Bunheads (2012–2013) 20

Michelle, a Last Vegas-i showgirl hirtelen felindulásból hozzámegy egy férfihoz, és beköltözik az újdonsült férje álmos kisvárosbeli házába. Miközben próbálja megtalálni a helyét, és beilleszkedni a város lakói közé, anyósa tánciskolájában kezd dolgozni.

Szereposztás

Sutton FosterMichelle Simms
Kelly BishopFanny Flowers
Kaitlyn JenkinsBoo Jordan
Julia Goldani TellesSasha Torres
Bailey De YoungGinny Thompson
Emma DumontMelanie Segal
Stacey OristanoTruly Stone
Matisse LoveMatisse
RaJahnae PattersonRaJahnae
Nathan ParsonsGodot

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

viky0222

Úgy érzem, még nagyon sok lehetőség lett volna benne, viszont annyira nem is meglepő, hogy elkaszálták. Eleinte nagyon nem tudtam eltekinteni attól a ténytől, hogy Gilmore Girls 2.0-át nézek. Michelle egy az egyben Lorelai, és az is maradt, de azért egészen megszerettem. Kelly Bishop pedig egyenesen zseniális. :)
A táncos részét is imádtam, mint valaki, aki 10 évig csinálta, jó volt látni, voltak dolgok, amiket egész jól megfogtak. :)
Egyszer nézősnek, kikapcsolódós délutánokon tökéletes. :)

krlany 

Kis aranyos, de nincs olyan jó, mint a Szívek szállodája. Michelle karakterben kvázi ugyanaz, mint Lorelei; ironikusan sziporka. Semmi világmegváltás, de naplevezetésképpen kikapcsolódáshoz tökéletes.

Sozora

Nekem tetszett és sajnálom hogy ilyen hamar elkaszálták

Pennmenelien

Nagyon megkedveltem, aztán szomorúan olvastam, hogy elkaszálták. Kár. Humor, tánc, Kelly Bishop, romantika. Michelle egyértelműen az új Lorelai akart volna lenni, de Lorelai, csak egy van :) Nekem tetszett, igazi könnyed kikapcsolódást jelentett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján