Ízlések és pofonok (2007) 131

No Reservations
104' · amerikai, ausztrál · dráma, romantikus, vígjáték 12

A gyönyörű Kate Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe.… [tovább]

magyar
angol

Képek 6

Szereposztás

Catherine Zeta-JonesKate Armstrong
Aaron EckhartNick
Patricia ClarksonPaula
Abigail BreslinZoe
Bob BalabanTerapeuta
Jenny WadeLeah
Brian F. O'ByrneSean
Lily RabeBernadette
Eric SilverJohn
Arija BareikisChristine

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 25

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Sister

Az eleje szörnyen szomorú, kissé nyomasztó is, de utána olyan szívmelengető lesz, főleg Aaron Eckhart miatt, hogy az ember mosolyogva nézi a vége feliratot is. :) Kifejezetten a kellemes, akár többször is megnézhető kategória, aminek középpontjában a főzés és a kulinária maximális élvezete áll. Nagyon szeretjük a húgommal, időnként újra is nézzük. :)

Honey_Fly 

A romantikus vígjáték műfajától nem sok minden áll messzebb tőlem. Milyen jó dolog is a Snitt és a plecsnigyűjtés! Szélesítsem a látókörömet. Ez a film kifejezetten jólesett most és egy nagy dilemmámat is eldöntöttem a látottak alapján. Kedves, egyszernézős kellemes kikapcsolódás. Egy baja van: most mehetek főzni mert muszáj spagettit ennem.

mandu 

Én esküszöm azt hittem, hogy utálni fogom, de ez egész jó volt. :D Nem lesz a kedvencem, nem hiszem, hogy újra fogom nézni mostanában, de tetszett.
Alapból szeretem a szakácsos filmeket, hála apunak, és örülök, hogy itt tényleg hangsúlyt fektettek a szakmára és nem a romantika volt annyira előtérben.
Kate karakterét imádtam a legjobban, de a kislány idegesített. Hálátlan, sértődős kisp*csa. Egy szó nélkül elszökik otthonról, a nagynénje halálra aggódja magát és egy cseppnyi megbánást sem mutat. Aha… Angyali gyerekek. Jó vicc.

Timi98 

Tök jó film, szeretem. Attól függetlenül, hogy egyik színészt sem ismerem túlságosan és nem is kedveltem meg őket, a film nagyon szórakoztató. Bár én azt hittem, hogy főként a főzésre és a konyhaművészetre mennek rá, inkább egy családi történetet sikerült a középpontba helyezni, de jó lett.

Londonna 

Unalmas, sablonos, tizenkettő egy tucat.

Akkor már inkább főzzön a patkány!… (franciát :D)

2 hozzászólás
Lili98

Imádom. Számomra megunhatatlan. Főzés és sütés minden mennyiségben,amit én imádok. Na meg persze romantikus vígjáték,rossz nem lehet. Ja és nagyon aranyos egy film.:)

Dorka 

Ennek a filmnek úgy álltam neki, hogy romantikus vígjáték, és főzős (mostanában nagyon érdekelnek az ilyen témájú filmek/könyvek)… jó lesz esti kikapcsolódásnak, amit nyugodtan félbe lehet hagyni és lehet menni aludni. Aha. Az első fél órában meghal a főszereplő húga és árván marad egy kislány, akit a nagynénje gondjaira bíznak… Köszönöm szépen. Ezután mentem aludni, hogy forgolódhassak, hálát adhassak az égnek, hogy minden rendben kis családomban és velem egy légtérban szuszog a kislányom és a férjem is. És jaj, mi lenne, ha velem történne valami… nem kellene-e végrendeletet írni, vagy legalább üzenetet? Jelszavak, meg ilyenek… remek elalvás előtti program ilyeneken kattogni és forgolódni (amikor 34 hetes terhesen amúgy is véges, mennyi időt bírok az elalvásnak szentelni, mert egy idő után elfekszem mindenem).
Később befejeztem azért a filmet. Jó, volt benne vígjáték is, romantika is, de azért ez nem egy sima romkom, van benne dráma is. Amúgy nem rossz, de annyira nem fogott meg, ezért csak 6 csillag. Nem hiszem, hogy újranézném. A főzős része sem elégített ki.

2 hozzászólás
brena

Aranyos csajos romantikus film. Cuki pasival,jó kajákkal,aranyos kislánnyal.


Népszerű idézetek

moonchristal 

– Bárcsak lenne egy szakácskönyv az élethez is, ahol a receptek megmondják, pontosan mit is csinálj. Tudom, tudom, mindjárt azzal jön: De akkor hogyan tanulnánk?
– Nem. Nem ezt akartam mondani.Találgat még?
– Nem, mondja csak.
– Azt akartam mondani: Ön jobban tudja, mint bárki, hogy a saját magunk által kitalált receptek a legjobbak.

Sadie

– Na, ma hogy készítsem elő a sügéreket?
– Tudasd velük, hogy igen fontos bendőbe fognak kerülni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján