Trónok harca (2011–2019) 1187

14 díj · 43 jelölés

George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának kötetei sorozat formájában, amelyben több nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért. A sorozat egy fiktív világ Westeros és Essos nevű kontinensein játszódik, és a… [tovább]

magyar
angol
angol

Képek 242

Szereposztás

Kit HaringtonHavas Jon
Emilia ClarkeDaenerys Targaryen
Peter DinklageTyrion Lannister
Lena HeadeyCersei Lannister
Nikolaj Coster-WaldauJaime Lannister
Maisie WilliamsArya Stark
Sophie TurnerSansa Stark
Iain GlenJorah Mormont
John BradleySamwell Tarly
Alfie AllenTheon Greyjoy

További szereplők

Kedvencelte 1053

Várólistára tette 199


Kiemelt értékelések

Emilie

Ez az a sorozat, amely még a politikánál is jobban képes összeugrasztani a családomat. Nem viccelek.

2 hozzászólás
Kedves_Könyvek

Jé, ez a szereplő tök szimpatikus…
ééés meghalt xd
Minden. Egyes. Évadban.

1 hozzászólás
Nihilchan 

Mondanám, hogy ez a kedvenc sorozatom, de annyira mérges vagyok rá, hogy bizonyos évadokat képtelen vagyok újra megnézni vagy értékelni; még emlékezni sem szeretek rájuk. Az eleje mesésen indult, teljesen beszippantott és lesokkolt, remek témát nyújtott a beszélgetésekhez és intelligens vitákhoz, de a végére annyira félresiklott minden, hogy az utolsó évadot kínok között néztem végig. Közben viszont megismertem egy csomó jó színészt, kiváló karaktereket, láthattam elképesztő harcokat és fordulatokat, a zenéje pedig zseniális (hogy én mennyire imádtam a koncertet!). Szóval, mindent összevetve egyszerre imádom és rühellem a sorozatot. Ez van.

LoneWolf 

Halál… halál mindenütt. Nagyjából ennyit lehet mondani erről a szériáról, de pont ezért szerettük annyira, míg egy rossz viccet nem csináltak belőle az utolsó pár szezonra. Nagy kár érte, kiváló ügynök volt, de most már én is csak annyit mondhatok: „My watch has ended!”

ziara

Elég sokáig halogattam, hogy elkezdjem ezt a sorozatot, de nagyon nem bántam meg. Én nem vagyok egy fantasy-rajongó, de amennyi ebben volt, annyi belefért, a sárkányokat egyenesen imádom. A szereplők közül is szinte mindenkit, akit utálni kell, azt persze nem. A szívem csücskei Bronn és Tyrion, illetve a Véreb és Brienne. Jó, hogy már nem kell sokáig várnom a 7. évadra, hiába tudni kell időzíteni:)))))))))) Köszönöm @Larawyn!!!!

3 hozzászólás
Szeszj 

Ez az a sorozat amihez nagyon sok élmény emlék fűződik, imádtam, utáltam, a szereplőkkel együtt reménykedtem, izgultam értük, dühöngtem és sírtam a halálukon, vagy éppen megnyugvást hozott hogy nincs benne már a sorozatban! :D
Számomra egyértelműen sokszor újra nézés mert egy fantasztikusan felépített világ tárul itt fel, amiben rengeteg kaland, izgalom, remek párbeszédek és karakterfejlődések jelenek meg! ^^
Az utolsó két évadot azért úgy elfelejtem, úgy meg pláne fantasztikus sorozat! :D
https://media2.giphy.com/media/2wYYlHuEw1UcsJYgAA/giphy.gif…
https://media2.giphy.com/media/l4FGpD4wCP6QoE3de/giphy.gif…
https://media0.giphy.com/media/l4FGqpVoc9JE7rAS4/giphy.gif…
https://64.media.tumblr.com/eee5b71ff1743c889c5e3865b33…

MLauri

Atyaég…hát hol is kezdjem. Az elején kifejezetten nem szerettem a sorozatot, nekem nagyon unalmas volt kb az első másfél évad. Ez valószínűleg azért lehetett így, mert egyszerre 20 ismeretlen karakterrel lettem megbombázva és nekem ez szokatlan volt, és egy cseppet sem állt a sorozat, haladt tovább a történet én meg nem tudtam követni, hogy mi van. Lehet, hogy csak az én felfogásom ilyen nagyon gagyi, de mindenképpen nemsokára visszanézem majd az első két évadot :D Mindenesetre 10/10 csillag, mert kompenzálták az élményt a további évadok.
Mikor nagyjából beállt egy bizonyos számú szereplő, akkor már kezdtem megjegyezni a neveket és binge-watcholtam az egészet. Suliban az motivált, hogy jaj gyorsan megtanulok mindent és már nézhetem is a következő részt:D
Izgalmas, fordulatos, szerethető és irritáló, utálatos, szívtelen, gonosz, beteg karakterekkel van tele, és tényleg a világ legjobb sorozata. W o w.
Elég durva, hogy ezt a sorozatot én el sem szerettem volna kezdeni, mondván lázadok a rendszer ellen és csak azért sem fogom nézni és nem leszek érte oda..aha..pontosan ez történt :D amúgy azért kezdtem el nézni a sorozatot, mert megláttam, hogy Ed szerepel a hetedik évadban
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! A színészek, a karakterek, a történet, minden 10/10 !

Lunemorte

Végig nagyon izgalmas sorozat, viszont az utolsó három évadot nagyon elcseszték. A legutolsó meg kicsinált. Nagyon látszódik, hogy nem az író írta…Gagyi lett. Kár. Kedvencem Tyrion és Jamie voltak. Daeneryst utáltam és a Lannistereknek szurkoltam.

2 hozzászólás
Kikiriki

I. ÉVAD
Kétszer láttam, és imádom. Nagyon jó kezdés, izgalmas részek, és ennél még csak jobb lehet. A karaktereket szépen ismerteti, sok a haláleset (meglepő), és ha az ember egyszer rákap, onnantól kezdve kezdődhet a függőség. :3 Figyelgetem, melyik karakter hány részben szerepel, próbálom ez alapján megszeretni őket. Tyrion, Jon, Arya és Daenerys hatalmas kedvencek. A többiektől óvakodom, nem akarok szomorú lenni. :D
II. ÉVAD
Szerintem egy fokkal kevésbé volt érdekesebb, mint az első. De még így is teljesen élvezhető volt. A véléményem egyáltalán nem változott meg, ahogy a kedvenceim se.
III. ÉVAD
Nagy szünettel néztem meg sajnos, de így is jó volt. Az évad vége felé meglepett ez a nagy vérontás, de igazából számíthattam volna rá.
IV. ÉVAD
Nem lett a kedvencem, ehhez is több idő kellett, mint terveztem, de azért természetesen jó volt, hozta a színvonalat.
V. ÉVAD
Na, ezt az évadot nagyon szerettem, főleg a második része miatt, mert onnantól rendesen beindultak az események. :DD
VI. ÉVAD
Jaj, de jó volt! Egy csomó váratlan fordulatot tartalmazott, és hozzá kell tennem, hogy ebben az évadban kifejezetten sok karakter halt meg, nagyon soknál hullattam könnyeket, de azért volt olyan is, ami bizony tényleg szükséges volt már spoiler
VII. ÉVAD
Imádtam!!
VII. ÉVAD
A 3.-4.részig nagyon tetszett, de az utolsó két részben kicsit csalódtam, én biztos hogy nem így csináltam volna meg. Összességében egyébként annyira nem vagyok elégedetlen, a legvége miatt igazából örülök is. A kedvenceim egy kivételével végig ugyanazok maradtak, Tyrion, Arya és Jon, ebben a sorrendben. Örülök, hogy ez a sorozat az életem része volt, megérdemli ezt a hírnevet. Nézzétek, mert brutálisan jó :D

cirilla

A sorozat, ami egész egyszerűen „beszív” magába. Westeros világa igaz szörnyű, de mégis ámulatba ejtő, hogy mennyire ki van dolgozva. A sorozat színészeinek nagy része nagyon jól hozza a karaktereket, a „gonosz” karakterek egész egyszerűen félelmetesen jók. Ezeken kívül nagyon tetszik még, hogy a középkorba van „beágyazva” a történet, illetve kiemelném még a kosztümöket is. Egész egyszerűen mindegyik gyönyörű.


Népszerű idézetek

lakatosboo

Semmi sem számít igazán, amit a „de” előtt mond ki az ember.

1 hozzászólás
lakatosboo

Csak egyetlen Isten létezik, és a neve Halál. A halálnak csak egyetlen dolgot mondunk: „Ne ma!”

woolfe

Sose felejtsd el, ki vagy. A világ nem fogja. Viseld páncélként, és akkor sosem fordíthatják ellened.

Krenai

Missandei: You stand in the presence of Daenerys Stormborn of House Targaryen, rightful heir to the Iron Throne, rightful Queen of the Andals and the First Men, Protector of the Seven Kingdoms, the Mother of Dragons, the Khaleesi of the Great Grass Sea, the Unburnt, the Breaker of Chains.
Davos: This is Jon Snow… He's King in the North.

7. évad 3. rész – Királynői igazságszolgáltatás
3 hozzászólás
evé 

Edd: Stay back! He's got blue eyes!
Tormund: I've always had blue eyes!

8. évad 1. rész – Deres
2 hozzászólás
woolfe

Az észnek úgy kell a könyv, ahogy a kardnak a fenőkő.

Életveszélyes_és_Tilos

Daenerys: Lannister, Targaryen, Baratheon, Stark, Tyrell. They're all just spokes on a wheel. This one's on top, then that one's on top. And on and on it spins, crushing those on the ground.
Tyrion: It's a beautiful dream, stopping the wheel. You're not the first person who's ever dreamt it.
Daenerys: I'm not going to stop the wheel. I'm going to break the wheel.


Népszerű triviák

UViki 

Időről időre az izraeli Yes nevű cég indít egy külön csatornát azzal az okkal, hogy Trónok Harca videókat, kulisszák mögötti klipeket, interjúkat és egyéb a sorozattal kapcsolatos dolgokat közvetítsenek rajta.

[www.filmezzunk.hu]

Kapcsolódó filmek: Trónok harca (2011–2019)

Trónok harca (2011–2019)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján