyig. A lányok kávéimádatát, Emily-t, az egyetemi kalandokat, ahogy Rory felnő a szemünk láttára és ahogy a személyisége változik.
Nem tudok róla mit írni, csak dicsérni lehet ♥♥ Zseniális az egész sorozat, rengetegszer újranézős! Olyan jó felfedezni a közös tulajdonságaimat a lányokkal, az is meglehet, hogy sok mindent tőlük vettem át. Bár a könyv-, kávé- és filmimádatom már előtte is megvolt :D

Little_Sunshine 

Legkedvencebb sorozatom, a hibái ellenére is mindig meg tud nevettetni. Az első három évadot szeretem a legjobban, szinte már kívülről fújom, de sose fogom megunni. :)
(I ♡ Jess)

Emilie 

Elég ijesztő azt mondanom, hogy régebben akkora rajongója voltam a sorozatnak (még a sötét középkorban, amikor még a tévé volt a menő, és nem a facebook), hogy még egy találkozót is lemondtam miatta?

viky0222 

Tizenegy-kettő lehettem, mikor először láttam belőle részletet, valami már akkor megfogott benne, követtem a Viasaton, de sosem láttam az elejétől végéig folyamatban egészen mostanáig. Amikor elkezdtem, nem gondoltam volna, hogy ennyire sajnálni fogom, hogy a végére értem, ennyire vágyom majd a folytatásra. (Mert szerencsére az is érkezik. :D) A kezdet kicsit döcögős volt, tetszett, de Lorelai sokszor idegesített, aztán szép lassan újra beleszerettem a történetbe. Mindenki a szívemhez nőtt, jó döntés volt megnézni.
A karakterek közül nem is a két főszereplő volt nálam a fontos, hanem mindenki más. Luke, Babette, Miss Patty, Kikr (!!), Lane, és a többiek, akiket túl sokáig tartana felsorolni. Ők azok, akik igazán meghozták a vidámságot a napjaimba, a tyúk-kakas-tacskó párbeszéd egyszerűen zseniális volt (S07E15). :D
Rory pasijai közül Dean-t sosem kedveltem, most is csak egyre jobban és jobban utáltam, de nem tudnám megfogalmazni pontosan, miért. Régen Jess-t sem bírtam (jó hát, örök Team Logan vagyok xd), de most megláttam benne a jó dolgokat. Mint ahogy írtam, nálam Logan volt az abszolút befutó, egyszerűen imádtam. :)
A sorozat lezárását sosem szerettem, számomra nagy csalódás volt a spoiler, de most már, kicsit idősebben meg tudom érteni Rory döntését, bár a munkája is számomra hatalmas cscalódás volt. :D Viszont összességében szuperül sikerült a vége, pláne, hogy spoiler

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Valcsa

Lorelai: Ötéves koromban volt egy csúnya fülgyulladásom. Egy hétig feküdtem és nagyon szomorú voltam. Ezért erősen kívántam, hogy történjen velem valami csodálatos. Másnap reggelre leesett a hó. Biztos voltam benne, hogy egy jótündér csinálta nekem, ajándékba.
Luke: A szüleid soha nem meséltek az időjárásról?
(01x08)

Valcsa

Rory: Lane találkozni akart Toddal, nem mondta el otthon, ezért hallgattam, így neked sem kellett hazudnod.
Lorelai: Te hazudtál azért, hogy nekem ne kelljen?
Rory: Igen…
Lorelai: Istenem, tényleg az enyém vagy…!
(01x12)

Little_Sunshine 

Ugyanis az az igazság, hogy öl nem létezik. Gondolj bele! Megvan, amikor ülsz, de nincs meg, ha felállsz. Na és vajon hová tűnik? Nem tűnik sehová! Vagyis soha nem is volt! Tehát az öl csak illúzió…

1 hozzászólás
RavenShadowy 

Emily: Itt az ideje, hogy randevúzzak.
Lorelai: Ó, Uramisten!
Emily: Randevúzni akarok!
Lorelai: Férfival?
Emily: Nem, menyéttel. Még szép, hogy egy férfival!
Lorelai: Ezt nem hallottam…
Emily: Miért ne randizhatnék?! Eladható árucikk vagyok!
[…]
Emily: Lorelai, elég, segítened kell! Évtizedek óta nem csináltam ilyesmit, nem emlékszem a dolgok menetére. Vegyük át lépésről lépésre. Meglátsz egy férfit. Odamész hozzá, és azt mondod…?
Lorelai: … helló?
Emily: Ez nem túl tolakodó?
Lorelai: Dehogy, így érzékelteted, hogy nyitott vagy a társas érintkezésre. Ez alól kivétel, ha egy menyéthez közeledsz, mert akkor, úgy hiszem, elég felkínálnod a hátsó feledet.

(5x9 – Egy túl jól sikerült köszönés)

RavenShadowy 

Lorelai: Figyelj, van itt valaki, aki abnormálisan közel jött hozzám, később hívlak!
Rory: Jó, üdvözlöm Kirköt!

(5x10 – Puskin jóval helyesebb)

1 hozzászólás
justafairytale 

Emily: Tetszik ez a szín! Mi ez?
Lorelai: A neve Gonosz Némber.
Emily: Jaj, menj már. Mondd, hogy lehet ilyen nevet adni egy rúzsnak?
Lorelai: A Szakadt Ribanc már foglalt volt.

(2x16)

MFKata

– Pedig van a srácban valami…
– Na igen, kromoszóma-hiány!

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján