10 dolog, amit utálok benned (2009–2010) 47

10 Things I Hate About You
30' · amerikai · romantikus, vígjáték, sorozat 12
1 évad · 20 rész

10 dolog, amit utálok benned az 1999-es, azonos című, Heath Ledger, Julia Stiles és Joseph Gordon-Levitt főszereplésével forgatott mozifilm alapján készült sorozat. Noha a mozifilm Shakespeare Makrancos hölgyének feldolgozása, a sorozat leginkább a két testvér – Kat és Bianca Stratford (Meaghan… [tovább]

angol
angol

Képek 6

Szereposztás

Lindsey ShawKat Stratford
Meaghan MartinBianca Stratford
Ethan PeckPatrick Verona
Nicholas BraunCameron James
Dana DavisChastity Church
Chris ZylkaJoey Donner
Larry MillerWalter Stratford
Ally MakiDawn
Kyle KaplanMichael Bernstein
Benjamin StoneBlank / William Blankenship

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

kiruu 

Olyan nevetve őrjöngős ez a befejezés. És nem folytatták. Színtiszta kegyetlenség. Egy olyan jelenetnél abbahagyni. És még csak az sz betűs szóig sem jutottunk el, pedig Verona épp készült kimondani.
Szóval, imádom ezt a sorozatot. Eléggé tipikus, de Kat és Patrick különleges karakterek. És Ethan Peck teste is különleges figyelmet érdemel. Még most is melegem lett néhányszor, és előjöttek azok az érzések, amiket éreztem amikor először láttam 15 évesen. Ezt imádja a romantikus énem. Imádom Lindsey Shawt is.

ziara 

Végülis alapvetően jól esett ez a kis könnyed sorozat. Én tinifilm-mániás vagyok, nem gond, ha kiszámítható, ha sablonos. Ez most pont ilyen volt. Az eredeti filmet nagyon szerettem, ezért gondoltam, nem lenne rossz egyszer ezt is megnézni. Kat néha idegesítő, Bianca mindig idegesítő, Cameron kedvesen bugyuta, Patrick nagyon helyes… (Gregory Peck unokája játssza, hoppá!!!)

Alexa94

Nem akarom elhinni, hogy pont itt kaszálták el. Annyira jó volt a vége. Úgy néztem volna tovább. Mi lett volna Kattel és Veronával, Biancával és Joeyval. Ah… a legjobb rész után lett vége… hihetetlen!

1 hozzászólás
Zohannna

Hát nagyon nem arról szólt, mint a régi film ami alapján készült, de nekem ennek ellenére is tetszett! Ez a Verona srác meg nem tudom hogy csinálja, de egyszer irtó helyes, egyszer meg egyeltalán nem…

a_ndreaa

Szerintem még soha nem sajnáltam egy sorozatot sem ennyire, hogy nem kapott folytatást. Egyszerűen csak…annyira jó volt.
A színészek nagyon jól össze lettek válogatva, imádtam mindegyikőjüket. Tetszett, ahogy fokozatosan építik fel a történetet, és nem belevágnak a közepébe, a Kat és Patrick közötti első csavar pedig hatalmas ötlet volt, imádtam. Mindenre számítottam, csak erre nem. Bianca-nál arra számítottam, hogy unszimpatikus lesz, mint a filmben, itt viszont nagyon szerettem. Nem jobban, mint Kat-et, de nagyon bírtam.
Nagyon sajnálom, hogy vége lett, szerintem biztosan meg fogom még nézni párszor, mert a rövidsége ellenére is gyorsan megszerettem.

dora1454 

Hogy mi? Mégis ki volt az az agyalágyult, aki elkaszálta ezt a szuper sorozatot? Ráadásul ezzel a befejezéssel!! Egyszerűen képtelen vagyok elhinni. És szörnyű belegondolni, hogy soha nem lesz folytatása.
Lindsey Shaw-t a PLL-ben ismertem meg, mint Paige, de soha nem nyerte el a szimpátiámat az a karakter. Azonban Kat-ként nagyon megkedveltem, a Patricket alakító színész meg. Nem tudom eldönteni, hogy hogyan csinálja, hogy dögös legyen, pedig nem az a tipikus helyes pasi.
Nem is tudom mit mondhatnék. Limonádé sorozat volt persze, de ezekre szükségük van az embereknek. És amúgy is, rettentően szomorú vagyok amiatt, hogy nincs folytatása

Viktoria_0014

Nagyon sajnálom, hogy nem lett 2. évad. Pedig nekem bejött. Tipikus tinis, az pedig bármikor jöhet. Nagy kár érte.
De legalább Carter Dovington elmondta, hogy mi lett volna. És tulajdonképpen tetszett volna. De sebaj, majd én továbbszövöm a történetet magamnak. :)


Népszerű idézetek

kiruu 

Kat: Én ezt nem nevezném táncnak. Ezek csak ruhában szexelnek zenére.
Patrick: Ebben az esetben, táncolunk?

1x08

Theana

Holland igazgató: Amit tettél, veszélyes volt. Nagyon, nagyon veszélyes.
Kat Stratford: Kábé hárommal mentem. Ez azért nem a Halálos iram.

(1. évad, 1. rész)

kiruu 

Kat: Látod, erre van szüksége a világnak: több szex, kevesebb háború.

1x20

Theana

Kat Stratford: Sajnálom, de az a lány gáz. Egy tini Kim Jong-Il.
Bianca Stratford: Érthető nyelven beszélj, felvágós!
Kat Stratford: Kim Jong-Il, Észak-Korea diktátora. Apa!
Bianca Stratford: Kit érdekel Észak-Korea? Én most a giminkről beszélek, ahol egy utolsó kis senki leszek! Nincs értelme tovább élnem…
Kat Stratford: Igazad van, sokkal rosszabb, mintha elkötnék a lábad vagy burkában járnál.
Bianca Stratford: Érthetően!

(1. évad, 1. rész)

Theana

Mandella: Ez durva volt! Mintha a szád tudna kungfuzni.

(1. évad, 2. rész)

Theana

Bianca Stratford: Ez a család annyira beteg!

(1. évad, 3. rész)

Theana

Kat Stratford: A dinóm Jurassic parkolója ez.

(1. évad, 1. rész)

zuna19 

Walter Stratford: Ma kezdődik a suli, úgyhogy ne feledjétek a legfontosabbat. Ne essetek teherbe!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján