Hölgyválasz (2004) 165

Shall We Dance?
106' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

John Clark chicagói ügyvéd élete csaknem tökéletes. És mégis mintha elrohanna mellette az élet, a családját is alig látja. Egyik nap John hazafelé tartva a vonatablakon át a gyönyörű Paulinára lesz figyelmes, aki a lerobbant Miss Mitzi's stúdióból bámul rá. A pillantás szinte kísérti a férfit,… [tovább]

angol
magyar

Képek 15

Szereposztás

Richard GereJohn Clark
Jennifer LopezPaulina
Susan SarandonBeverly Clark
Stanley TucciLink
Omar Benson MillerVern
Bobby CannavaleChic
Lisa Ann WalterBobbie
Anita GilletteMiss Mitzi
Richard JenkinsDevine
Nick CannonScott

További szereplők

Kedvencelte 30

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

barbikaunatkozik 

Egyszerűen imádom. Kellemes hangulatú, néhol vicces, valahol melankólikus, mégis, a teljes képet tekintve egy nagyon pozitív hangvételű film a változásról és az élet jobbá tételéről. Az apró örömökről. Nem kellenek hozzá látványos effektek, sem hatalmas csaták, hogy lekössön és kikapcsoljon. Szimplán nézni kell és elengedni a nap negatív részeit.
Nem vagyok nagy Richard Gere rajongó, valamint JLo sincs a kedvenceim között, de ebben a filmben kifejezetten szerettem őket. De hatalmas kedvenceim lettek a mellékszereplők is. Főleg mikor már összecsiszolódnak egy csapattá, akiknek ugyan a véleményük korántsem hasonlóak, azonban problémáik mégiscsak. És valamilyen módon, kisegítik egymást a legnagyobb szakadékból.
Szóval ez egy nagyon szép film. A táncjelenetek is remekek voltak, annak ellenére, hogy itt kizárólag eszközként funkcionált a jellemfejlődés érdekében, nem pedig igazi, konkrét szerepet kapott, már ha mondhatom így. Igazából nem ez volt a lényeg. Én bárkinke tudom ajánlani.

Szeszj 

Szerintem nagyon édes film, de közben vicces is, én imádtam! :D A táncok nagyon tetszettek benne, érzékiek voltak. A vége pedig nagyon de nagyon aranyos volt. ^-^ Biztos hogy majd megnézem többszőr.
Richard Gere szerinte zseniális volt, olyan jól táncolt! :D
Jennifer Lopez elég fura volt, de nagyon jól táncolt.
https://www.youtube.com/watch…

ChöppMoly

Jó volt egy kis romantika…, főleg a Drágaságommal. Picikét meg is könnyeztem egy részt a vége felé. Néha kell.

Nyctea

Akármikor csípem el ezt a filmet a tévében, mindig ott ragadok… Vicces, bájos, szeretnivaló.
Most, miközben néztem, azt is megállapítottam magamban, hogy kevés romantikusabb látványt tudok elképzelni, mint Richard Gere szmokingban egy szál vörös rózsával. :D

tataijucc 

Lehet, hogy Richard Gere-t jó nézni táncolni, de azért Mr Tucci se kutya!

sirdavegd

Nagyon cuki film! Főleg, ha az ember volt már hasonló élethelyzetben és tánccal próbálta magát újra elhelyezni a létezés terén. Kedvenc Csehországba utazós filmem volt, eddig vagy kétszer láttam. Táncolni jó :)

Timi98 

Sokszor láttam, nagyon szeretem.
Eleve a táncos filmek jó kedvre derítik az embert, szóval ez adott volt. De van mellette egy romantikus és tanulságos történek, remek szereposztással. :)

Pennmenelien

Tánc és zene nagyon tetszett, egyébként a történet egy kellemes esti kikapcsolódásnak tökéletes. Richard Gere pedig még mindig sármos.

LeaIris2001

Egyszerű film, teljesen triviális alapkoncepcióval, mégis, az utóbbi időben az egyik legjobb, amit láttam. Szerintem mindenkinek érdemes megnéznie, mert legyen akármilyen holt egyszerű az üzenete, azért elég értékes.


Hasonló filmek címkék alapján