Nem ér a nevem (2007–2009) 27

1 díj · 4 jelölés

A címszereplő Samantha a főhősnője ennek az új vígjátéknak, melyben egy autóbaleset következtében elveszti emlékezetét és megpróbál a nulláról új életet kezdeni. Azonban csavar a történetben, hogy a régi Samantha igazi rossz kislány volt, a legtöbben ki nem állhatták, míg az új Samantha abszolút… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Christina ApplegateSamantha
Barry WatsonTodd
Melissa McCarthyDena
Tim RussFrank
Jean SmartJean Smart
Jennifer EspositoAndrea
Kevin DunnHoward
Tony HaleDr. Andy Adams (S02E03)
Ryan CarnesBrent (S02E02)
Kiele SanchezChloe

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Békacica 

1. évad után: Aranyos kis sitcom. A főszereplő minden helyzetben egy, illetve két dologgal küzd, amnéziás és valójában szörnyű ember. A lényeg persze, hogy a személyisége a jelenben abszolút szerethető. A többi karakterrel is meg vagyok elégedve. A történet is létezik, eljutottunk valahonnan valahová, bár elég sok a logikai baki. A kék pillangós résztől a falra másztam, ez nem ilyen egyszerű, hogy a pillék rámennek a városi vágott virágra és megmenekült mind. Összességében a sorozat elmegy egynek, de nem egy nagy wasistdas. Nevetni azt szerencsére lehet rajta, ha valaki szereti a direkt borzasztó kínos szitukat.

viky0222 

Nem hatott meg különösebben, semmi extrát nem találtam benne. Nem volt kifejezetten rossz, de túl jó sem. Néha volt egy-két jobb poén, jobb történetszál, de nem igazán szerettem meg senkit, így nem is érdekelt, mi történik velük. Agykikapcsolásnak nem rossz, de újra nem nézném.

Little_Monster

Nagyon szerettem ezt a sorozatot anno. Mire mindenkivel megbarátkoztam és elkezdtem várni, hogy mi sül ki az egészből, lefújták. Haragudtam, szomorkodtam, és nagyjából ekkor tájt döntöttem el, hogy sorozatot csak akkor kezdek el nézni, ha már a harmadik évadánál tart.

Szilvia_Pribék

Az első részeket szerettem, aztán leült kicsit, a végére viszont megint élvezhető lett.
Túl sokat azért nem kell várni tőle, sőt, néha kifejezetten idegesítő a sok bugyutaság.
Néhol csak a kedvenc színésznőim (Christina Applegate, Melissa McCarthy) miatt néztem tovább.


Hasonló filmek címkék alapján