Az 50 első randi (2004) 667

50 First Dates
99' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucyval, akinek remek a humora, bájos a mosolya és palacsintájából épp meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba. Minden nagyszerűen alakul, de másnap… [tovább]

angol

Képek 10

Szereposztás

Drew BarrymoreLucy Whitmore
Adam SandlerHenry Roth
Rob SchneiderUla
Sean AstinDoug
Blake ClarkMarlin Whitmore
Dan AykroydDr. Keats
Lusia StrusAlexa
Amy HillSue
Allen CovertTízmásodperces Tom
Pomaikai BrownNick

További szereplők

Kedvencelte 172

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

❤ Annyira imádom ezt a filmet. ❤ Aranyos, és nagyon cuki tökéletes történet, amit csak imádni lehet. Romantikus, érzelmes, humoros. Jókat kuncogtam rajta, és Adam Sandler Drew Barrymore nagyszerű párost alakítanak, nagyon bírom őket így együtt. :-)

Nihilchan 

Tudom, hogy rengetegen szeretik ezt a filmet, teljesen megértem, hogy miért. Aranyos és romantikus, de azért nem letaglózóan drámai. Én viszont nem tudtam kedvelni, mert Lucy iszonyatosan irritált. Többször nekifutottam már a történetnek, de a felénél mindig leálltam. Most áterőlködtem magam rajta, de sajnos nem nyújtott nagy élményt. Az biztos, hogy nem ez lesz a kedvenc Adam Sandler filmem.

Alexandra

Habár előtte is láttuk már, ezt a filmet nászajándékba kaptuk barátoktól majd' 11 éve. Nagyon jópofa film, de azért valahol szomorú is. Nem lennék a helyében egyik ilyen problémával küzdő embernek sem. Az egyik kedvenc Drew Barrymore, és az egyik kedvenc Adam Sandler filmem.

Valcsa

Ez az a film, amiről az égvilágon semmi rosszat nem tudok írni, úgy tökéletes, ahogy van. :) Nagyon nagy kedvencem. :) Amúgy is imádom Adam Sandler filmjeit, nagy rajongója vagyok (még a kicsit gagyibbakat is el tudnom neki nézni, bár azért pl. a Zohan-filmet akárhogy próbáltam, nem tudom neki megbocsájtani, annyira botrányosan pocsék lett…).
Azt nem tudom, hogy tényleg van-e ilyen betegség, ennyire nem jártam még utána. Viszont már a témából adódóan is nagyon érdekes és egyedi film, nem egy huszadik másolat valamiről, egyáltalán nem mondanám sablonosnak.
Már nagyon sokszor láttam, és nem tudom megunni. :) Ahogy Lucy félholtra püföli Ulát… xD Nah, meg az a rozmár is haláli. :D Számomra kimagaslik a csajos romantikus komédiák közül! :))

5 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Kedves, aranyos és tényleg piszok romantikus. De nem nyújt túl sokat.

Lilla99

Mit mondjak erről a filmről? Egy alap darab. Romantikus mégis humoros. Ha ezerszer kellene megnézem egymás után, akkor sem unnám meg. Imádom Adam Sandler és Drew Barrymore párosát. Imádom az alap sztorit, nem mindennapi az, amivel megküzdenek a szereplők. Rob Schneider alakítása hatalmas. Egyszerűen ha ránézek, már röhögök. Miután megnézem hetekig idézek belőle valamit. Rengetegszer újranézős!

viky0222 

Abszolút pozitív csalódás. Egész sok Adam Sandler filmet szeretek, de mindig félve ülök le megnézni egyet-egyet, mert néha azért mellé tud lőni rendesen. :D
Ez viszont nagyon tetszett, romantikus, vicces, szomorú és mégsem. Az alapötlete nagyon érdekes, borzasztó lehet ilyen betegséggel élni, és teljesen megértem azt is, hogy spoiler
Számomra azért kicsit hihetetlen, hogy így spoiler De ettől függetlenül azért tetszett, jól szórakoztam, és valószínű máskor is előkerül majd.

Kemiviki 

Egy aranyos romantikus film, nagyon jó történettel.

bubimentesvíz 

Az a tény, hogy én csak a 'Wouldn't it be nice' jelenet miatt néztem meg ezt a filmet, és megérte. Ahhoz képest, amire számítottam, nagyon jó volt. A karakterek (Doug és Ula), a pingvin és a rozmár, olyan viccesek voltak :D


Népszerű idézetek

S_Bíborka 

Old Hawaiian Man: [about Henry's drawing on a napkin] Can I have that? I need something to wipe my ass with.

S_Bíborka 

Ula's Kid: Daddy, what's a nympho?
Ula: Uh, the nympho is the state bird of Ohio.

S_Bíborka 

Old Hawaiian Man: [talks in Hawaiian] Which means „look at those two shit heads”.

S_Bíborka 

[at the Callahan Institute]
Security Guard 1: Hey Lucy, good to see you again!
[Lucy walks by quietly]
Security Guard 1: What the hell's her problem?
Security Guard 2: She doesn't remember who you are, brah.
Security Guard 1: Oh yeah, I suck at this job!

S_Bíborka 

Dr. Keats: And now ladies and gentlemen I would like to introduce you to our most distinguished clinical subject: Tom
Ten Second Tom: Hi, I'm Tom.
Henry Roth: Henry.
Marlin Whitmore: Marlin.
Doug Whitmore: Doug.
Lucy Whitmore: Lucy.
Ten Second Tom: Hi. Oh, those are cool flip flops. Where did you get them?
Doug Whitmore: You like those? It's interesting story. I was over on the North Shore the other day…
Ten Second Tom: Hi, I'm Tom.
Henry Whitmore: Henry.
Ten Second Tom: Hi.
Marlin Whitmore: Marlin.

S_Bíborka 

Dr. Keats: Sometimes I wish my wife had Goldfield Syndrome. That way she wouldn't remember last night when I called her mother a loud, obnoxious drunk with a face like J. Edgar Hoover's ass.

S_Bíborka 

Patient #1: Do you know who that guy is?
Patient #2: Dude, I don't even know who I am.

S_Bíborka 

Old Hawaiian Man: Are you staring at me or her? 'Cause you're starting to freak me out.
Henry Roth: Settle down and eat your pancakes, huh.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján