WolfEinstein


Összes kitüntetés 16

Kedvenc filmek 17

Gandhi (1982) Tizenkét dühös ember (1957) A lator (1980) Holt költők társasága (1989) Vissza a jövőbe (1985) A tanú (1969) A halászkirály legendája (1991) A misszió (1986) Felhőatlasz (2012) Nagy hal (2003)

Kedvenc sorozatok 5

Keménykalap és krumpliorr (1974–1974) Trónok harca (2011–2019) Sherlock (2010–2017) Jóbarátok (1994–2004) Csernobil (2019–2019)

Kedvenc művészek 27


Éppen nézett sorozatok


Utolsó karc

WolfEinstein
Filmes Idézetek Játék

LukeSkywalker megkért, hogy osszam meg Veletek búcsúsorait:

"Kedves Barátaim!

Úgy néz ki, utoljára szólok hozzátok. Többé nem vagyok tagja a Snittnek. Nem akarom leírni, miért nem. Nem számít már. Ami viszont számít: Ti, és amit Ti jelentetek nekem. Rengeteget. Az elmúlt öt év számtalan szép emlékét. Megannyi érdekfeszítő, izgalmas, érdekes és vicces – nagyon vicces! – beszélgetést arról, amit mindannyian kivétel nélkül szenvedélyesen szeretünk: a Filmről.
Szeretném megköszönni Nektek azt a megszámlálhatatlan jót, amit Tőletek kaptam itt. Nem akarok neveket mondani, mert olyan sokan vagytok, hogy sosem érnék a végére. De remélem, tudjátok, kikre gondolok. Rátok, akik megtiszteltetek azzal, hogy figyeltetek, hogy rendületlenül szivecskéztétek a sok ezer karcomat, hozzászólásomat, értékelésemet, megtiszteltetek a válaszaitokkal privát üzenetben, sőt, még az oldalon kívül is a barátságotokkal.

KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Ti mind egytől egyig Különleges és Értékes emberek vagytok, és én mérhetetlenül hálás vagyok, hogy megismerhettelek Titeket és beszélgethettem Veletek. Mindannyiótokkal.
Idáig tartott.

Nektek, akik itt maradtok ezen az oldalon, és – immáron nélkülem – folytatjátok a kellemes beszélgetéseket mindenről, ami film, azt kívánom, legalább annyira leljétek benne örömötöket, mint én tettem, amíg itt lehettem Köztetek.
És hadd legyek szokásomhoz híven egy icipicit – na jó, nagyon – szerénytelen: talán-talán, hébe-hóba gondoljatok rám, és arra, mennyire nagyon szerettem az idézeteket, és azokat, akik feltették őket.
Én egész életemben gondolni fogok Rátok, sosem felejtelek el Benneteket.
Ti voltatok a családom. Ti vagytok a családom. Ti maradtok a családom.

És ha már a Filmes Idézetek zónában vagyunk, hadd zárjam soraimat stílusosan egy idézettel:

„Nem mondom, hogy ne sírjatok, mert nem minden könny keserű.”

Igen, talált! :)

Szeretlek Titeket.

Luke"

12 hozzászólás