Így jártam anyátokkal (2005–2014) 424

Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik.

A történet kezdetén Ted legjobb barátja, Marshall elárulja, hogy meg akarja kérni barátnője, Lily kezét. Ted ebben a pillanatban döbben rá, hogy többé nem… [tovább]

angol

Képek 55

Szereposztás

Josh RadnorTed Mosby
Jason SegelMarshall Eriksen
Alyson HanniganLily Aldrin
Neil Patrick HarrisBarney Stinson
Cobie SmuldersRobin Scherbatsky
Lyndsy Fonsecalány
David Henriefiú
Cristin MiliotiTracy McConnell
Marshall ManeshRanjit
Joe NievesCarl

További szereplők

Kedvencelte 313

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

minnie

Soha nem fogom megbocsátani az utolsó évadot…soha….. sohasohasohasoha…

15 hozzászólás
revelácifa

Minél többször nézem újra ezt a sorozatot, annál több értéket veszek észre benne és főleg az utolsó évadok nőttek fel a szememben, főleg a befejezés, ami anno nekem is megfeküdte a gyomromat. Akárki akármit is mond, az Így Jártam anyátokkal egy korszak alkotó sorozat és vele együtt egy korszak lezárult a szitkom történelemben. Csak remélni, tudom, hogy most sem kell várni sokat egy ilyen sorozatra.

MLauri

Naaagyon elképesztően imádom!! A humort, a szereplőket, mindent!!
A vége meglepett, de tetszett, hogy ez lett végülis.

MrsCumberbatch 

Már nem is számolom, hogy hányszor láttam ezt a sorozatot. Itt is persze mint mindehol vannak lassabb, unalamsabb részek, olyanok amiknek felesleges volt elkészülni… Vagy olyan ami szimplán csak túl sok… De mégis minden rész mosolyt csal az arcomra.

A karakterek azok a tipikus tömegkarakterek, akik együtt nagyon jól működnek, de külön-külön (vagy párossával) nagyon nem állnak meg a lábukon.
– Barney egyedül egy undorító, gátlástalan féreg, de így csapatban egy nőcsábász mókamester.
– Ted naivitása és túlzott optizmusa majd mélybe zuhanása szánalomra méltó, de az, hogy így a csapat egyik tagjaként teszi, nem sok.
– Robin a megtesztesült hisztis p*csa, aki nem tudja mit akar. Mindent akar és mégis semmit… Az örök határozatlan. De így csapatban szuper.
– Lily és Marshall… A túl határozott csaj a papucs párjával… Ha az ő szerelmi sorozatát kéne néznem, egy évadig sem bírnám. Nekem túl sok az, ahogy Lily rángatja Marshallt… De így a kis baráti társaságban tökéletesek. Míg a többiek keresik az igazit (vagy nem), addig legalább látunk egy biztos kapcsolatot.

Szóval igen, A végletek találkoznak egy baráti társaságban: A nagy gyerekkori szerelmes pár, aki 30+ éves koráig várt, hogy megtalálja az igazit, a nőcsábász férfi, aki sose akar felnőni és a nő, aki azt sem tudja mit akar, nem akar kapcsolatot, de aztán mégis… Nem akar gyereket… de aztán mégis… ő sose házasodik meg, aztán mégis esküvőre vágyik…

Egy szó mint száz. Ők is ugyanúgy, ahogy a Jóbarátok szereplői, együtt az igaziak. Külön idegesítőek és sok(k)ak lennének, de együtt.. Szórakozatóak, érdekesek és még okítanak is. A maguk módján.

Ó és a vége… Őszintén szólva nem értem, miért szidja mindenki az utolsó évadot. Persze szomorú, spoiler, de őszintén ki nem számított arra, hogy a végén spoiler Hiszen ahogy Ted lánya is mondta, az utolsó részben: spoiler Ki is mondja az első (azt hiszem) részben, hogy spoiler Szóval, az egész sorozat erről szólt. Már-már akkor lett volna igazán csalódás a sorozat, ha spoiler. Na meg… Egy rész miatt elítélünk egy egész évadot? Ez tényleg fair? Szóval bár szomorú a vége, szerintem akkor is kiszámítható volt és nekem nem okozott nekem csalódást.

zsebibaba007

Az utolso par evadban csalodtam, de orok kedvenc marad!:)

Szeszj 

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, olyan jó és nagyon sokat tudok nevetni rajta mert vicces és érdekes is meg az egész történet ahogy ki van találva, bár fura hogy az anyáról szól mégse lehet látni! :D Most már az egészet láttam, mind a 9-c évadot és nagyon jó pillanatokat adott ez a sorozat, rengeteg kedvenc részem volt, és sokat nevetem is, persze voltak szomorú részek de imádtam az egész sorozatot! Bánom hogy vége, de egy kicsit örülök is neki, mert fantasztikus sorozat, de le kellet zárni! :) Nagyon örülök hogy egyszer régen elkezdtem, mert egyszerűen csak fantasztikus volt a sorozat! :) :D Értékelés: Történet:5/5* Fantasztikus az egész, fontos pillanatuknál ott lehetünk! :D Szereplők:5/5* Mind az öten a kedvenceim lettek: Imádtam Ted hülyeségeit, és hogy milyen kis romantikus lélek, Marshall ügyvéd besszólait és hogy mennyire szereti a feleségét, Robin hogy soha nem adta fel az álmait és mindig nagyon büszke volt a hazájára, Lily hülyeségeit és hogy mennyire szociopatán viselkedett néha és mert nagyon szerette a férjét, Barney hülye elméleteit és hogy mennyire fontos volt neki a csapat! Mindegyikük remek karakter és nagyon jó volt megismerni őket, Tray-t is megkedveltem már az első résznél mikor bejött! :D Zene:5/5* A főcímdalt egyszerűen imádtam! :D Vége:5/5* Sajnos kicsit szomorúan lett vége, de azért így is jó volt! :) Összegzés:10/10* Egyszerűen csak FANTASZTIKUS egy sorozat! :D :D

2 hozzászólás
Charityy 

Imádom a sorozatot, bár voltak benne gyengébb részek. És a vége… Kiakasztott, de tényleg. Most komolyan így vetnek véget neki?!
Bírtam mindenkit, bár Ted az örökös „Ezt a sors akarta így” dumájával néha idegesítő tudott lenni.
Barney volt a kedvencem, imádtam a poénjait.. Meg úgy egyszerűen mindent ami ő :D
Lily és Marshall is nagyon aranyosak voltak együtt.
Robin se lett kedvenc, pláne nem a vége után…
Tracyt nagyon megkedveltem, már akkor amikor felbukkant.

Coffee

A befejezés miatt vontam le az egy csillagot, egyébként minden részét imádtam!

victoria_m997

Az alapkoncepciót nagyon szerettem. Telis tele vicces jelenetekkel, remek szituációkkal, amik megszerettetik az emberrel a karaktereket, akik közül mind egyéniség, és mindet másért lehet szeretni, bár kár tagadni Barney vitte nálam a prímet. Viszont pár dologban eszméletlenül csalódott vagyok. Először is a sorozat felépítése. A vége felé rettenetesen kusza, ide oda ugrál. Pedig remek történet lett volna, ha rendesen felépítik. És ha nem húzzák szét, mint a rétestésztát, és nem teszik tele töltelékrészekkel, bőven lett volna a 9 évad alatt idejük felépíteni mindent. Nagyon megszerettem a végén Tracyt, és kimondhatatlanul fáj, hogy nem kapott nagyobb szerepet, mert sokkal többre tudtam volna értékelni, ha nem Ted állandó bénázását mutatja be a sorozat, hanem fogja, és halad a történet, és megmutatja az életüket is normálisan. Az utolsó évad úgy kuka ahogy van. Voltak benne jó dolgok, de egy követhetetlen, összevisszaság az egész, és úgy elcseszték a végét, hogy olyat a sorozattörténelem még nem pipált. Ilyen dühös is csak rég voltam. Egyszerűen képtelen vagyok megfogalmazni, hogy az utolsó évadot mennyire elrontották, mert arra szavak nincsenek…


Népszerű idézetek

Molli

Lily: Barney, nem jössz el velünk menyasszonyi ruhát választani?
Barney: Nem lehet, van ez az izém…
Lily: Mizéd?
Barney: Péniszem!

Pandalány

Marshall: – Ez egy kördiagram a kedvenc oszlopaimról.Ez pedig egy oszlopdiagram a kedvenc köreimről.

Szeszj 

Barney: -Túl gyönge, fogni tálat!
Robin: -Jó megetetlek.
Barney: -Vá ez nagyon fojjó. Nyem akajok levest, fagyit akajok.
Robin: -Nem, nem fogsz fagyit vacsorázni, csak mert beteg vagy.
Barney: -De fáj a torkom.
Robin: -Neem!
Barney: -Utállak!…. Ne hagyj itt!

5 hozzászólás
shano

Ted: Barney, rajtad mackó van?
Barney: Lehet. De ez is Armani.

Pandalány

Robin: – Ti már tudjátok,hogy az apám egy kicsit…ijesztő.
Ted: – Hidegvérű mardekáros.

Theana 

Marshall: Lily, én szeretem az olivát!

1. évad 1. rész
Theana 

Robin: Hú, ez a kék vadászkürt nagyon komoly!
Ted: Ja.
Robin: Ühüm.
Ted: Tisztára mint egy törpkuki.

1. évad 1. rész
Pandalány

Lily: – Ted, lehet, hogy nálad se asszony, se gyerek, de tök olyan vagy, mint egy apuci.
Ted: – Nem tetszik ez a hangnem, kisasszony.

Lili98

Barney: *betegen* Ha úgy érzem, hogy kezdek beteg lenni, dobom a betegséget és helyette inkább király vagyok. Bezony!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján