27 idegen igen (2008) 357

27 Dresses
107' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Jane egy idealista, végtelenül romantikus és mindenkinél önzetlenebb nő. Ugyanakkor pedig állandó résztvevője mindenféle esküvői és lakodalmi rendezvényeknek, bár a saját boldogsága még látóhatáron belül sincs. Ám amikor Jane húga, Tess iránt saját főnöke, George lobban szerelemre (s, akibe… [tovább]

angol

Képek 16

Szereposztás

Katherine HeiglJane
James MarsdenKevin
Malin AkermanTess
Edward BurnsGeorge
Judy GreerCasey
David CastroPedro
Krysten RitterGina
Melora HardinMaureen
Brian KerwinHal
Maulik PancholyTrent

Kedvencelte 63

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Theana 

Igen, klisés. Igen, szerelmes. Kinek mi jön be? Kinek a szemszöge?
Én egy abszolút szerethető filmnek tartom, minden hibájával együtt, és megint és megint és megint ujjongok majd azokon a bizonyos részeken. Engem megfogott, és együtt örültem Katherine-nel. Bár az „üzenetével” nem teljesen értek egyet, mégis aranyosnak tartom.

Törpillaa 

Imádom. Tele van klisével, és hibákkal, de nekem akkor is nagyon tetszik. Már vagy 1000x is láttam, de nem tudnám megunni. Vicces, cuki, romantikus, nyáladzós limonádé. A szereplők is jók, és a ruhák is.

2 hozzászólás
liliannahorvath

Uhh az egyik kedvenc rom com-om…
Az hogy eleve 2 lánytestvérről szól, akik konkrétan teljesen én és a húgom vagyunk…ja hát ijesztő.
Annyira azonosulni tudok a főszereplővel a testvéres dolgokban, hogy az valami hihetetlen.
De ilyenkor mindig emlékeztetem magam a film végére és kicsit megnyugszom, bár az élet rohadtul nem ilyen…

A kedvenc jelenetem a koszorúslány ruhás rész, annyira jó..:D

Charityy 

Egyszer elment, de nagyon unalmas volt. Egy újabb romantikus vígjáték, ami elvész a többi között..

kiruu

Én szerettem ezt a filmet. Van benne minden, ami kell egy jó romantikus vígjátékhoz. Különösen imádtam a csodálatos ruhakölteményeket. Katherine Heiglt szeretem az ilyen filmekben, illik hozzá a szerep. James Marsden pedig nagyon karakteres arcú, amit kifejezetten imádok. A tesó vonal nem tetszett, szerintem teljesen jogos volt, amit Jane tett. A vége pedig mindent vitt, zseniális!

christine

Bárki mondhat bármit, ez a film nekem örök szerelem és kedvenc lesz. Katherine Heiglt imádom, remekül alakít a romantikus filmekben, itt különösképpen tetszett a megformált karaktere.Ez is olyan film kéne legyen, amit azért nézünk meg újra és újra, hogy meglássuk a cukormáz mögött a valóságot, és hogy merjünk nemet mondani.

Light_House

Egyszer megnézhető. Különben sem mondhatok rosszat, mert nálunk Katherine Heigl családtag, hiszen a párom csaja :))

5 hozzászólás
andy332488

Még középsulis koromban ismertem meg ezt a filmet, és szerintem azóta nem is láttam. Most megnéztem újra. Az első fele eléggé untatott. Attól kezdve kezdett el jobban érdekelni, hogy megjelent a húga. Igazi testvérféltékenységes film. A végén persze a hazugságok kiderülnek, a főhős rájön, hogy spoiler, minden jó, ha vége jó. Nem mondom, hogy milyen szuper történet, viszont vannak szép elemei. Például, amikor meséli a főhősnő, hogy az a kedvenc jelenete az esküvőkön, amikor bevonul a menyasszony, és mindenki őt nézi, míg ő a vőlegényt, mert annyira szép, ahogyan szerelmesen tekint az arájára… ;) :)

Zoja009

Könnyed kikapcsolódás, romantikus, vicces. Azok az elképesztő koszorúslány ruhák, de mindegyik menyasszony visszakapta. :D

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

kiruu

És csupán csak egy apró testi hiba választ el attól, hogy tökön döfd magad.


Hasonló filmek címkék alapján