Ilyen a formám (2010) 107

The Back-up Plan
104' · amerikai · romantikus, vígjáték

Zoe egy kisállatbolt tulajdonosa, elpazarolta a legszebb éveit, és nem sikerült a nagy Őt megtalálnia. A biológiai órája azonban vészesen ketyeg, így negyven környékén elhatározza, hogy gyereket vállal, amíg még lehet. Ma már persze az sem gond, hogy szerelem, társ, házasság nélkül essen… [tovább]

angol · magyar

Képek 10

Szereposztás

Jennifer LopezZoe
Alex O'LoughlinStan
Danneel AcklesOlivia
Eric Christian OlsenClive
Melissa McCarthyCarol
Hirdetés

Kedvencelte 22

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Ninácska 

Akárhányszor nézem is meg ezt a kis filmecskét, soha nem tudom megunni! Jennifer Lopez nagy kedvencem, főleg a vígjátékokban, így fel sem merült, hogy nem nézem meg ebben a szerepében. Mivel imádom az olyan filmeket, amelyek középpontjában a terhesség, a babavárás áll, plusz pont jár a filmnek.

Nagyon szuper, vicces, szórakoztató, mégis egyedi! :) Imádom!

Lilla99 

Annyira szeretem az ilyen témájú filmeket, és ez is nagyon tetszett. A főszereplőket is nagyon szerettem és mindenki mellé kérnék egy ilyen Stant! Köszönöm :D Nagyon jó volt látni, hogy lényegében spoiler. Jó, persze gondolkodási idő kellett, de mennyi volt az? fél óra? Most komolyan, hihetetlenül jó ember. A végén pedig, amikor spoiler. Az meg hogy spoiler. A legvége pedig halálian vicces. Ami egyébként úgy alapjában érvényes a filmre, mert nagyon sokat nevettem rajta. Határozottan újranézős nálam.

Osli75 

Végre egy film a vígjátékos listámról ami tetszett is. Könnyed romantikus kikapcsolódásra tökéletes.

viky0222 

Annyira irreálisnak hat a történet, közben pedig nagyon valóságosnak. Rengeteget lehet rajtani nevetni, könnyed film, kikapcsolódni tökéletes.

ellamuci

Imádom ezt a filmet. Soha nem lehet megunni. Na persze kedvenc a színésznőm :)

christine

Már egy ideje kerestem ezt a filmet, utoljára valószínűleg a tévében láttam. Tetszett.

Mentafagyi 

Jennifer Lopez még most is hihetetlen szexi, de a színészkedni azt nem tud. Összességében inkább erőltetett, mint vicces, kínos helyzetekkel és párbeszédekkel. Érdekesen indult, de aztán már alig vártam, hogy vége legyen.

Nofrit

Miért nem lehet a terhességet, szülést valósághűen ábrázolni az ilyen filmekben? A medencében vajúdó anyuka sokkal hitelesebb volt, mint az elfolyt magzatvíz után még a pasiért futó, kórházban szülünk pár perc alatti… Ráadásul ez sem szoptatáspárti :(

Chris90

Egyik éjszaka nem bírtam elaludni, ezért kerestem online egy filmet. Valami olyasmit kerestem, amihez nem kell nagy összpontosítás, ezért esett a választásom erre a filmre. Egyben nem is bírtam végignézni (ez nem a film hibája, csak rámtört az álmosság), így két éjszakán át szórakoztatott. Igazi limonádé, a szokásos klisékkel, de ez így van jól, mert látszólag nem is akar az lenni. És persze higgyük el, hogy Jennifer Lopez SEHOL nem talál magának pasit, ezért kényszerül a spermabankra. Vígjátéki elem nincs benne, szóval ez tényleg csak egy romantikus alkotás. Ha nem nagy várakozással ülünk le elé, csalódni sem fogunk.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Zoe: Mennünk kéne.
Mona: Tényleg?
Zoe: Igen, tudod, van az a fontos izé.
Stan: Nem várhatna az a fontos izé egy pár percig? Megkóstolhatná a golyóimat… A sajtgolyóimat.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján