Ilyen a formám (2010) 183

The Back-up Plan
104' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Zoe egy kisállatbolt tulajdonosa, elpazarolta a legszebb éveit, és nem sikerült a nagy Őt megtalálnia. A biológiai órája azonban vészesen ketyeg, így negyven környékén elhatározza, hogy gyereket vállal, amíg még lehet. Ma már persze az sem gond, hogy szerelem, társ, házasság nélkül essen… [tovább]

angol · magyar

Képek 12

Szereposztás

Jennifer LopezZoe
Alex O'LoughlinStan
Danneel AcklesOlivia
Eric Christian OlsenClive
Melissa McCarthyCarol
Michaela WatkinsMona
Anthony AndersonApuka a játszótéren
Noureen DeWulfDaphne
Tom BosleyArthur
Maribeth MonroeLori

További szereplők

Kedvencelte 33

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

Ninácska 

Akárhányszor nézem is meg ezt a kis filmecskét, soha nem tudom megunni! Jennifer Lopez nagy kedvencem, főleg a vígjátékokban, így fel sem merült, hogy nem nézem meg ebben a szerepében. Mivel imádom az olyan filmeket, amelyek középpontjában a terhesség, a babavárás áll, plusz pont jár a filmnek.

Nagyon szuper, vicces, szórakoztató, mégis egyedi! :) Imádom!

Lilla99 

Annyira szeretem az ilyen témájú filmeket, és ez is nagyon tetszett. A főszereplőket is nagyon szerettem és mindenki mellé kérnék egy ilyen Stant! Köszönöm :D Nagyon jó volt látni, hogy lényegében spoiler. Jó, persze gondolkodási idő kellett, de mennyi volt az? fél óra? Most komolyan, hihetetlenül jó ember. A végén pedig, amikor spoiler. Az meg hogy spoiler. A legvége pedig halálian vicces. Ami egyébként úgy alapjában érvényes a filmre, mert nagyon sokat nevettem rajta. Határozottan újranézős nálam.

pizza42

Nagyon tetszett és imádtam a kutyát olyan cukiii.

Osli75 

Végre egy film a vígjátékos listámról ami tetszett is. Könnyed romantikus kikapcsolódásra tökéletes.

victoria_m997

Szerintem vicces és aranyos volt, a végén azon a drámai kutyaugatáson nagyon röhögtem, eszméletlen jófej az a kutya :) A srác volt a legszimpatikusabb, összességében élvezhető film annak ellenére, hogy a terhességgel kapcsolatban néha olyan dolgok voltak benne ami kb. lehetetlen, de nem baj :D

KyKy

Nem most láttam először ezt a filmet, és hogyan akkoriban is, most is nagyon tetszett. Nem kell nagy dologra számítani, de szórakoztatásra és kikapcsolódásra tökéletes, mert pörgős, érdekes, vicces és a maga nemében bájos is. A férfikarakter persze a túl tökéletes kategória, mert azért valljuk be, még JLO dögössége ellenére sem hiszem, hogy a pasi a nő mellett maradna, ha kiderülne mi a szituáció, de természetesen jó eljátszadozni a gondolattal. A női karakter sem a tipikus idegesítő fajta, én amúgy végig megértettem őt és a félelmeit, és az emiatt történő rossz döntését is, de ettől még nem lett bosszantó a karaktere, mint sok más esetben, szóval tényleg remek romantikus vígjáték.

Koksa

Utálom JeLo frizuráját.
Különben a film kellemes, mint egy nem túl hideg limonádé, elfoglalt, mosolyogtam rajta. Valószínű nem újranézős, de most az egyszer elment :)

Chris90 

Egyik éjszaka nem bírtam elaludni, ezért kerestem online egy filmet. Valami olyasmit kerestem, amihez nem kell nagy összpontosítás, ezért esett a választásom erre a filmre. Egyben nem is bírtam végignézni (ez nem a film hibája, csak rámtört az álmosság), így két éjszakán át szórakoztatott. Igazi limonádé, a szokásos klisékkel, de ez így van jól, mert látszólag nem is akar az lenni. És persze higgyük el, hogy Jennifer Lopez SEHOL nem talál magának pasit, ezért kényszerül a spermabankra. Vígjátéki elem nincs benne, szóval ez tényleg csak egy romantikus alkotás. Ha nem nagy várakozással ülünk le elé, csalódni sem fogunk.

ellamuci 

Imádom ezt a filmet. Soha nem lehet megunni. Na persze kedvenc a színésznőm :)

christine 

Már egy ideje kerestem ezt a filmet, utoljára valószínűleg a tévében láttam. Tetszett.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Zoe: Mennünk kéne.
Mona: Tényleg?
Zoe: Igen, tudod, van az a fontos izé.
Stan: Nem várhatna az a fontos izé egy pár percig? Megkóstolhatná a golyóimat… A sajtgolyóimat.


Hasonló filmek címkék alapján