Új csaj (2011–2018) 162

0 díj · 11 jelölés

Jess (Zooey Deschanel) szakít a pasijával, mivel a fiú megcsalta. Új lakást kénytelen keresni. Hamar meg is találja a tökéleteset, azonban kiderül, hogy a lakótársai férfiak lennének. Mivel Jess valósággal beleszeret a lakásba, úgy dönt, hogy vállalja a három férfi lakótárssal való együttélést.

angol
angol

Képek 20

Szereposztás

Jake JohnsonNick Miller
Zooey DeschanelJess Day
Max GreenfieldSchmidt
Hannah SimoneCece Parekh
Lamorne MorrisWinston Bishop
Damon Wayans Jr.Coach
Dermot MulroneyRussell Shiller
Parker PoseyCasey
PrinceÖnmaga
Alessandra AmbrosioÖnmaga

További szereplők

Kedvencelte 85

Várólistára tette 183


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Eleinte csak azért kezdtem el nézni, mert kellett egy agykikapcsolós sorozat vizsgaidőszakra és sokszor csak a háttérben szólt, miközben csináltam a dolgomat, de aztán egyre jobban megszerettem a srácokat és a sorozatot is, úgyhogy hatalmas köszönet és hála, amiért átsegítettek a vizsgaidőszakomon. :DD♥
Mint minden sorozatnak, ennek is voltak hullámvölgyei, én leginkább a 3-4. évad idején imádtam, aztán az 5-6. évadnál kicsit leült, de szerencsére egy nagyon jó és méltó utolsó évadot készítettek. Nagyon sokat nevettem és izgultam, szorítottam a szereplőkért, néha meg is csapkodtam volna őket, de nagyon megszerettem mindegyik imádnivalóan idegesítő szereplőt, meg úgy egyben az egész 4D bandát. :D Nem gondoltam volna, de nekem Winston lett az egyik kedvenc, hatalmas figura volt a macskájával együtt és imádtam a párosát spoiler, de emellett imádtam még a spoiler és spoiler párosokat is, úgyhogy nagyon örültem, hogy mindegyikük megkapta a megérdemelt happy end-et.♥

3 hozzászólás
Zahra 

Vannak benne nagyon jó részek és vannak rosszabbak is. Összességében szeretem a sorozatot, mert kikapcsol és megnevettet. Jesst nagyon bírom, ő a kedvencem, olyan aranyos és különleges, bár néha azért idegesíteni is szokott.

mamoulian 

Zseniális első két évad, bármikor nézősek. De aztán olyan mélyrepülésbe kezdett, hogy nem jár neki a szivecske és ha így halad még a csillagokból is lehull egy-kettő. :(

3 hozzászólás
barbymalik0112 

Emberek… én erre a sorozatra rettentően rákattantam. Köszi @Virág!

viky0222 

Nem ez lett a kedvenc sorozatom, de már kétszer is láttam, ami azért sokat elmond. Mint minden más sorozatnak, ennek is vannak jó és rosszabb pillanatai. Az első két évad nagy kedvenc és az utolsó kettő is, a hetedik évadnak különösen örültem, mert szépen, röviden, egy kis időugrással mindenkit eljuttattak oda, ahova mindenki szerette volna, és szépen lezárták. Az ötödik évad volt az, ami kicsit nehezen ment, mivel pont Jess szerepelt az első felében nagyon keveset szerepelt, és hát mégiscsak ő a központi szereplő. És Reagen-t sem bírtam egyáltalán, ami nem segített. :D
A szereplők nagyon a szívemhez nőttek, minden furcsaságukkal és idegesítő dolgukkal együtt. Mert igen, Jess tényleg (nagyon) idegesítő tud lenni, de mégis imádtam őt is. Az abszolút kedvencem Schmidt lett a végére, pedig az elején egyáltalán nem gondoltam volna, de az ő karaktere lett a legjobban felépítve, és neki volt a legjobb karakteríve. És imádtam a spoiler
Coach nem lett a kedvencem, de szerencsére túl sokat nem szerepelt.
Ami miatt végül nagyon megszerettem a sorozatot az a barátság, imádtam, ahogy kiálltak és segítettek egymásnak, és mindig ott voltak egymásnak. Akkor is, ha időnként kicsit össze is kaptak.
Valószínű nem utoljára láttam belőle részeket.

Nadja_Blue

Nem vagyok egy nagy sitcomos és nem tudom, hogy csak azért élveztem-e ennyire, mert a 2 Broke Girls nagyjából az egyetlen viszonyítási alapom ezen a téren vagy tényleg ennyire jó. Mindenesetre klassz volt esténként nézni, jó kikapcsolódásnak, még akkor is, ha vannak benne elég erőltetett poénok. Az ötödik évadban viszont az az új csaj, akit Megan Fox játszott borzasztó volt, elképesztően idegesített.

zuna19 

Humoros sorozat, ami még engem is meglepett.
Párszori nekifutásra, de sikerült végignéznem. Érdekes mert, az elején többször is inkább félretettem. Viszont egy gyenge pillanatomban Schmidt függő lettem.
Kicsit viccesnek találom, hogy nekem akkor tetszett a legjobban a sori, amikor Jess kámforrá vált. Na jó tudjuk, hogy szült, de akkor is. Így jobban hangzik.
Egyértelmű, hogy a kedvenc karaktereim: spoiler Schmidt, Winston Bishop és Nick Miller.

Zohanna

Nekem ez a sorozat nagyon az Agymenőkre hajaz, de azért vannak benne eredeti poénok.
Ennek a sorozatnak is ugyan az az alapsztorija: az egyik főszereplő nő, aki a pasijától menekül egy idegen együttlakó haverok körébe (Jess=Penny). Ráadásul van egy rész ami teljes copi az Agymenőkből.spoiler A karakterekben megvan a legnormálisabb, aki az elkötelezettségre vágyik (Nick=Leonard), van a pénzes, szexmániás zsidó (Schmidt=Howard), és van a fekete (Winston=Rajesh). Egyedül az antiszoc szereplő nincs meg (Sheldon Cooper :-D, nem hiába! Egyszerűen utánozhatatan!)
Tehát a véleményemet azok tudják értékelni akik otthonosan mozognak az Agymenők sorozatban.

2 hozzászólás
Zsu

Az első két évad szerintem zseniális volt. Valahogy az idő múlásával veszített az erejéből, emiatt félbe is hagytam már egyszer. De a 20 perces sorozatokra hamarabb tudok idő szakítani, valamint nehezen megy a kaszálás, így folytattam.
Elsősorban azoknak ajánlom, akik a minőség romlása után tudnak kaszálni :D

Everrie 

Egyik legviccesebb sitcom szerintem, ami tényleg humoros, és nem erőltetett. Imádom a karaktereket, a színészeket, mindent. Egyik kedvencem.


Népszerű idézetek

kiruu 

Tréner: És úgy érzem van egy csomó gondolatom, és ötletem, amit kiadnék magamból, de éhes vagyok.

kiruu 

Hey girl. Whatcha' doing?
Hey girl. Where you going?
Who's that girl? (Who's that girl?)
Who's that girl? (Who's that girl?)
It's Jess!

3 hozzászólás
kiruu 

Nick: Én rájöttem valamire.
Jess: Mire?
Nick: Én bármit megteszek érted.

3. évad 15. rész – Egy kis káosz
liliannahorvath

Jess: We're weirdos and that's who we are and it's FINE!

kiruu 

Winston: Nick, please, that dude is hot as hell, man. He is a member of the Hall of Fine. He's more attractive than Joe Mangaroni. Manga Joe Menden
Nick: Who are you thinking of?
Winston: Magic Mike's friend.
Nick: Oh, he's married to that
Winston: Yeah, J Lo.
Nick: Joe Mangallini.
Winston: Joe Mangallini. He's more attractive than Joe Mangallini.

mary_chan 

Nick: Szerintem a lovak másik bolygóról származnak.
Jess: Szerintem is!

liliannahorvath

Cece: Igaza van. Semmi tehetség. Már mondtam,le sem érettségiztem.
Schmidt: Egy csomóan nem! Einstein,Bill Gates, Anne Frank.
Schmidt: Talán az utolsót visszaszívom.

kiruu 

Nick: Szerinted miért hagytam, hogy te told le a nacidat szex előtt?
Jess: Mert te vagy a világ legnagyobb lajhára.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján