Új csaj (2011–2018) 129

0 díj · 8 jelölés

Jess (Zooey Deschanel) szakít a pasijával, mivel a fiú megcsalta. Új lakást kénytelen keresni. Hamar meg is találja a tökéleteset, azonban kiderül, hogy a lakótársai férfiak lennének. Mivel Jess valósággal beleszeret a lakásba, úgy dönt, hogy vállalja a három férfi lakótárssal való együttélést.

angol

Képek 19

Szereposztás

Jake JohnsonNick Miller
Zooey DeschanelJess Day
Max GreenfieldSchmidt
Hannah SimoneCece Parekh
Lamorne MorrisWinston Bishop
Damon Wayans Jr.Coach
Dermot MulroneyRussell Shiller
Parker PoseyCasey
PrinceÖnmaga
Alessandra AmbrosioÖnmaga

További szereplők

Kedvencelte 79

Várólistára tette 149


Kiemelt értékelések

Charityy 

Vannak benne nagyon jó részek és vannak rosszabbak is. Összességében szeretem a sorozatot, mert kikapcsol és megnevettet. Jesst nagyon bírom, ő a kedvencem, olyan aranyos és különleges, bár néha azért idegesíteni is szokott.

mamoulian 

Zseniális első két évad, bármikor nézősek. De aztán olyan mélyrepülésbe kezdett, hogy nem jár neki a szivecske és ha így halad még a csillagokból is lehull egy-kettő. :(

3 hozzászólás
barbymalik0112

Emberek… én erre a sorozatra rettentően rákattantam. Köszi @Virág!

viky0222 

Nem ez lett a kedvenc sorozatom, de már kétszer is láttam, ami azért sokat elmond. Mint minden más sorozatnak, ennek is vannak jó és rosszabb pillanatai. Az első két évad nagy kedvenc és az utolsó kettő is, a hetedik évadnak különösen örültem, mert szépen, röviden, egy kis időugrással mindenkit eljuttattak oda, ahova mindenki szerette volna, és szépen lezárták. Az ötödik évad volt az, ami kicsit nehezen ment, mivel pont Jess szerepelt az első felében nagyon keveset szerepelt, és hát mégiscsak ő a központi szereplő. És Reagen-t sem bírtam egyáltalán, ami nem segített. :D
A szereplők nagyon a szívemhez nőttek, minden furcsaságukkal és idegesítő dolgukkal együtt. Mert igen, Jess tényleg (nagyon) idegesítő tud lenni, de mégis imádtam őt is. Az abszolút kedvencem Schmidt lett a végére, pedig az elején egyáltalán nem gondoltam volna, de az ő karaktere lett a legjobban felépítve, és neki volt a legjobb karakteríve. És imádtam a spoiler
Coach nem lett a kedvencem, de szerencsére túl sokat nem szerepelt.
Ami miatt végül nagyon megszerettem a sorozatot az a barátság, imádtam, ahogy kiálltak és segítettek egymásnak, és mindig ott voltak egymásnak. Akkor is, ha időnként kicsit össze is kaptak.
Valószínű nem utoljára láttam belőle részeket.

Nadja_Blue

Nem vagyok egy nagy sitcomos és nem tudom, hogy csak azért élveztem-e ennyire, mert a 2 Broke Girls nagyjából az egyetlen viszonyítási alapom ezen a téren vagy tényleg ennyire jó. Mindenesetre klassz volt esténként nézni, jó kikapcsolódásnak, még akkor is, ha vannak benne elég erőltetett poénok. Az ötödik évadban viszont az az új csaj, akit Megan Fox játszott borzasztó volt, elképesztően idegesített.

zuna19 

Humoros sorozat, ami még engem is meglepett.
Párszori nekifutásra, de sikerült végignéznem. Érdekes mert, az elején többször is inkább félretettem. Viszont egy gyenge pillanatomban Schmidt függő lettem.
Kicsit viccesnek találom, hogy nekem akkor tetszett a legjobban a sori, amikor Jess kámforrá vált. Na jó tudjuk, hogy szült, de akkor is. Így jobban hangzik.
Egyértelmű, hogy a kedvenc karaktereim: spoiler Schmidt, Winston Bishop és Nick Miller.

Zohannna

Nekem ez a sorozat nagyon az Agymenőkre hajaz, de azért vannak benne eredeti poénok.
Ennek a sorozatnak is ugyan az az alapsztorija: az egyik főszereplő nő, aki a pasijától menekül egy idegen együttlakó haverok körébe (Jess=Penny). Ráadásul van egy rész ami teljes copi az Agymenőkből.spoiler A karakterekben megvan a legnormálisabb, aki az elkötelezettségre vágyik (Nick=Leonard), van a pénzes, szexmániás zsidó (Schmidt=Howard), és van a fekete (Winston=Rajesh). Egyedül az antiszoc szereplő nincs meg (Sheldon Cooper :-D, nem hiába! Egyszerűen utánozhatatan!)
Tehát a véleményemet azok tudják értékelni akik otthonosan mozognak az Agymenők sorozatban.

2 hozzászólás
Zsu 

Az első két évad szerintem zseniális volt. Valahogy az idő múlásával veszített az erejéből, emiatt félbe is hagytam már egyszer. De a 20 perces sorozatokra hamarabb tudok idő szakítani, valamint nehezen megy a kaszálás, így folytattam.
Elsősorban azoknak ajánlom, akik a minőség romlása után tudnak kaszálni :D

Emilie

Eddig nagyon jó kis sorozat, csak Jess néha az agyamra megy. Bár ha a fiúk nem lennének, kevésbé tetszene, de ez is olyan „helyenként sírva röhögős” sitcom.

Everrie 

audio: angol, felirat: magyar, angol, –

Egyik legviccesebb sitcom szerintem, ami tényleg humoros, és nem erőltetett. Imádom a karaktereket, a színészeket, mindent. Egyik kedvencem.


Népszerű idézetek

kiruu 

Tréner: És úgy érzem van egy csomó gondolatom, és ötletem, amit kiadnék magamból, de éhes vagyok.

kiruu 

Hey girl. Whatcha' doing?
Hey girl. Where you going?
Who's that girl? (Who's that girl?)
Who's that girl? (Who's that girl?)
It's Jess!

3 hozzászólás
kiruu 

Nick: Én rájöttem valamire.
Jess: Mire?
Nick: Én bármit megteszek érted.

3. évad 15. rész
mary_chan 

Nick: Szerintem a lovak másik bolygóról származnak.
Jess: Szerintem is!

Lili98

Cece: Igaza van. Semmi tehetség. Már mondtam,le sem érettségiztem.
Schmidt: Egy csomóan nem! Einstein,Bill Gates, Anne Frank.
Schmidt: Talán az utolsót visszaszívom.

Lili98

Winston: Hey Schmidt, what do you think it's gonna look like?
Schmidt: What do I think it's going to look like?
Winston: Yeah, the puzzle!
Schmidt: Winston, it”s on the box.
Winston: …
Schmidt: THE PICTURE'S ON THE BOX. IT'S A JAPANESE GARDEN! OH GOD.

Lili98

Nick: No! I don't trust fish. They breathe water, that's crazy.

Lili98

Jess: We're weirdos and that's who we are and it's FINE!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján