Kellékfeleség (2011) 592

Just Go with It
117' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

2 díj · 3 jelölés

A nőcsábász Danny jegygyűrű viselésével védi magát a tartós kalandoktól. Ám Palmer esetében csődöt mond a taktika, ugyanis beleszeret álmai nőjébe. Danny jobb híján újabb hazugságra ragadtatja magát, megkéri a gyermekeit egyedül nevelő titkárnőjét, játssza el az elhidegült felesége szerepét.… [tovább]

angol · magyar

Képek 15

Szereposztás

Adam SandlerDanny
Jennifer AnistonKatherine
Brooklyn DeckerPalmer
Nick SwardsonEddie
Nicole KidmanDevlin Adams
Bailee MadisonMaggie
Dave MatthewsIan Maxtone Jones
Griffin GluckMichael
Kevin NealonAdon
Rachel DratchKirsten Brant

Kedvencelte 131

Várólistára tette 97


Kiemelt értékelések

Chris_teena 

Imádom! Százezerszer újranézős. Mindig kikapcsol. A kiscsaj rém idegesítő benne, de a többi része nagyon jó. Rengeteget nevetek rajta :D

Chriss 

Sablonos vígjáték, én mégis szeretem valamiért. Jennifer Aniston nagyon aranyos benne, viszont a kislány eléggé idegesítő. Nicole Kidman határeset :) A film ki tud kapcsolni, nem kell komolyan venni, és akkor szórakoztató :)

Törpillaa 

Imádom, imádom. ❤ Egyszerűen zseniális páros Jennifer Aniston és Adam Sandler imádom őket. ❤ Olyan vicces, és annyira cuki történet. Végig nevettem az egészet. Nagyon jók voltak a színészek, a zenék, és csodás helyen voltak. :)

ellamuci 

Többször újranéztem és Imádom ezt a filmet megunhatatlan. Jennifer Aniston és Adam Sandler jó páros alkot. Bolondos,könnyed jó kis vígjáték. :D

krlany 

– Adam Sandlert nem bírom, de annyian azt írták, akik szintén nem, hogy itt annyira, hogy gondoltam teszek vele egy próbát…
– Jennifer Aniston: én már úgy unom, hogy minden filmje ugyanarról szól, pedig vele amúgy nincs semmi bajom, kedvelem a mosolyát stb.
– Dave Matthews: na egyedül miatta lett volna értelme megnézni ezt a filmet, erre egy idiótát alakít, és ez alapján, inkább csak zenéljen, mert abban világklasszis, ezt meg felejtsük el.
Most komolyan, ez már vagy a harmadik film erről az imdb legjobb tinifilm listáról, és egyre inkább kudarc. Miért nem lehet olyan filmeket gyártani, amelyek tényleg jók, mint a 10 dolog, amit utálok benned, A csaj nem jár egyedül, az első Narnia, a Híd Terabithia földjére, Hallgass a szívedre, Házibuli, stb. És hogy kerülnek ezek a béna filmek, mint pl. ez is, erre a listára? Hogy lehetnek ezek a legjobbak, mikor inkább kínos, hogy legyártották? kirohanásunkat hallották

12 hozzászólás
Nihilchan 

Ez az egyik kedvenc romantikus vígjátékom. Úgy tűnik, én szeretem azokat a figurákat, akiket mások már soknak tartanak, tehát kifejezetten élveztem a színészgárdát. (Ráadásul szerintem ebben a filmben Adam Sandler kifejezetten visszafogottan viselkedik önmagához képest.)
A történet egyszerű és az elejétől egyértelmű, de attól még jókat lehet mosolyogni rajta és izgalmas várni a végkifejletet, ami meglepetést ugyan nem tartalmaz, de mégis örömmel tölti el a romantikára éhező szíveket.
Jennifer Aniston pedig gyönyörű.

Zahra 

Egyszernézős filmnek szuper, mert humoros és könnyed, de a történet nem tartalmaz semmi cifrát.

christine

Ohhmááj <3 Jennifer és Adam rohadtjó párost alkot, imádom őket így együtt. A film is okés volt. Bolondos, néha beteg, de imádtam.

WolfEinstein

Műfajában az egyik legjobb, amit eddig láttam. Adam Sandler nem olyan irritáló, mint a többi filmjében, Aniston fantasztikusan néz ki, még mindig, Nicole Kidman imádnivalóan bosszantóan sznob. Jó a történet, bár nem állítom, hogy meglepő fordulatok vannak benne. Limonádé, de a legjobb limonádék egyike.

mani12

Egyik legjobb vígjáték! :) Nagyon szeretem Aniston filmjeit, ebben Sandlert is nagyon bírtam (a másik kedvenc filmem tőle az 50 első randi). Valahol annak a filmnek a hangulatát is hozza. :) A gyerekek is nagyon nagy arcok. :) Kedvenc! :)


Hasonló filmek címkék alapján