A csúf igazság (2009) 417

The Ugly Truth
95' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

A pasi szerint minden nőt el lehet csábítani. A nő szerint minden nőnek megvan a maga szabad akarata meg józan esze, és mert az egyik egy reggeli tévéműsor gátlástalan, nagyszájú műsorvezetője, a másik meg a producere, fogadást kötnek. A férfi vállalja, hogy bebizonyítja a főnökének, a módszerei… [tovább]

magyar

Képek 13

Szereposztás

Katherine HeiglAbby
Gerard ButlerMike
Nick SearcyStuart
Bree TurnerJoy
Eric WinterColin
Cheryl HinesGeorgia
John Michael HigginsLarry
Jesse D. GoinsCliff
Craig FergusonÖnmaga
Noah MatthewsJonah

További szereplők

Kedvencelte 91

Várólistára tette 81


Kiemelt értékelések

Lexy

Oltári jó kis romantikus vígjáték! Mostanában valahogy sikerül belenyúlnom a legjobb filmekbe ebben a kategóriában. Nagyon jól szórakoztam rajta, a bugyis részt legalább hatszor visszatekertem, még most is mosolyt csal az arcomra. :D Imádtam benne Katherine Heigl-t, szerintem a többi filmjébe is belelesek, Gerard Butler karaktere is szimpatikus volt, nagyon bírtam a műsorát. Kíváncsi vagyok, milyen lenne a való életben is egy hasonló. :D

Törpillaa 

Imádom. Akárhányszor nézem meg ezt a filmet mindig meg tud nevettetni. Vicces, romantikus, cuki vígjáték. Gerard Butler és Katherine Heigl jó páros.

Alexandra

Igaz, hogy mostanában a karácsonyi limcsikre vagyok rákattanva, ez meg nem az, de épp a gépen keresgéltem, és erre bukkantam. Nem emlékszem, láttam-e korábban, mert voltak ugyan ismerős dolgok benne, de az akár az előzetesből is lehetett. Mindkét főszereplőt egyre jobban bírom. Heigl-t eddig is kedveltem, Butlerrel még mindig csak barátkozom. Nem tartozik a kedvenceim közé, de nem reménytelen.
Jó volt, kikapcsolt, elterelte a gondolataimat a problémáimról.

Pnikolett

Imádom!! Ezúttal is jól szórakoztam rajta. :)

zsana

Sosem felejtem el egy másik rom.-kom. nézése közben figyeltem fel a plakátra, abban a filmben a főszereplő ment el a plakát előtt és még megjegyzést is tett rá nem tudom melyik film volt, nem ugrik be, de talán a Számos pasas. Mindenképpen utána nézek később akkor egyből rákerestem Gerard Butler és Katherine Heigl egy filmben csak jó lehet :) És tényleg…. sokszor megnéztem már jókat nevettem minden alkalommal :)
És azért megemlíteném Eric Wintert is… khmmm… szóval érdemes megnézni :D

Update: Még mindig imádom, bár Butler nekem még mindig fantomként van az első helyen. :)

11 hozzászólás
Emerson 

Újra néztem. Nem kellett volna. Biztos nem voltam magamnál annak idején, hogy 7 csillagra pontoztam. Most sem vagyok, hogy csak egyet vonok le belőle, de ez… borzalmas volt. Egy szexista bullshit az egész, iszonyú gáz poénokkal. Az üzenet meg? Kb annyi, hogy minden nő egy lotyó, aki megjátssza magát, a férfiaknak meg mindegy csak luk legyen rajta. (mondjuk van benne igazság)

Sister

Nem az a csöpögős limonádé fajta, viszont provokatív, vicces és néhol nagyon őszinte képet fest a férfi-nő kapcsolatokról. Sokáig idegesítőnek találtam, és nem annyira szerettem, de miután már jó párszor újranéztem, megváltozott a kép. Tetszik, hogy el mert szakadni a szokásos sémáktól, és új alapokra helyezte a romantikus egymásba borulást. :) Gerard Butlert mindig is kedveltem, Katherine Heigllel még barátkozom, de kettejük párosítása nagyon ígéretes. Szívesen néznék hasonló filmet velük. :) A karaktereik pedig tényleg egymásra vannak hangolódva, az lepett volna meg, ha nem így végződik a történet.

LyliaBloom

Hogy én eddig miért nem bírtam Gerald Butlert, azt nem tudom :)
Egyszer nézhető, kellemes filmecske.

22 hozzászólás
Pandalin 

Katherine Heigl karaktere borzalmasan idegesítő, Gerard Butler pedig néha bunkó, de szókimondó fickó. Pont így jó a film, ahogy van, vicces, romantikus, csajos. :) Ez még az a kategória, amin a pasik is tudnak nevetni és talán nem szenvedik végig ha a barátnőjük kedvéért ülnek le megnézni. :)


Népszerű idézetek

s_l_m

A férfiak megbízhatatlanok. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ismerjük a férfiakat és tudjuk, mit fognak lépni. Ám amikor eljön a pillanat, hogy a sarkukra álljanak és meglépjék – nem is tudom – amit kell, betojnak. A nagy, erős, bátor férfiak, a lányregények és a romantikus filmek hősei, akikre vágyunk, nem léteznek. Csak átverés. A férfiak nem erősek, és nem is bátrak. A pasik beszariak. Tegyük fel, hogy átélnek a szálloda liftjében egy romantikus és szenvedélyes pillanatot. Ám ezt képtelenek feldolgozni. És hogy miért? Mert gyengék.

s_l_m

– Szerelmes vagy belém? Miért?
– Hidd el, gőzöm sincs, de így van.

Gabi

Mike: A férfiak képtelenek megváltozni vagy fejlődni. Megrekedtek a vécére szoktatás szintjén.

Kicsicsillag95 

Abby: – És most?
Mike: – Jó voltál. Hagyd őt szenvedni.
Abby: – Hagyjam szenvedni. Szenvedj!

Kicsicsillag95 

Abby: – Szembe kell nézni a káosszal és azt mondani: Be kaphatod.

Kicsicsillag95 

Abby: – Sikerült a tévézés legaljára süllyednem a meztelen kanadai időjós mellé.
Mike: – Komolyan? Van pucér időjós? Hé, meghívhatjuk?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján